2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Saglikla gelsin bebeginiz insallah..Ne guzel cok az kaldi kavusmaniza.Darisi bizlere.
:)

Selamlar 37+2 de dünyaya geldi benim kızımda. Gayet sağlıklı. herkese hayırlı doğumlar.
saglıcakla Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın yavrucakları ..gozunuz aydın cnm

Ben de sizin gibi.dusunuyorum.bir kaç.parca fazla olsun acil birşey olursa yetişmezse diye garantiye almak istiyorum.
Evet.Sonra telaşa dusmektense daha iyi..Beklenmeyen durumlar olabilir diye dusunuyorum.Benim dogum seklim de belli degil daha.O yuzden de fazla koydum.

hıc korkma cnm hıc bırsey olmaz Allahım sag saglım kucagında nasıp etsın

sağlıklı kucağına almayı nasip eder Allah.güzel haberlerini bekliyorux

Kizlar size bir sorum olacak.Ben ogretmenim.32.haftada dogum iznim basliyordu ama doktorumdan calisabilir raporu aldim ve 5 haftalik iznimi dogum sonrasina aktardim.Idareye verdigim raporda 5 hafta calisabilecegim ve izne ayrilacagim tarihin 18 ekim olacagi yaziyordu.Yani bugun izne ayriliyorum.Benim tekrar bir rapor alip getirmeme gerek var mi??Yoksa direkt izne ayrilabiliyor muyum?

sağlıkla al kucağına bebeğini,

Ben de 1 kasım da ayrılacağım rapor alınıyor sanırım ama emin değilim ben de pazartesi doktoruma soracağım

doktora gidip bu sefer çalışamaz raporu alıp onu vermen gerekiyor canım, benimde 5 Kasım son 6 Kasımda çalışamaz raporu alacağım. sisteme direk düşüyor dedi bizim İK ben evrak vermedim en başında da

Canim gercekten mi?Ben bilmiyordum.Benim bugun son.O zaman bugun alip vermem mi gerekiyor?

Çalışamaz raporu gerekiyor. Bugün çalışıyorsan yarından itibaren. Bugün çalışmıyorsan bugünden itibaren. Ama mutlaka gerekiyor o rapor.

var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…