2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun, kötüymüş.

Evet,ben de takip ediyorum o sayfayi:))

cnm senınde 3 sezaryanınmıs benımde oyle doktorum 37 .6alıcam dedı daha bekletemem dıkısıne zarar verır dedı senı kac haftalık alıcak

cnm senınde 3 sezaryanınmıs benımde oyle doktorum 37 .6alıcam dedı daha bekletemem dıkısıne zarar verır dedı senı kac haftalık alıcak

Benim doktorum bu konuda çok rahat, tam 39.hafta 8 kasım için gün verdi, ama eğer bebeğin durumu normal seyrederse 40a kadar bile bekleyebiliriz dedi. Gerçi bu kararda önceki sezaryenle olan zaman aralığı, rahmin ve bebeğin gelişimü gibi faktörler etkili olabilir. Son doğumum ağustos 2014te idi. 5 yıl geçti yani. Şu an bebeğimin gelişimi baya önde olduğu için şikayetlerim had safhada, çatı ağrısı, kasık ve eklem ağrıları, taşımakta güçlük çekiyorum, doktorun gözünün içine bakıyorum aslında erken alalım desin diye ama Nasip artık, belki bebeğim o kadar beklemez de gününden önce doğum başlar.. Hepimizin hakkında hayırlısı..

cnm benım 9sene gecdı kesınlıkle bekletme taraftarı degıl ıc dıkıslere zarar verırı dıyor benımde 2009 du 2ıncı sezaryanım ama zaman gecdıkce zorlasıyor gercekten bu arada doktorumda ılk dogumu yaptıran doktorum guvenım sonsuz ona ama en azından 39 olsun ısterdım

Gecmis olsun senin adina inan cok uzuldum ama ben de ayni agrilari yasiyorum bebegim önde gidiyo diyorum bende mi bi sorun var, egilsem dogrulamiyorum bel agrsi cati agrsi felaket yasiyorum iki kere acile gttim bi sey yok.. bebekke ilgli bi durum yok diyor doktorum gel gelelim yataga bagimli hastayim sanki , yatakta donerken bile agrim oluyor .. Yalnz deilmisim demek ki

Bana da 6 yil oldu ama doktorum hic bahsetmedi 39 dan sonraya gun verdi bana

Ben varım hep takipteyim bu grubu,Kasım annesi olucakken Eylül annesi oldum 32 haftalık geldi ikizlerim

Doktorun bir bildiği vardır canım, için rahat olsun, senin doğumuna, bedenine, durumuna göre karar vermiştir. Her gebe ve hatta her gebelik ayrı ayrı bir hikaye.. Sağlıkla doğsunlar da 2 hafta önce veya sonra önemli değil

İnanmıyorum aynı şikayetler, resmen aynı durumdayız. Gece kaç kez uyanıyorum sağa sola dönmek için, oturunca kalkamıyorum, kalkınca oturamıyorum.. Resmen yaşam kalitem düştü ya.. Bütün bunların doğumla geçecek olduğınu düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..

Kizlar adet agrisi gibi sancim var sebebi ne bilen var mi

İnsallah gecer her gun soruyorum esime gecer demi die yazik adam da bi hal oldu, gececek tabi die teselli veriyor

Artık haftalarımız ilerledi. Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Geçmiyorsa, şiddeti artıyorsa hastaneye gidin. İhmal etmeyin.
Bu iki oldu gecen agri yarimsatte yakin surmustu suanda ilk basta hafifti Simdi artti

Kızlar sizde mide bulantısı baş dönmesi var mı? 36+5'im bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…