Ben ilkinde de kullandım inan kullanmak gerekiyor bazen
Yapacak bir şey yok. Mesela multivitamin de kullaniyoruz. Doğal yoldan alınamaz mi? Başta folik asit.
Ama maaalesef günlük ihtiyaçları karsilayamiyoruz o yüzden bu şekilde almak gerek.
Ilk kim dogum yapacak merak ediyorum ben:))Benim de bir kac eksigim var ve bu hafta esim il disina gidecek pazara kadar yok.Annemler de ayin 31 inde gelecek.Ev temizligine daha baslamadim.Kizim Kasim ayinda gelse iyi olacak:))
Ilk kim dogum yapacak merak ediyorum ben:))Benim de bir kac eksigim var ve bu hafta esim il disina gidecek pazara kadar yok.Annemler de ayin 31 inde gelecek.Ev temizligine daha baslamadim.Kizim Kasim ayinda gelse iyi olacak:))
Evi yerleştirme işi gerçekten zor bir o kadar da zaman alıcı.bir de hamileliğin son günlerinde bu iki katı daha zor.ins bir an önce bitirip doğumdan önce bir kaç gün dinlenirsin
Evim temiz, çantam hazır ama annem haftaya gelecek. 1 hafta daha dursa bebik çok güzel olur :) bu arada hâlâ çalışıyorum tabi üç günüm var izne çıkmaya.
Yardım eden var mıydı canım? Bende bu hafta sonu taşıncam çok korkuyorum napcam nasıl olcak diye. Yardıma aileler gelecek ama yine de gözümde büyüdü şehirler arası olacak bide
36 haftalık olduk artık her işimi bitirdim dip köşe ev temizliği perdeler halılar yıkandı hastane çantası hazırlandı bebek odası hazırlandı iki hafta sonra gelsin daha dayanamıycam
Ben de hep sana bakiyordum.Nerdesin diye?Hic yazmiyor diye.Tasinacagini bilmiyordum.Ben de tasindim o zaman bebek 5 haftalikti ama.cok zor tasinmak..1 hafta diger evi toparlamak suruyor 1 haftada yerlesmek.Zor gercekten.Iyi sag salim tasinmissin.Gozunaydin.Bebeginle,esinle saglikla mutlulukla oturun insallah.
36 haftalık olduk artık her işimi bitirdim dip köşe ev temizliği perdeler halılar yıkandı hastane çantası hazırlandı bebek odası hazırlandı iki hafta sonra gelsin daha dayanamıycam
Salı günü 38+0
Bugün çok sağlam sancılar yokladı. Çok fenaydı. Gaz mi doğum mu yalancı sancı mi bilemedim.
Dk tuttum 25 dk'da bir. Aha dedim geliyor mu????
Ama yok sonn bir saattir sancı yok. Vazgeçti benim bebe
Salı günü 38+0
Bugün çok sağlam sancılar yokladı. Çok fenaydı. Gaz mi doğum mu yalancı sancı mi bilemedim.
Salı günü 38+0