2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gögüs kalkan avent almıştım çok sivri kıyafetten çok çirkin duruyordu bi de ağırlık oluyor hiç rahat edemedim oradaki sütü vermedim temiz mi bilemedim bence gerek yok

Benim de çok sıkıntılı bir süreç oldu aslında. Ama ilk doğumu yapacak annelerde aaa süt nasılsa gelmeyecek diye bilinçaltına yerleştirmeleri gerek.

Ek gıda vs 9 10 ay sonra süt azalinca çok sorun olmuyor. Ama çok mastır oldum ben normali özellikle 5 6 ay tavsiye etmem. Kaplı atlet ve kapki emzirme sütyeni tavsiye ederim. Kapki atlet çok iyi oluyor.

Gogus kalkani degil de gogus ucu ise yarar diyorsunuz.Ondan edineyim o zaman.

Ekim anneleri hep doğurmuş kızlar. Eylül'de Ekim'de. Bizde yok değil mi hiç doğum.?
2016 Kasım Annesiyim. Baktım şimdi. O kadar çok Eylül Ekim doğumu olmuş ki orada da kasımı beklemeden. Maşallah burası dirayetli çıktı.

daha ekim bitmedi. bizen de doguran var 1 kişi. ama yıgılmalar ekimin sonuna olur bence.

Gögüs kalkan avent almıştım çok sivri kıyafetten çok çirkin duruyordu bi de ağırlık oluyor hiç rahat edemedim oradaki sütü vermedim temiz mi bilemedim bence gerek yok
neden temiz olmadigini dusundun peki

Ekim anneleri hep doğurmuş kızlar. Eylül'de Ekim'de. Bizde yok değil mi hiç doğum.?
2016 Kasım Annesiyim. Baktım şimdi. O kadar çok Eylül Ekim doğumu olmuş ki orada da kasımı beklemeden. Maşallah burası dirayetli çıktı.
[/QUOTE]
Evet...Masallah diyelim:)))Zamaninda gelsin bebislerimiz.Saglikla..

Evet..Masallah diyelim:))Zamaninda gelsin bebislerimiz..Saglikla,hayirlisi ile..

Konu sahibi F foodme girmiyor foruma herhalde. Aslinda Ilk sayfa devamli guncellense cok guzel olur. Oradan dogum yapan arkadaslari da takip ederdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…