2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O bazen bana da oluyor hatta boyle kaburgami siyirip arka tarafina ittigini hissediyorum. Cok ilginç bir his. Son ay gercekten zormuş.
Gercekten oyle.Son ay zor geciyor.Bir de ilk aylar cok zorlanmistim.Bulanti,halsizlik..Canlari sagolsun.Napalim:))

benimde öyle gebelik şekeri dedi doktor haftaya endokrine gidicem açlığım çok yüksek çıkmıyordu şimdi oda yüksek hemen hemen aynı değerler bakalım beni nasıl yönlendirecek doktor
Kızlar anne sütü alan bebek çok kusar mı
fışkırır tarzda ise ve çok fazla oluyorsa alerji olabilir canım doktoruna danış mutlaka

Allah sağ salim evladınıza kavuştursun inşallah, bir avazda su gibi geçen doğum nasip olsun

Sanirim oyle:)) Dun cok agrim oldu.Biraz videolara baktim.Bir doktor da oyle soyluyordu:))Normalmis ve cozumu yok.Su an yine ayni:)
Benim ilk oglanda kaburga ağrım vardı canım.cok aciyordu. Doktora sordum usg ile baktı ayağını dayamış o yüzden böyle bir ağrı hissediyorsun demişti. Sürekli ayak ordaydi. Bu bebe az dayıyor sonra çekiyor. Ama ilk bebe ayagibi hiç cekmezdi.

Bayanlar merhaba 33+4 haftalık olduk. Bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum cok tedirginim. dünden beri hiç kıpırdamadı. Sizler bu haftalarda nasıldınız??

Bayanlar merhaba 33+4 haftalık olduk. Bebeğin hareketlerini pek hissedemiyorum cok tedirginim. dünden beri hiç kıpırdamadı. Sizler bu haftalarda nasıldınız??
yat uzan cnm soluna tatlı birşeyler ye eğer hale hareket yoksa doktora gittin derim peki hicmi oynamadı bugün

Kızlar merhaba, ben de 35+1 oldum.
Doğum şekli konusunda fikrinizi almak istiyorum. Çook kararsızım bu konuda. Gebeliğin başından beri miyomlarım var. İki taneler ve ikisi de epey büyük( 7,5 ve 6,5 cm ikisi bir voleybol topu kadar var demişti acildeki doktor) Bu arada kendi doktoruma çok güveniyorum. En başında miyomlar rahim ağzını kapamazsa normal doğum olabilir. Ama sezaryen da olabilir demişti. Şimdilik rahim yolu açık. Ama sezaryen olursam da miyomları alma ihtimali var. Ayrıca normal diye başlayıp sezaryen doğuma dönen de çok tanıdığım var. Ki ben kendimde de bu ihtimali görüyorum. Ben şimdi normal doğumu bekleyeyim, olur mu diye deneyeyim mi yoksa sezaryeni mi tercih edeyim? İlk doğumum bu. Doktorum “son karar sana ait. Sen şu an için normal doğuma adaysın ama doğumdan sonra miyom için bir daha ameliyat olman gerekebilir. Bu iki üç yıl da sürebilir. Ağrı yapabilir ama yapmayabilir de. Miyomlar herkeste farklı seyir gösterir.” dedi. Salı günü doktora gideceğim. Tekrar konuşmayı da düşünüyorum. Zaten daha çatı muayenesi filan da olmadım.
Lütfen bana bi fikir verin

Doğum şekli sana kalmış canım ben sezryan olmuştum o sırada miyom da alındı çok rahat olmuştu

Geçmiş olsun canm yanlış yönlendirmek istemem ama aynı durumda ben olsyadım sezeryan olurdum çünkü milyomların ameliyatsız geçme ihtimali yok diye biliyorum tek ameliyatla miyomlardan da kurtulmuş oluyorsun tercih senin tabi sadece sorduğun için fikrimi söyledim

Kızlar magnezyum takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bir de gebelik boyunca kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…