Bana da 39+4 e randevu verildi. Ben de o kadar beklemek istemiyordum. 38 haftalıkken alınsaydı diyorum ama artık dağlıklı olsun da gerisi önemli değil.Benim doktorum bu konuda çok rahat, tam 39.hafta 8 kasım için gün verdi, ama eğer bebeğin durumu normal seyrederse 40a kadar bile bekleyebiliriz dedi. Gerçi bu kararda önceki sezaryenle olan zaman aralığı, rahmin ve bebeğin gelişimü gibi faktörler etkili olabilir. Son doğumum ağustos 2014te idi. 5 yıl geçti yani. Şu an bebeğimin gelişimi baya önde olduğu için şikayetlerim had safhada, çatı ağrısı, kasık ve eklem ağrıları, taşımakta güçlük çekiyorum, doktorun gözünün içine bakıyorum aslında erken alalım desin diye amaNasip artık, belki bebeğim o kadar beklemez de gününden önce doğum başlar.. Hepimizin hakkında hayırlısı..
Hurma.yemek.icin biraz erken bence Ennazindan 38.hafta içinde hurma yemeye başlamak daha uygunKızlar hurma yemeğe başladınız mı
Az kalmış sabır sabır.... Benim ilk gebelik çok zordu. Şimdi bunda sürekli çocukla ilgilenmekten pek bir şey anlamıyorum sanırım.Kızlar benim bu gebeliğimde çatı ağrım çok fazla ayrıcq karnımda sertleşmelerde çok sık olmaya başladı geceleri sağdan sola soldan sağa dönemiyorum geçen gece ayağıma kramp girdi ayağımın üstüne basınca kramp geçiyodu yine öyle yaptım ama ayağımda hissizlik vardı ve üzerine basmamla yere düşmem bir oldu gece karanlığında yerlerdeydim zaten zor kalkıyorum cebelleştim gece gece çok kötüydü çatı ağrımdan topallayarak yürüyorum mide yanması zaten gün boyu sürüyor artık gaviscon falan da fayda etmiyo hayırlısıyla doğum olsada bu şikayetlerim bitse diyorum...
Ben de 38'i görmeden düşünmüyorum. Eğer 38 bittiğinde hala dogurmamis olursam da squata başlayacağımHurma.yemek.icin biraz erken bence Ennazindan 38.hafta içinde hurma yemeye başlamak daha uygun
Bir kaç.arkadasim da olmuştu migde bulantısı kusma gerçekten de aynı gün doğum yapmışlardı.hatta ishal belirtisi de doğum habercisi olabiliyormusKızlar ilk doğumda beni çok endişelendiren bir şeyi paylaşayım.
Sancı çekerken midem bulanıyordu ama çok bulanıyordu. Sonra sancinin sonlarına doğru inanılmaz bir bulantiya ve baş dönmesine döndü. Hemşireler tansiyon nabız kanda oksijen şeker her şeye baktı her şey normaldi ama ben çok kötü olmuştum. Meğer sancı sırasında açılma hizlaninca mide bulantısı olurmuş. Doktorum geldiğinde söylemişti. Bu çok güzel bir şey merak etme diye. Demem o ki sancı sırasında mide bulabtiniz olursa korkmayın. Doktora söyleyin ama çok korkmayın :))
Ikisi de oluyor 35+6 yim ben de.Dun istifra ettim birkac kez.Bugun de siddetli bir basdonmesi yasadim.Kızlar sizde mide bulantısı baş dönmesi var mı? 36+5'im bugün.
İlkinde hep vardı ama doğumdan onceki gün başlamıştı çok şiddetli. Bugün epey mide bulantısı olunca bir irkildim. Ama şimdi hafifledi. Sancı yok. O yüzden sakinim. Ama bu akşam çanta olayını kapatacağımIkisi de oluyor 35+6 yim ben de.Dun istifra ettim birkac kez.Bugun de siddetli bir basdonmesi yasadim.
Ben bebegin cantasini hazirladim ama benim cantam hazir degil:)İlkinde hep vardı ama doğumdan onceki gün başlamıştı çok şiddetli. Bugün epey mide bulantısı olunca bir irkildim. Ama şimdi hafifledi. Sancı yok. O yüzden sakinim. Ama bu akşam çanta olayını kapatacağımher şey hazır ama çantaya koymadım daha
Seninde az kalmış inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benim kızımda 13 kilo kucapıma da alıyorum bazen karnıma bile basıyo belkide ondan bu kadar ağrım oluyo ilk gebeliğimde rahattım bunda zorlanıyorum hayırlısıyla gunler geçsin artık bide çok merak var bende ne olacak nasıl olacak bi an evvel yaşayacaklarımı yaşamak istiyorumAz kalmış sabır sabır.... Benim ilk gebelik çok zordu. Şimdi bunda sürekli çocukla ilgilenmekten pek bir şey anlamıyorum sanırım.
İlkinde çok ciddi mide sorunum vardı.
Bugün midem çok kötü. Malum açılma olurken mide bulantısı çok oluyor. Acaba ondan mı yoksa bir şey mi dokundu emin olamiyorum. Gaz sancısı var bir de yani garip bir durumdayım şu an. İlk oğlum 40 haftayı doldurmustu. O yüzden bunu da çok erken beklemiyoruz aslında. Geçen çarşamba daha niyeti yok dedi doktor.
İlk gebelikte birçok sıkıntı yasadim. Mide bel ayak kemiği sıkıntısı kramp bas donmesi odem ürtiker.... Şimdi ötekiler çok etkilemiyor da bu gebelikteki bel ağrısı öyle böyle değil müthiş oldu her şeye bedel. Hele bir de o bel ağrısıyla kucakta 13 kilo çocuk taşımak.... Offf... Az kaldı.
İlki ne zaman doğmuştu?Seninde az kalmış inşallah sağlıkla kucağımıza alırız benim kızımda 13 kilo kucapıma da alıyorum bazen karnıma bile basıyo belkide ondan bu kadar ağrım oluyo ilk gebeliğimde rahattım bunda zorlanıyorum hayırlısıyla gunler geçsin artık bide çok merak var bende ne olacak nasıl olacak bi an evvel yaşayacaklarımı yaşamak istiyorum
Ben büyük. Beden İç çamaşırı almıştım.ama ilk günler depend kullandım çok rahat. Oluyor loğusa pijaması almıştım bi de hamileyken giydiğim tayt eşofman altı onları giymiştim rahat olmuştuMide bulantısı ara ara bende de oluyor. Böylesi hamileliğin ilk aylarında da olmamıştı...
Sezaryandan sonra nasıl iç çamaşırı giymek lazım? Ben hastane çantası için normal pijama almıştım ve almayı da düşünüyordum. Dikiş yarasını acıtır mı sizce? Yüksek belli iç çamaşırı mı almalıyım bilemedim... bir de ben lohusalık için hazır külot gibi giyilen pedlerden almayı düğünşyotdum. Tavsiye eder misiniz?
Mide bulantısı ara ara bende de oluyor. Böylesi hamileliğin ilk aylarında da olmamıştı...
Sezaryandan sonra nasıl iç çamaşırı giymek lazım? Ben hastane çantası için normal pijama almıştım ve almayı da düşünüyordum. Dikiş yarasını acıtır mı sizce? Yüksek belli iç çamaşırı mı almalıyım bilemedim... bir de ben lohusalık için hazır külot gibi giyilen pedlerden almayı düğünşyotdum. Tavsiye eder misiniz?
2016 haziran sonuİlki ne zaman doğmuştu?
Teşekkürler, küvezdeler ama hamdolsun durumları iyi artık. İlk günler çok kilo kaybetmişlerdi şimdi almaya başladılarKızlar,
Ooo maşallah. Nasıllar peki ufakliklar?
Evet bende de var. Benim b12 ve demir değerlerim dibe vurmuştu ona yordum. İlaçlarım değişti bu hafta bakalım işe yarayacak mı?Kızlar sizde mide bulantısı baş dönmesi var mı? 36+5'im bugün.
Kızlar hurma yemeğe başladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?