Magnorm kullanıyorum canım çok kullanmadım hatta 1 haftadır içmiyorum öncede 1 gün arayla içiyordum kamplarım o zamanda oluyordu şimdide oluyor arasira bişey farketmediBende kullanmamıştım vitamin hapının içinde 100 mg vardı ama yetmiyordu sabah kalktığımda parmaklarımı oynatamıyorum doktorum alabilirsin demişti ama ilaç ismi yazmamıştı bende bugün eczaneden aldım suda eriyen tablet iki günde bir almayı düşünüyorum gebelik boyunca kullanan var mı
Allah yardımcın olsun canım stres yapma herşey olacağına varır Bebek kismetiyle gelir derler vardır bir hayırKızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
Amin inşallah öyle olur canımAllah yardımcın olsun canım stres yapma herşey olacağına varır Bebek kismetiyle gelir derler vardır bir hayır
Ben ilkinde de kullandım inan kullanmak gerekiyor bazenBende kullanmamak doğal yolla almak için direndim ama olmuyor ağrı damar kasılması bi sürü can sıkıcı rahatsız edici semptomları yaşadım keşke önceden alsaymışım dedim eksikliği bebeğe bir yan etkisi olmaz diye düşünüyorum ama içime kurt düştü doktora sorcam
Omeganin belli bir haftadan sonra kesilmesi gerekebiliyormus. Doktoruna danış istersen.Bende hiç magnezyum kullanmadım. Kan ilacı da kullanmadım daja geçen hafta versi doktor biraz değerim düşmül diye. Onun dışında sadece omega kullanıyorum baştan beri
Paylastgin icin tesekkurler spinal icin cok gecmis olsun.. Ama sonu guzel masallah Allah saglik versin ikinize deherkese teşekkür ederim öncelikle .
37.hafta 3590 Kg 52 cm olarak doğduk gayet ideal kiloydu.
35.haftada nst de sancılarım çok çıkıyordu ciğer geliştirici iğne ve serum ile 37 tamamlandık.
Ekstra mesaneme baskı yaptığı için de bebeği almak durumunda kaldık ramak kalmış dışarı çakmasına çünkü mesanemin.
Doğum hikayem ise ;
2.doğumum spinal anestezi olacaktım maalesef anestezi uzmanı kötüydü uyuşmadım.Boşuna omurgama iğne yeme ile kaldım anlayacağınız.
Genel anestezi ile doğumumu gerçekleştirdiler.üzüldüm biraz.hayal ettiğim gibi yapamadım doğumumu.
oğlumda ki ilk karşılaşmayı kızımda da yaşamak isterdim ama kısmet değilmiş.Ayıldım ve dünya güzeli kızıma kavuştum. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın.
Yok doktorum emzirirken bile devam edicez dedi. Çok memnunum omega dan aslında o sayede hiç ekstra kan ilacı demir veya magnezyum kullanmadım. İçeriği yeterli geldi omega nıjOmeganin belli bir haftadan sonra kesilmesi gerekebiliyormus. Doktoruna danış istersen.
Canim Allah kolaylik versin..Ben de 5 haftalik hamileydim.Tasindigimizda.Zor olmustu.O zamanlar bir de bebek tutundugu icin riskli oluyor.Simdi de agirlastin iyice..Sana daha zor.Kolayca atlatirsin insallah.Iyi dusun iyi olsun..Kızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
ben osteocare kullanıyorum.Kızlar magnezyum takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bir de gebelik boyunca kullandınız mı
Allah yardımcınız olsun canım, stres yapma bebeğinde etkilenmesin. Allah büyüktür.Kızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
Kızlar magnezyum takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bir de gebelik boyunca kullandınız mı
herkese teşekkür ederim öncelikle .
37.hafta 3590 Kg 52 cm olarak doğduk gayet ideal kiloydu.
35.haftada nst de sancılarım çok çıkıyordu ciğer geliştirici iğne ve serum ile 37 tamamlandık.
Ekstra mesaneme baskı yaptığı için de bebeği almak durumunda kaldık ramak kalmış dışarı çakmasına çünkü mesanemin.
Doğum hikayem ise ;
2.doğumum spinal anestezi olacaktım maalesef anestezi uzmanı kötüydü uyuşmadım.Boşuna omurgama iğne yeme ile kaldım anlayacağınız.
Genel anestezi ile doğumumu gerçekleştirdiler.üzüldüm biraz.hayal ettiğim gibi yapamadım doğumumu.
oğlumda ki ilk karşılaşmayı kızımda da yaşamak isterdim ama kısmet değilmiş.Ayıldım ve dünya güzeli kızıma kavuştum. Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın.
Yutarken zorlaniyor musun ben yutamiyorum ikiye uce boluyorumben osteocare kullanıyorum.
İnşallah canım ya çok teşekkür ederimCanim Allah kolaylik versin..Ben de 5 haftalik hamileydim.Tasindigimizda.Zor olmustu.O zamanlar bir de bebek tutundugu icin riskli oluyor.Simdi de agirlastin iyice..Sana daha zor.Kolayca atlatirsin insallah.Iyi dusun iyi olsun..
Yalan söylemeyeyim stres yapmamak elimde değil şuan ama çok üzülüyorum kızıma yansıyor biliyorumAllah yardımcınız olsun canım, stres yapma bebeğinde etkilenmesin. Allah büyüktür.
ben genel olarak büyük hap içemiyorum Decavit içerken de öğüre öğüre içiyorum bunda da aynı :) ağzıma ilacı atıp kafamı geriye doğru atıyorum sonra su içince daha kolay oluyorYutarken zorlaniyor musun ben yutamiyorum ikiye uce boluyorum
ben genel olarak büyük hap içemiyorum Decavit içerken de öğüre öğüre içiyorum bunda da aynı :) ağzıma ilacı atıp kafamı geriye doğru atıyorum sonra su içince daha kolay oluyorYutarken zorlaniyor musun ben yutamiyorum ikiye uce boluyorum
canım hepimiz insanız tabiki etkileniyoruz bişey diyemem ama elinden gelmeyen durumlarda da hele hele içinde bir mucize taşırken biraz daha pozitif düşünmemiz gerekiyor bebek kısmetiyle gelirmiş gün doğmadan neler doğar sen içini ferah tut.Yalan söylemeyeyim stres yapmamak elimde değil şuan ama çok üzülüyorum kızıma yansıyor biliyorum
oh maşallah kuzuya hayırlısıyla gelsin inşallah,Bugun kontrolum vardi.37 haftalik oldu sukur.Izne ayrildim.Muayene de oldum.Kizim 2 kilo 950 gram olmus.Suyu iyi dedi.Nst de kalp atislari,hareketleri de normal cikti.Sancim yok.Bebek.dogum pozisyonunu almis.Basi asagida dedi doktor.Haftaya da catiya bakariz.Normal doguma uygun mu dedi..
Maşallah kuzucuğane vitamin eksikmiş canım epey yazmış çünkü.ben d vitamini efa mom( balık yağı) birde demir hapı ve magnezyum kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?