Ben 25.haftaya kadar hep iki öğün yedim..sabahları geç kahvaltı yapıyordum..öğle yemeği hiç yoktu yaniBen hep zararlı şeylerden kaçındım iştahım da açıktı güzel beslendiğimi düşünüyorum aslında ama öğle yemeklerim okullar açıldıktan sonra sandviç olmaya başladı bi o canımı sıkıyordu. 29. Haftada gittiğimde 1400 dü. 32ye kadar hep haftasıyla uyumlu gitti. 30dan sonra bebek kilo almaya başlıyor asıl bundan sonraki haftalar önemli dedi dr. Daha çok yemem lazım sanırım. Düşük kilo ile başladığım için gebeliğe sanırım önce kenfi açıklarımı kapattım.
Dr bebek kis bebegi olacak senin hasta olmani istemiyorum dedi yazdi. Dun tup bebek dr na msj attim Onun da gorusunu almak icin o da yaptirt dedi. Ben hic bu zamana kadar grip asisi yaptirmadim bir kac yerde olumsuz yorumlar okumustum ama bu sefer dr lara guvenip yaptiracagim galiba.Ben hiçbirini yaptırmadım canım. Hiç bir fikrim yok.
Epidural olmuştum çok memnun kaldım şimdiki hastane spinal yapacakMerhabalar bende inşallah kasım annesi olacağım herkese şimdiden hayırlı güzel doğumlar diliyorum bir konuda sizlerin fikrini sormak istiyorum özellikle ikinci doğumunu yapacaklar ilk doğumunuzda sezeryan ise genel anestezi mi yoksa spinal veya epidural mi oldunuz ve memnun kalma durumunuz nedir acaba
Bemce de doktorlarına güven canım. Bence o kadar da kötü değil yani en fazla ne olabilir ki? Benim Türkiye’den çok tanıdığım var. Doktorun uygun gördüğü bir şeyi yaptırıyorsun.Dr bebek kis bebegi olacak senin hasta olmani istemiyorum dedi yazdi. Dun tup bebek dr na msj attim Onun da gorusunu almak icin o da yaptirt dedi. Ben hic bu zamana kadar grip asisi yaptirmadim bir kac yerde olumsuz yorumlar okumustum ama bu sefer dr lara guvenip yaptiracagim galiba.
Yurt disinda Asi diye bisey yok bende en son asimi 20 li haftalarda yaptirdim buraya gelince oyle bisey yok dediler galiba o kadar da onemli bisey degil bu AsArkadaslar Benim doktorum bana grip asisi ve tetanos, bogmaca ve difteri (bu 3 u bir asi) asisi yazdi. Tetanosu biliyorum sizler erken haftalarda yaptirdiniz, aranizda grip asisi da yaptiran var mi? Ya da sizin dr lar grip asisi konusundaki dusunceleri nelerdir?
Ben Amerika da yasiyorum. Burada yapiliyormus.Yurt disinda Asi diye bisey yok bende en son asimi 20 li haftalarda yaptirdim buraya gelince oyle bisey yok dediler galiba o kadar da onemli bisey degil bu As
Hayırlısı inşallah canım ben enfeksiyondan hastanede yattım.. doğum dikislerim.acildi enfeksiyon kapti. Çok kötü bir virusmus. İlaçlar vs çok kotuydum. Sonra enfeksiyon bitince dikişler yenilendi. oğlumu kendi başıma yattığı yerden ilk kez aldığım an mıh gibi aklımda. Tam 38 günlüktü. Çok zor olmuştu ama alabilmistim kucağıma.Sağol
canım, ameliyathane soğuk oluyor galiba.
Umarım döner seninki. Benimki ne güzel doğum pozisyonunu almıştı. Şimdi ne oldu da ters döndü bilmşyorum.
Bskalım benimki nasıl olacak... umarım ben de hemen ayağa kalkabilirim. :)
En sakin anne grubu burası ya... Millet doğurduğu gün hikayesini paylasmis bugün baktım da. Dedim.azicik orada da takilayimCanım biz kasim başı olanlar ekim annesi olma olasılığımız yüksek orayida takip ediyorum bizim sayfadan daha aktifler doğum yapanlar bile girip yazıyor bizde doğum olsada öğrenemeyiz kimse bişey paylaşmıyor orası bugünlerde doğum yapanlarla dolu maşallah daha heyecanlı
Bende kanada da ama biz sordugumuz zaman bize Boyle bisey olmadigini soyledilerBen Amerika da yasiyorum. Burada yapiliyormus.
Ben hic sormamistim sali gunu yazdi. Flu vaccine ve tdap vaccine. Ulkeden ulkeye dr dan dr a gore degisiyor galiba.Bende kanada da ama biz sordugumuz zaman bize Boyle bisey olmadigini soylediler
Galiba, Ben bebegimi hic goremedim siz goruyormusunuz? biz gittigimizde sadece el dopperi ile kalp atisini dinliyoruz. Turkiyedeyken her ay bebegimi goruyodumBen hic sormamistim sali gunu yazdi. Flu vaccine ve tdap vaccine. Ulkeden ulkeye dr dan dr a gore degisiyor galiba.
Evet 32. Haftaya kadar ayda bir goruyordum. Simdi 2 haftada bire dustu. Benim dr un ofisinde de ultrason ile Sadece kalp atisina ve pozisyonuna bakiyoruz. Detayli ultrason icin baska yere gonderiyordu ayda bir. Simdi iki klinige de iki haftada bir gidecegim. Bol bol goruyorum bebisimi.Galiba, Ben bebegimi hic goremedim siz goruyormusunuz? biz gittigimizde sadece el dopperi ile kalp atisini dinliyoruz. Turkiyedeyken her ay bebegimi goruyodum
Şaka gibi biz gormuyoruz elindeki cihazla sadece kalp atisini dinliyoruz deliricem ya acaba bizim doktordami sorun var anladimkiEvet 32. Haftaya kadar ayda bir goruyordum. Simdi 2 haftada bire dustu. Benim dr un ofisinde de ultrason ile Sadece kalp atisina ve pozisyonuna bakiyoruz. Detayli ultrason icin baska yere gonderiyordu ayda bir. Simdi iki klinige de iki haftada bir gidecegim. Bol bol goruyorum bebisimi.
Ben burda bir Italyan dr na gitmistim. Onun da elinde Sadece el doppleri vardi ama seni ayda bir ultrason icin baska yere gonderecegim demisti. Dr un dogum yaptiracagi hastane biraz uzak oldugu icin onu biraktim. Simdi ki dr daha iyi hem Onun kliniginde hem diger klinikte bebisi goruyorum. Sizin dr a bagli olabilir bu ultrason olayi. Baska bir dr a da gidip bilgi alsaydin keske. Burada Türkiye kadar ozen gosteriliyor bebek ve anne sagligina.Şaka gibi biz gormuyoruz elindeki cihazla sadece kalp atisini dinliyoruz deliricem ya acaba bizim doktordami sorun var anladimki
Biz sahsi olarak kendimiz ultrasona gitmeyi dusunuyoruz cunku geleli 3 ay oldu 1 kere bizi gonderdi bebegin kilosuna boyne Bakmak icin onun disinda sadece kalbini dinliyoruz bende dogru duzgun bir ultrason bulup kizimi gormley gidicemBen burda bir Italyan dr na gitmistim. Onun da elinde Sadece el doppleri vardi ama seni ayda bir ultrason icin baska yere gonderecegim demisti. Dr un dogum yaptiracagi hastane biraz uzak oldugu icin onu biraktim. Simdi ki dr daha iyi hem Onun kliniginde hem diger klinikte bebisi goruyorum. Sizin dr a bagli olabilir bu ultrason olayi. Baska bir dr a da gidip bilgi alsaydin keske. Burada Türkiye kadar ozen gosteriliyor bebek ve anne sagligina.
Bir yerde okumuştum hamile birisi secde pozisyonu alıp inşirah süresini okumuş ve cocugum döndü demişti.aklinda olsun belki yapmak istersenbenim bebek ters döndü, 4 kasım’a sezaryan tarihi verdi hastane. 4 kasım’a kadar kendisi gelmez umarım kızlar
39+4 oluyor o zaman.
eğer kendiliğinden gelmek isterse apar topar sezaryana alacaklar yine.
Daha önce sezaryan doğum yapmış olanlar, tavsiyeniz var mı?
benim bebek ters döndü, 4 kasım’a sezaryan tarihi verdi hastane. 4 kasım’a kadar kendisi gelmez umarım kızlar
39+4 oluyor o zaman.
eğer kendiliğinden gelmek isterse apar topar sezaryana alacaklar yine.
Daha önce sezaryan doğum yapmış olanlar, tavsiyeniz var mı?
Merhabalar bende inşallah kasım annesi olacağım herkese şimdiden hayırlı güzel doğumlar diliyorum bir konuda sizlerin fikrini sormak istiyorum özellikle ikinci doğumunu yapacaklar ilk doğumunuzda sezeryan ise genel anestezi mi yoksa spinal veya epidural mi oldunuz ve memnun kalma durumunuz nedir acaba
Evet o sekilde yapabilirsin. Ister istemez merak ediyoruz kilosunu, boyunu, gelisimini. Her seyin yolunda gittigini gormeye ve duymaya ihtiyacimiz oluyor.Biz sahsi olarak kendimiz ultrasona gitmeyi dusunuyoruz cunku geleli 3 ay oldu 1 kere bizi gonderdi bebegin kilosuna boyne Bakmak icin onun disinda sadece kalbini dinliyoruz bende dogru duzgun bir ultrason bulup kizimi gormley gidicem
Çooook teşekkür ederim, güzel bir bilgi.Ben 2 kez sezaryen ameliyatı olmuş biri olarak en büyük tavsiyem doğumdan sonra doktorunuzun izin verdiği andan itibaren bol su içmeniz. 4-5 lt su içmelisiniz. Epidural veya spinal sezaryenin etkilerini olumsuz yaşayanların en büyük ortak noktası su alıöı yetersizliği oluyor.
Teşekkürler..Bir yerde okumuştum hamile birisi secde pozisyonu alıp inşirah süresini okumuş ve cocugum döndü demişti.aklinda olsun belki yapmak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?