2016 Kasım benim oğlan. Allah kolaylık versin zor günler geçiyor geçecek...2016 haziran sonu
Bende bir vitamin mineral eksiği de yok ya hadi bakalım hayırlısı.Evet bende de var. Benim b12 ve demir değerlerim dibe vurmuştu ona yordum. İlaçlarım değişti bu hafta bakalım işe yarayacak mı?
37 dolmadan başlamayı düşünmüyorum. 37 dolup izne ayrılınca hurma ve squat yapmaya başlayacağım.
Bende oleBen bebegin cantasini hazirladim ama benim cantam hazir degil:)
Çok teşekkür ederim. Bu hafta alışverişi tamamlamayı düşünüyordum da. Gecelik de bakayım onzaman. Ameliyataneden sonra üşürüm sanmıştım gecelikle.Sezaryen doğımdan sonra iç çamaşırının yüksek bel olması çok önemli, ilk bir hafta özellikle, normal çamaşırın lastiği tam dikişin üzerine kayıyor çünkü. Hastane için de ilk gün gecelik çok rahat oluyor, özellikle spinal anestezide belden aşağısı uzun süre uyuşuk olduğu için pijama takımının altını sürekli sıyırıp dikiş kontrolü vs zor oluyor. Geceliği ise sadece yukarı kaldırıp bakabiliyor hemşire. 2.gün için yani ayaklandıktan sonra pijama olabilir. Ben hastanede wc ihtiyacnda vs hep gecelikle çok rahat etmiştim. Doğumdan bi kaç gün sonrasında ise pijama daha rahat oluyor, insan göbeğini sıkı tutacak yani kavrayacak bir pijama veya çok dar olmayan tayt ile daha rahat ediyor.
Masallah gozunuzaydin..:)Teşekkürler, küvezdeler ama hamdolsun durumları iyi artık. İlk günler çok kilo kaybetmişlerdi şimdi almaya başladılar
Teşekkür ederim, darısı vakti saatinde başınızaMasallah gozunuzaydin..:)
Amin,insallah:))Teşekkür ederim, darısı vakti saatinde başınıza
gözün aysın Allah analı babalı büyütsün kuzucuklarıTeşekkür ederim, darısı vakti saatinde başınıza❤❤
Beni de dogumla ilgili hicbir seyin net olmamasi tedirgin ediyor.Hicbir sey soylemedi doktorum..Bebegin pozisyonu ile ilgili,normal dogum yapabilecek miyim falan cok merak ediyorum.En son 33. haftada gitmistim.Erken mi dedim ama o haftalarda doktoru net bilgiler verenler okudum.Carsamba gunu randevum var.Insallah bir seyler belli olur.günaydın kızlar, uzun süredir yazmıyordum herkes iyidir inşallah. benim doğum yaklaştıkça acaba bakabilecek miyim vs diye tedirginliklerim arttı , sizlerde durumlar nasıl? 5 kasıma kadar çalışabilir raporuda aldım şuan doğumun normal veya sezeryan olması ile ilgili bir şey görünmüyor. 32.haftada baş aşağıya dönmüş tekrar eski pozisyonuna döner mi dedim suyu çok olanlarda dönem ihtimali daha yüksek senin normal dedi kendi doktoruma bu ctesi randevum var bakalım doğumla ilgili bazı şeyler netleşmiş olur sanırım.
Aslında söylemesi lazım.benimki 31.haftada dönmüştü doğum için ise net birşey söylemeyemem bebeğe bağlı 4kg üzeri olursa normal doğum senin içinde zor olur demişti.bakacagiz artikBeni de dogumla ilgili hicbir seyin net olmamasi tedirgin ediyor.Hicbir sey soylemedi doktorum..Bebegin pozisyonu ile ilgili,normal dogum yapabilecek miyim falan cok merak ediyorum.En son 33. haftada gitmistim.Erken mi dedim ama o haftalarda doktoru net bilgiler verenler okudum.Carsamba gunu randevum var.Insallah bir seyler belli olur.
Benim doktorum malesef sormadan bir sey soylemeyen doktorlardan. Cok onemli bilgileri bile ben sormadan aktarmiyor.Tek soyledigi sey ilacin bitti mi?Bittiyse yazayim.Kurdugu tek cumle bu.Gecen kontrolumde bu 1 ayin bebegin kilosu icin onemli oldugunu soyledi.Oncelik icin ne yememi onerirsiniz dedigimde sen hamilesin canin ne isterse ye dedi:)))Cok ovduler ondan geldim.Kapisinda kuyruk var ama konusmuyor.Aslında söylemesi lazım.benimki 31.haftada dönmüştü doğum için ise net birşey söylemeyemem bebeğe bağlı 4kg üzeri olursa normal doğum senin içinde zor olur demişti.bakacagiz artik
Adam paraya doymuş desene:)) bazıları öyle evet bi çeşitler cımbızla çek lafları ağızlarından.sende hiç pesetme aklına ne geliyorsa sor.bende geçen kontrolde gecede gündüzde ne zaman ararsam gelirsiniz degilmi doğumuma dedim müsait olursam demezmi...bi zahmet müsait olun ozaman ne özelliği kaldı bu hastanenin dedim ya iste direk söylüyorum kimse söylemez ama istediğin zaman arayabilirsin dedi.sagolun lütfettiniz bende bilmiyorum heran değiştirebilirim doktorumuBenim doktorum malesef sormadan bir sey soylemeyen doktorlardan. Cok onemli bilgileri bile ben sormadan aktarmiyor.Tek soyledigi sey ilacin bitti mi?Bittiyse yazayim.Kurdugu tek cumle bu.Gecen kontrolumde bu 1 ayin bebegin kilosu icin onemli oldugunu soyledi.Oncelik icin ne yememi onerirsiniz dedigimde sen hamilesin canin ne isterse ye dedi:)))Cok ovduler ondan geldim.Kapisinda kuyruk var ama konusmuyor.
Evet ishali duydum bagirsaklar kendini doguma hazirliyormusBir kaç.arkadasim da olmuştu migde bulantısı kusma gerçekten de aynı gün doğum yapmışlardı.hatta ishal belirtisi de doğum habercisi olabiliyormus
Evet geçecek olduğunu bilmek biraz rahatlatıyor insanı ama iki çocukla hayat nasıl olur söylenenler kadar zor mu hatta abartanlar kadar facia mı bilmiyorum güzel düşünüyorum olumlama yapıyorum2016 Kasım benim oğlan. Allah kolaylık versin zor günler geçiyor geçecek...
Seninki de bir tuhafmis..işi neymişki musait olamiyormus.Cok garip.Ben artik sorularimi gitmeden hazirliyorum onlari soruyorum.Arka arkaya..:)Adam paraya doymuş desene:)) bazıları öyle evet bi çeşitler cımbızla çek lafları ağızlarından.sende hiç pesetme aklına ne geliyorsa sor.bende geçen kontrolde gecede gündüzde ne zaman ararsam gelirsiniz degilmi doğumuma dedim müsait olursam demezmi...bi zahmet müsait olun ozaman ne özelliği kaldı bu hastanenin dedim ya iste direk söylüyorum kimse söylemez ama istediğin zaman arayabilirsin dedi.sagolun lütfettiniz bende bilmiyorum heran değiştirebilirim doktorumu
Insallah oyle olur.Bana da herkes soruyor normal mi dogumun diye bilmiyorum deyince nasil bilmiyorsun soylemesi gerekiyordu diyorlar.Ben de onlari duyunca neden soylemedi bu doktorum diye tedirgin oluyorum.Biraz icim rahatladi:)) Sagolun.İlk gebeliği olan arkadaşlar, tedirgin olmayın. Doğum şekli 36. Haftadan sonra konuşulur genelde. Çatı muayenesi yapan bir doktorsa 37 hafta gibi bu muayeneyi yapar ona göre daha da netleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?