2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben kilitli posetlerden aldim..Esyalarin hepsini yikayip,utuleyip ayri ayri koydum.Cok derli toplu oluyor.Aradigimizi hemen buluruz hem icinde.
Hatta içine Notlar yazabilirsiniz doğum sonrası ilk kıyafeti falan diye.hemşireye hemen verirler yanımızda kalanlara kolaylık oluyor

Ben yanıma süt arttırıcı çay da alacağım mutlaka kızlar.annem evden gelince küçük termos sıcak su da getirir.bol sıvı çok önemli sütün inmesi için

Hatta içine Notlar yazabilirsiniz doğum sonrası ilk kıyafeti falan diye.hemşireye hemen verirler yanımızda kalanlara kolaylık oluyor
aaa cok iyi fikir aynen.Kucuk post it lere yazip ustune yapistirabilirim.:)Tesekkurler.

Güle güle kullan canım

Kıyafetler fazla olmamış mı ben de iki 5 lı takım bunların altına giydirmek için 4 tane çıt çıtlı yarım kollu body bir penye battaniye bir yun battaniye prima ıslak mendil ya da pamuk çorap bir tane de tulum olabilir bebek için bunlar yetmez mi bir gün kaliyoruz hastanede

Kızım 38+5 te doğmuştu.O zaman haftasonu halledeyim ben o işi de

Kızlar merhabalar, bebek arabası alanlar hangi modeli tercih ettiniz acaba?
Babyhome 965 challenge travel sistem aldık biz.Çok hafif ve pratik bi araba..Travel sistemlerde katlanma problemi var, ama bu araba oturma ünitesi uzerindeyken katlanıyor.Üstelik 8 kilo sadece

Bilemedimki..Benim de ilk dogumum.Ilk gunlerde cok kirletiyor.Ne olur ne olmaz dediler.Ben de dedim eksik olacagina fazla olsu.Geri getiririm.

Bilemedimki..Benim de ilk dogumum.Ilk gunlerde cok kirletiyor.Ne olur ne olmaz dediler.Ben de dedim eksik olacagina fazla olsu.Geri getiririm.
Hastanede pek kirlenmiyor ben iki takım götürdüm yetti giydirmedikleri de oldu ilk çocuktan sonra daha tecrübeli oluyor insan ama eve geldikten sonra tabi sık değiştirmeye başlıyorsun artık ilk bir hafta en rahat dönem

Sizin iyi gayet ya. Ben 34.haftadayım 3 kilo 80 gram bebeğim. Bu gidişle normal doğum mümkğn değil çok üzülüyorum. Diyet mi yapsam acaba diyorum

Kizlar merhaba,bugün kontrolüm vardı acilmam başlamış yarın öğleden sonra sezaryan doğuma gireceğim .2.bebeğim ikide sezaryandi normalde haftaya cumaya karar kılmıştır ama benim sancilarim artmaya başladı malesef.ciğer geliştirici iğne vuruldum bugün. İnş hepimiz sağlıkla alırız yavrularımız kucağımıza. Dualarınıza benide katın.

Canım sağ salim kucağına al inşallah bebeğini ❤

Sağlıklı bi şekilde gelsin kuzucuk inşallah. Çok heyecanlı olmalısın :) her bişey yolunda gider umarım güzel bir gün olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz ♡

Sizin iyi gayet ya. Ben 34.haftadayım 3 kilo 80 gram bebeğim. Bu gidişle normal doğum mümkğn değil çok üzülüyorum. Diyet mi yapsam acaba diyorum

Katı bir diyet yerine hamurişi vs azaltılabilir belki. Bilemedim. Kilo alacaksa her türlü alıyor zaten bebek.

Allah sağlıkla kavuştursun.
Selamlar 37+2 de dünyaya geldi benim kızımda. Gayet sağlıklı. herkese hayırlı doğumlar.
Gözünüz aydın :) Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…