Kızlar merhaba, ben de 35+1 oldum.
Doğum şekli konusunda fikrinizi almak istiyorum. Çook kararsızım bu konuda. Gebeliğin başından beri miyomlarım var. İki taneler ve ikisi de epey büyük( 7,5 ve 6,5 cm ikisi bir voleybol topu kadar var demişti acildeki doktor) Bu arada kendi doktoruma çok güveniyorum. En başında miyomlar rahim ağzını kapamazsa normal doğum olabilir. Ama sezaryen da olabilir demişti. Şimdilik rahim yolu açık. Ama sezaryen olursam da miyomları alma ihtimali var. Ayrıca normal diye başlayıp sezaryen doğuma dönen de çok tanıdığım var. Ki ben kendimde de bu ihtimali görüyorum. Ben şimdi normal doğumu bekleyeyim, olur mu diye deneyeyim mi yoksa sezaryeni mi tercih edeyim? İlk doğumum bu. Doktorum “son karar sana ait. Sen şu an için normal doğuma adaysın ama doğumdan sonra miyom için bir daha ameliyat olman gerekebilir. Bu iki üç yıl da sürebilir. Ağrı yapabilir ama yapmayabilir de. Miyomlar herkeste farklı seyir gösterir.” dedi. Salı günü doktora gideceğim. Tekrar konuşmayı da düşünüyorum. Zaten daha çatı muayenesi filan da olmadım.
Lütfen bana bi fikir verin