2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Daha belli degil.Ilk gun tuvaletini cok yapiyormus.Cevredekiler hep kiyafeti bol tut.Ustu basi batiyor degistirirken dediler.Ona istinaden aldim.Fazla olsun da eksik olmasin dedim..

Dogru cok kusabiliyolar da sarı su gibi bişey. Sarmak için de 2 penye battaniye bide müslin koymuştum ben 1 gün kaldığım halde hepsi kirlendi böyle seyler cok lazım oluyo

37. Hafta prematüre olmuyormuş inşallah beklerler. Bana yükleme sonrası diyet verdiler. Sabah aç 95 altı idi 3 hafta önce,, 4 gündür 110u gördüm canım sıkıldı. Doğum Dr 105 iken idare edelim insülinsiz dedi fazla değil diye. Endokrinci 95 altı istiyor tokluklar iyi kahvaltı sonrası uykum geliyo kafamin içi Bir tuhaf oluyor canım. Neyse az kaldı sabredelim

Daha belli degil.Ilk gun tuvaletini cok yapiyormus.Cevredekiler hep kiyafeti bol tut.Ustu basi batiyor degistirirken dediler.Ona istinaden aldim.Fazla olsun da eksik olmasin dedim..
Ben acaba 2 takım koysam yeter mi diyordum ilk bebeğimde öyle kakasında taşma yanda kusma vs olmadı.gerçi hep uyuyordu sonra sarılık oldu falan.belki de ondandır...

İlk 2 hafta benim de kabus gibiydi bir bebek memeyi niye tutmaz diye hep ağladım durdum.çevremdeki tüm bebekler emiyor hepsi yapışıyor direkt memeye.ben silikon uçta denedim olmadı.

Ben de şunları söyleyeyim o zaman bir faydam olursa ne mutlu.eğer bebek tutamıyorsa memeyi mutlaka sağım yapın.göğüsler şişip taş gibi oluyor.ağrısı bir yana bebekte şiş göğsü tutup kavrayamıyor.sütün de boşalması lazım göğüsten sürekli üretmeye devam etmesi için.Meme ucundan dolayı tutamıyorsa da 3 4 dk sağıp bebeği hemen memeye tutun.hem göğüs ucu çıkmış oluyor hem de süt daha aktif oluyor çektiği gibi gidiyor ağzına.kavramaya bu da çok yardımcı olacaktır.umarım kimse yaşamaz bebeklerimiz hemen emer bebek doğar doğmaz emzirin kızlar.zaman gözetmeksizin yarım saatte bir bir saatte bir alın göğsünüze.ben ilk bebeğimde acemilik yaptım bir iki emip uyuyordu.ne kolaymış ya ne güzel uyuyor dedim meğer sarılığı yükseliyormuş.ondan güzel kavrayıp da ememedi.sarılığı atlatınca da memeyimtutturmakta zorlandık.şimdi daha bilinçliyim inşallah ilk hatalarımı yapmamaya çalışacağım.

Gidince ben de sorayım doktoruma.i şeker meselesini.37 ve 42 haftalar arasına normal diyorlar.sıkmayalım canımızı.benim kızım 2800 doğdu 2500 e kadar düştü maalesef.38+0da doğdu bir de.ama çok çabuk toparlıyorlar.

Herkeste farklılık gösterebilir ama ben ilk 2 gün kullandım sonra normal pede geçtim.40 gün boyunca yoğun bir kanama olmuyor kesinlikle.adetin son günleri gibi düşünün az az kanamalar oluyor
Teşekkür ederim canım

AYnen canım canımızı sıkmayalım korkacak bişey yok bir çok yerde şekeri yüksek annelervar bebekler normal sağlıklı doğmuş. Eskiden kadınlar köyde evde doğurmuş doktormu görmüşler bazı şeyler ilaç firmalarının işi gibi. Hayırlısıyla doğuralım.

Ben de bugün 36. Hafta kontrolüme gittim. 1 hafta daha çalışıp izne ayrılacağım kısmetse. 49 cm ve 2900 gr civarı. İlk kızım da bu zamanlarda bu boyda fakat kilo olarak 200-300 gr daha aşağıdaydı. Doğumu 3.5 kg oldu. Şimdi korkuyorum bu bebek daha büyük olur mı diye. Doğumu zorlaştırır mı diye. Doktorum olmaz merak etme dedi ama telaş işte :)

Kızlar merhabalar, bebek arabası alanlar hangi modeli tercih ettiniz acaba?

Ben lohusa takımlarımı En Ucuz Bebek Market | En Ucuz Bebek Giyim burdan aldım çok kaliteliler ve fiyatlar çok iyi bi girip bakın isterseniz

Kızlar merhabalar, bebek arabası alanlar hangi modeli tercih ettiniz acaba?
Biz casual cadillac trona travel sistem bebek arabasını aldık hatta bugün geldi.kumaş kalitesi ve sürüşü çok hoşumuza gitti.bide hafif.tercih edebilirsiniz şuan indirimde.bebiş doğsun sağlıkla kullanalım inşallah

Birde kalıpları nasıl canım normalmi
Canım ben hemen hemen herşeyimi ordan aldım herşeyin kalitesi çok iyi bana da benden önce doğum yapan arkadaşım önermişti almadan önce bakmıştım kalitesine yani. Lohusa takımlarını soruyosan sitenin alt tarafında beden ölçü tablosu var ama bebeklerinki normal ayına göre daha önce doğum yapmadığım için bu konuda pek bi fikrim yok açıkcası

Ben acaba 2 takım koysam yeter mi diyordum ilk bebeğimde öyle kakasında taşma yanda kusma vs olmadı.gerçi hep uyuyordu sonra sarılık oldu falan.belki de ondandır...
fazla köyün bence bazı bebekler kusuyor kaka taşıyor ben fazla fazla aldım kullanmadığımı geri koyarım hepsini ayrı posetledim

fazla köyün bence bazı bebekler kusuyor kaka taşıyor ben fazla fazla aldım kullanmadığımı geri koyarım hepsini ayrı posetledim
Ben cantayi hazirlamadim ama Ben de fazla fazla alip sizin gibi ayri ayri posetliyecegim. Dediginiz gibi kullanmadiklarimi geri getiririm.

Evet ben de ayrı paketlicem çok kullanışlı oluyor öyle.olmadı 1yedek fazla koyarım.dediğiniz gibi sonradan çıkarırız nolcak.

Evet ben de ayrı paketlicem çok kullanışlı oluyor öyle.olmadı 1yedek fazla koyarım.dediğiniz gibi sonradan çıkarırız nolcak.

Ben kilitli posetlerden aldim..Esyalarin hepsini yikayip,utuleyip ayri ayri koydum.Cok derli toplu oluyor.Aradigimizi hemen buluruz hem icinde.

Sagol canim ben normalde zayıfım kilo aldım ama hala s beden aldığım şeyler var kalıbına gore değişiyor o yüzden sordum gerçi ben takımlarımı aldım oraya bakmıştım ama güvenip alamadım bebege aldım bir tek guzel sorunsuz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…