2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
37+0 da dr gıdıp tekrar rapor alınması lazım onuda ısyerıne gonderılmelı ogun calısılmıyor. dogum yapıldıgı gunde dogum raporu alıp ısyerıne gonderılmesı gerekıyor..
Evet tam tamina boyleymis:))Bilmiyordum.Benim 32.haftada calisabilir raporunda izne baslayacagi tarih 18 ekim yaziyordu.Ben de bugun gittim.Raporu almaya ama 36+4 de oldugum icin yazmadilar.Pazartesi tam 37+0 oluyorum.O zaman yazalim dediler.Bugun calistim sondu insallah.

Aslında diyetle dengelenebilir benim de yüksekti 1 ay diyet yaptım düştü ama 2 haftadır kaçırıyorum malesef arada yüksek arada düşük çıkıyor son haftalar artık abartmamak koşuluyla yiyorum biraz

32 +4 üm boy 41 kilo 1800 iyi şimdilik sıkıntı yok çalışamaz raporu aldım gün yanmıyormuş sadece 32 haftalık yazıyor

Canim gercekten mi?Ben bilmiyordum.Benim bugun son.O zaman bugun alip vermem mi gerekiyor?

Evet canım çalışabilir raporundaki tarihin ertesi günü dra gidip çalışamaz alman gerekli.mesela benim 5 kasıma kadar çalışabilir raporum var 6 kasımda tekrar gidip çalışamaz alıcam.

Kızlar birsey sorucam. Benim ilk gebeligimde bu. Son bi iki haftadir çatı kemiklerimde ve kasiklarimda gerginlik seklinde cok agri oluyor ozellikle bi yerden kalkarken yatakta donerken falan. Bu dogumun erken olacaginin gostergesi olabilir mi? Cunku duyuuorum bazi insanlar 40 haftada hicbir agri sizi olmadan dogumu bekliyorlar. Diyorum belki bu durum belki 37 38 de dogum yapmaya haberci falandir?

Bildiğim kadarıyla çatı ağrısının erken dogumla bir bağlantısı yok endişe etmeyin benim 20. Haftadan beri var

3-4 haftadir bu agriyi yasiyorum hatta iki kez acil doktoruma gittim dayanamadim o da endiselendi acilmama filan bakti ama oyle jorkulacak bi sey cikmadi.. 1. Kiyafet sıktığında bu agri oluyor 2. Bacaklar cok harejetsiz kaldiginda oluyor 3. Yanlis yatış pozisyonunda agri oluyor 4. Magnezyum kalsiyum destegi agryi azaltiyor
Mesela bende erken dogumun hicbir belirtsi yok ama bu agryi cekiyorum. Her zaman cati agrsi erken dogum demek deil canim

Teşekkür ederimm. Sanirim benim de durumum aynen oyle. Erken olacagina dair bir isaret yok ama ben 40 lari gormek istemedigim icin acaba mi diuordum

Bildiğim kadarıyla çatı ağrısının erken dogumla bir bağlantısı yok endişe etmeyin benim 20. Haftadan beri var
Endise degil de merak benimki hayırlısı bakalim anne olmak kolay değilmiş agrisina sizisina katlanicaz bir sekilde. Allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Endise degil de merak benimki hayırlısı bakalim anne olmak kolay değilmiş agrisina sizisina katlanicaz bir sekilde. Allah hepimizin evlatlarini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Aminnn.Hepimizinki..Benim de dun butun gun sol gogus kafesimde cok siddetli agri oldu.Bazen agrirdi ama hic bu kadar siddetli olmamisti.Sanki biri bicak saplamis orda kalmis.gibi bir agri.Kivrandim resmen.Ilik dusa girdim,sicak su torbasi koydum
Sirt ustu yatinca gecerdi.Sirt ustu yattim.Bana misin demedi.Bugun agri yok ama baslayacak diye korkuyorum.

Bebek ayağını dayıyor olabilir

Merhaba arkadaşlar.genelde Doğum yapan herkes sezeryan için spinal anesteziyi tercih etmiş.benimde zorunlu sezeryan olacak o yüzden karar verdim bende spinal isteyeceğim.bu arada 33+2 olduk çok şükür..2 gün önce kontrol vardı bebiş 2311 gr, 46cm olmuş.nst ye de girdim.10 gün sonra kontrol dedi doktor.bundan sonra kontrollere sık sık gideceğiz anlaşılan..bu şekilde mi oluyor arkadaşlar

O bazen bana da oluyor hatta boyle kaburgami siyirip arka tarafina ittigini hissediyorum. Cok ilginç bir his. Son ay gercekten zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…