2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Magnorm kullanıyorum canım çok kullanmadım hatta 1 haftadır içmiyorum öncede 1 gün arayla içiyordum kamplarım o zamanda oluyordu şimdide oluyor arasira bişey farketmedi

Kızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
Allah yardımcın olsun canım stres yapma herşey olacağına varır Bebek kismetiyle gelir derler vardır bir hayır

Ben ilkinde de kullandım inan kullanmak gerekiyor bazen
Yapacak bir şey yok. Mesela multivitamin de kullaniyoruz. Doğal yoldan alınamaz mi? Başta folik asit.
Ama maaalesef günlük ihtiyaçları karsilayamiyoruz o yüzden bu şekilde almak gerek.

Bende hiç magnezyum kullanmadım. Kan ilacı da kullanmadım daja geçen hafta versi doktor biraz değerim düşmül diye. Onun dışında sadece omega kullanıyorum baştan beri
Omeganin belli bir haftadan sonra kesilmesi gerekebiliyormus. Doktoruna danış istersen.

Paylastgin icin tesekkurler spinal icin cok gecmis olsun.. Ama sonu guzel masallah Allah saglik versin ikinize de

Omeganin belli bir haftadan sonra kesilmesi gerekebiliyormus. Doktoruna danış istersen.
Yok doktorum emzirirken bile devam edicez dedi. Çok memnunum omega dan aslında o sayede hiç ekstra kan ilacı demir veya magnezyum kullanmadım. İçeriği yeterli geldi omega nıj

Kızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
Canim Allah kolaylik versin..Ben de 5 haftalik hamileydim.Tasindigimizda.Zor olmustu.O zamanlar bir de bebek tutundugu icin riskli oluyor.Simdi de agirlastin iyice..Sana daha zor.Kolayca atlatirsin insallah.Iyi dusun iyi olsun..

Kızlar magnezyum takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz bir de gebelik boyunca kullandınız mı

Magnezyum positive kullanıyorum. Düzenli olarak her gün 1 tane içmeye çalışıyorum. Migrenliyim ve bir de diş kaybım oldu bu gebelikte. Onların ağrısını ancak böyle hafifletebiliyorum.

Maşallah kızına. Allah analı babalı büyütsün.

Bugun kontrolum vardi.37 haftalik oldu sukur.Izne ayrildim.Muayene de oldum.Kizim 2 kilo 950 gram olmus.Suyu iyi dedi.Nst de kalp atislari,hareketleri de normal cikti.Sancim yok.Bebek.dogum pozisyonunu almis.Basi asagida dedi doktor.Haftaya da catiya bakariz.Normal doguma uygun mu dedi..

Yalan söylemeyeyim stres yapmamak elimde değil şuan ama çok üzülüyorum kızıma yansıyor biliyorum
canım hepimiz insanız tabiki etkileniyoruz bişey diyemem ama elinden gelmeyen durumlarda da hele hele içinde bir mucize taşırken biraz daha pozitif düşünmemiz gerekiyor bebek kısmetiyle gelirmiş gün doğmadan neler doğar sen içini ferah tut.

oh maşallah kuzuya hayırlısıyla gelsin inşallah,

Maşallah kuzucuğa ne vitamin eksikmiş canım epey yazmış çünkü.ben d vitamini efa mom( balık yağı) birde demir hapı ve magnezyum kullaniyorum

Merhaba,
Efa Mom uzun süredir bulamıyorum, jelatini ile ilgili sıkıntı olduğuna dair, kolay bulabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…