Ben de ara ara takip ediyorum.eylul.ekim.annelleri hızlı cıktı bebisleri.bir kaç eksiğim.ve ev temizliğimi de halledince gelsin benim bebeğim diye dua ediyorum.Ekim anneleri hep doğurmuş kızlar. Eylül'de Ekim'de. Bizde yok değil mi hiç doğum.?
2016 Kasım Annesiyim. Baktım şimdi. O kadar çok Eylül Ekim doğumu olmuş ki orada da kasımı beklemeden. Maşallah burası dirayetli çıktı.
Bu konuda haklısın herkesin yapısı farklı çoğu annenin doğum yapmadan geliyor sütü kimisi doğum sancısıyla geliyor.bazilari da gecikmeli geliyor.belki bende ihtiyaç duymayacam mamaya ama kendimce garanti olsun istiyorum.Benim de çok sıkıntılı bir süreç oldu aslında. Ama ilk doğumu yapacak annelerde aaa süt nasılsa gelmeyecek diye bilinçaltına yerleştirmeleri gerek.
Benima annem memelekette. Salı akşam gelecek. Annem gelmeden gelme yavrum diyorum. Hatta benim oğlan da kardeşim geleceği zaman büyükannem yanımda olsun ona ihtiyacım olacak diyor. Herkes kendi derdindeBen de ara ara takip ediyorum.eylul.ekim.annelleri hızlı cıktı bebisleri.bir kaç eksiğim.ve ev temizliğimi de halledince gelsin benim bebeğim diye dua ediyorum.
Kesinlikle insan yaşadığını biliyor. Ona göre hareket ediyor. Benim de ilk bir hafta damla damlaydi. Önce bu yetmez mama verelim dedim hemşire doktor verdirmedi yeter diyeBu konuda
Bu konuda haklısın herkesin yapısı farklı çoğu annenin doğum yapmadan geliyor sütü kimisi doğum sancısıyla geliyor.bazilari da gecikmeli geliyor.belki bende ihtiyaç duymayacam mamaya ama kendimce garanti olsun istiyorum.
Kendini cok sicak tut canim, benim boyle bir tecrubem oldu, ameliyattan ciktim askili giydim boynum oyle bi tutuldu ki canim fena yandi, igneyle atlattim.benim bebek ters döndü, 4 kasım’a sezaryan tarihi verdi hastane. 4 kasım’a kadar kendisi gelmez umarım kızlar
39+4 oluyor o zaman.
eğer kendiliğinden gelmek isterse apar topar sezaryana alacaklar yine.
Daha önce sezaryan doğum yapmış olanlar, tavsiyeniz var mı?
Hayırlısı böyleymiş canım her sezaryen her normal doğum aynı değil. Bakıyorsun sezaryen olan üçüncü gün normal hayatına dönüyor bakıyorsun normal doğum yapan doğum sonrasi benim gibi 1 ayda ayağa kalkamiyorbenim bebek ters döndü, 4 kasım’a sezaryan tarihi verdi hastane. 4 kasım’a kadar kendisi gelmez umarım kızlar
39+4 oluyor o zaman.
Benim bebeğim de ters döndü doktor dönmesini bekleriz dedi. Bakalım hayırlısı umarım döner... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahbenim bebek ters döndü, 4 kasım’a sezaryan tarihi verdi hastane. 4 kasım’a kadar kendisi gelmez umarım kızlar
39+4 oluyor o zaman.
Hayır yok annelerimizin kullandığı sütyenler var ya ondan çok rahatlar ondan aldımO desteksierin kenarında plastik yani balen varsa kullanmamalisin.
Genelde veriliyor ben veremedim sütüm boldu zatenneden temiz olmadigini dusundun peki
O süt orada bir iki saatte birikiyor. Dolayısıyla pek sinmiyor insanın içineneden temiz olmadigini dusundun peki
Ben spinal arti epidural oldum yine oyle olacagim.insallah kombine deniyormus ismine ve son zamanlarda tercih edilen bu demisti doktorum..Merhabalar bende inşallah kasım annesi olacağım herkese şimdiden hayırlı güzel doğumlar diliyorum bir konuda sizlerin fikrini sormak istiyorum özellikle ikinci doğumunu yapacaklar ilk doğumunuzda sezeryan ise genel anestezi mi yoksa spinal veya epidural mi oldunuz ve memnun kalma durumunuz nedir acaba
Teşekkür ediyorum bilgi verdiğiniz içinBen spinal arti epidural oldum yine oyle olacagim.insallah kombine deniyormus ismine ve son zamanlarda tercih edilen bu demisti doktorum..
Sezeryan agrim olmadi ayni gun ayaga kalkmistim, baya normal dogum gibiydi halim gorenler sasirmisti. Bunyeden mi kaynakli simdi de oyle olur mu bilmem ama sezeryan korkum yok cok sukur
canım, ameliyathane soğuk oluyor galiba.Kendini cok sicak tut canim, benim boyle bir tecrubem oldu, ameliyattan ciktim askili giydim boynum oyle bi tutuldu ki canim fena yandi, igneyle atlattim.
Umarım döner seninki. Benimki ne güzel doğum pozisyonunu almıştı. Şimdi ne oldu da ters döndü bilmşyorum.Benim bebeğim de ters döndü doktor dönmesini bekleriz dedi. Bakalım hayırlısı umarım döner... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Bskalım benimki nasıl olacak... umarım ben de hemen ayağa kalkabilirim. :)Hayırlısı böyleymiş canım her sezaryen her normal doğum aynı değil. Bakıyorsun sezaryen olan üçüncü gün normal hayatına dönüyor bakıyorsun normal doğum yapan doğum sonrasi benim gibi 1 ayda ayağa kalkamiyor
Ben hiçbirini yaptırmadım canım. Hiç bir fikrim yok.Arkadaslar Benim doktorum bana grip asisi ve tetanos, bogmaca ve difteri (bu 3 u bir asi) asisi yazdi. Tetanosu biliyorum sizler erken haftalarda yaptirdiniz, aranizda grip asisi da yaptiran var mi? Ya da sizin dr lar grip asisi konusundaki dusunceleri nelerdir?
Canım biz kasim başı olanlar ekim annesi olma olasılığımız yüksek orayida takip ediyorum bizim sayfadan daha aktifler doğum yapanlar bile girip yazıyor bizde doğum olsada öğrenemeyiz kimse bişey paylaşmıyor orası bugünlerde doğum yapanlarla dolu maşallah daha heyecanlıEkim anneleri hep doğurmuş kızlar. Eylül'de Ekim'de. Bizde yok değil mi hiç doğum.?
2016 Kasım Annesiyim. Baktım şimdi. O kadar çok Eylül Ekim doğumu olmuş ki orada da kasımı beklemeden. Maşallah burası dirayetli çıktı.
Ben hep zararlı şeylerden kaçındım iştahım da açıktı güzel beslendiğimi düşünüyorum aslında ama öğle yemeklerim okullar açıldıktan sonra sandviç olmaya başladı bi o canımı sıkıyordu. 29. Haftada gittiğimde 1400 dü. 32ye kadar hep haftasıyla uyumlu gitti. 30dan sonra bebek kilo almaya başlıyor asıl bundan sonraki haftalar önemli dedi dr. Daha çok yemem lazım sanırım. Düşük kilo ile başladığım için gebeliğe sanırım önce kenfi açıklarımı kapattım.Doktor bana zayıf demedi ama bilemiyorum..bende de gebelik şekeri sınırda çıktı.bir aydır daha düzenli besleniyorum.yumurta yoğurt süt balık vs..bende merak ediyorum ne kadar kilo aldı acaba..doktor protein ağırlıklı beslen dediyse ilerleyen haftalarda toparlayacaktır inşallah.yediklerine dikkat ediyor muydun ?? Ben bir ay öncesine kadar pek dikkat etmedim.son zamanlarda daha dikkat etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?