2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende kullanmamıştım vitamin hapının içinde 100 mg vardı ama yetmiyordu sabah kalktığımda parmaklarımı oynatamıyorum doktorum alabilirsin demişti ama ilaç ismi yazmamıştı bende bugün eczaneden aldım suda eriyen tablet iki günde bir almayı düşünüyorum gebelik boyunca kullanan var mı

Kramp ve kas ağrısı tutulma gibi hiç şikayetiniz olmadı mı
Cok fazla oldu bir ara.Parmaklarimda uyusma,acip kapatamiyordum.Hala da oyle.Uyurken bacagimi aniden hareket ettirirsem giren kramolar.Doktoruma soyledigimde yazdi receteye ama ben kullanmadim
Dogal yollardan almak istedim.Beslenmeme daha fazla dikkat ettim.

Bende öyle düşündüm doğal alırım diye ama olmuyor yetmiyor netten araştırdım günlük ihtiyaç 350 mg diyor gün içinde vitamin İlacı harici aldığımı düşünmüyorum birde yetersiz kalınca bebek annenin kemiklerinden kullanıyormuş nette baya araştırdım kullanmamanın yan etkileride Varmış O yüzden dayanamadım gittim aldım ama rutin kullanmayacağım

Dogum hikayeni paylasir misin ,

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kaç kilo doğdu

herkese teşekkür ederim öncelikle .
37.hafta 3590 Kg 52 cm olarak doğduk gayet ideal kiloydu.
35.haftada nst de sancılarım çok çıkıyordu ciğer geliştirici iğne ve serum ile 37 tamamlandık.
Ekstra mesaneme baskı yaptığı için de bebeği almak durumunda kaldık ramak kalmış dışarı çakmasına çünkü mesanemin.
Doğum hikayem ise ;
2.doğumum spinal anestezi olacaktım maalesef anestezi uzmanı kötüydü uyuşmadım.Boşuna omurgama iğne yeme ile kaldım anlayacağınız.
Genel anestezi ile doğumumu gerçekleştirdiler.üzüldüm biraz.hayal ettiğim gibi yapamadım doğumumu.
oğlumda ki ilk karşılaşmayı kızımda da yaşamak isterdim ama kısmet değilmiş.Ayıldım ve dünya güzeli kızıma kavuştum. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın.

Kızlar magnezyum takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bir de gebelik boyunca kullandınız mı
Magosit 365 mg kullanıyorum 4. Aydan beri. İlk olarak gün aşırı kullanmaya başladım sonra gece bağırarak uya duran şiddetli kramplarım başladı günde bir tane almaya başladım. Hala da kullanmaya devam ediyorum. Bu arada günde bir muz ve bir soda içiyorum buna rağmen zaman zaman krampları yaşıyorum.

Kızlar magnezyum takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bir de gebelik boyunca kullandınız mı
Ben magnorm kullanıyordum mideme dokunuyor. Magvital kullanıyorum 16. haftada kramplar kasılmalar başlayınca verdi doktorum.

Bormalde 20. haftalardan sonra başlanıyor ama ben 16'da aldım hatta 14'te bile başlamış olabilirim. Benim ilk doğumda erken doğum riski vardı. Doğum kasılmaları 28. haftada başlamıştı. O yüzden asla riske atamazdik. Çok erken başladık. Bir tane suda eriyen kullaniyirum. ve kullandığım multivitaminde de var. Ama bina rağmen kpamplar geri başlayınca 30. haftadan beri günde iki magnezyum+ multivitamin kullanıyorum.

Bende kullanmamak doğal yolla almak için direndim ama olmuyor ağrı damar kasılması bi sürü can sıkıcı rahatsız edici semptomları yaşadım keşke önceden alsaymışım dedim eksikliği bebeğe bir yan etkisi olmaz diye düşünüyorum ama içime kurt düştü doktora sorcam

Bende hiç magnezyum kullanmadım. Kan ilacı da kullanmadım daja geçen hafta versi doktor biraz değerim düşmül diye. Onun dışında sadece omega kullanıyorum baştan beri

Kızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
Allah kolaylık versin kendini yorma eş dost akraba kim varsa yardıma çağır son zamanlar çok zor olur

Diasporal kullaniyorum.30.haftadan sonra ellerim sisti parmaklarımı yumruk yapamıyordum ayaklarıma krap giriyordu.gunde 2 kez bile kullandığım oldu.simdi ara ara unutuyorum ondanmidir bilmem parmak uçlarım uyuşuk hissiz gibi

Kızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
Allah yardımcın olsun stres yapma sakın herşey olacağına varıyor nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…