2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı nts ye girdim sancı yok bebis 2650 gr boyunu sormayı unuttum 12 kasıma gün aldım 1 kasımda tekrar gideceğim heyecanlandım ilk defa bu hafta çantayı da hazırlayacağım

Sonunda taşındım kızlar çok zor oldu hala temiz olmadı ev ne zormuş taşınmak hamileyken anam ağladı vallahi
Ben de hep sana bakiyordum.Nerdesin diye?Hic yazmiyor diye.Tasinacagini bilmiyordum.Ben de tasindim o zaman bebek 5 haftalikti ama.cok zor tasinmak..1 hafta diger evi toparlamak suruyor 1 haftada yerlesmek.Zor gercekten.Iyi sag salim tasinmissin.Gozunaydin.Bebeginle,esinle saglikla mutlulukla oturun insallah.

Bi arakdasim dogum yapti dun aksam, 37+7 de geldi bebek, sancilanmis gece sezeryana alinmis cunku ucuncu sezeryan. Anlamadigim hep kilolu cikiyordu bebek 3200 gr idi en son ama 2750 gr dogdu.. Cok fark yok mu sizce de..
Bi de tüpleri baglatma islemi hakkinda ne dusunuyorsuniz, bilgisi olan yaptircak olan varsa yazabilr mi

Benim iş yerinden bir arkadasimda 32 haftalik hamile.Arastirma hastanesinde 2.100 dediler ayni gun icinde devlete de gittim 2400 dediler dedi.Yanilma payi oluyormus ama bu kadar olmasi ilginc gercekten.

Sonunda taşındım kızlar çok zor oldu hala temiz olmadı ev ne zormuş taşınmak hamileyken anam ağladı vallahi
Yardım eden var mıydı canım? Bende bu hafta sonu taşıncam çok korkuyorum napcam nasıl olcak diye. Yardıma aileler gelecek ama yine de gözümde büyüdü şehirler arası olacak bide

benimde 3uncu olacak nasipse 37.6 alcak birde bağlayacak nasipse zaten doktorum riske atmayalım 4uncu sezaryan çok tehlikeli dedi nasipse baglatcam Allahım evlat acısı vermesin

Yok doktorum emzirirken bile devam edicez dedi. Çok memnunum omega dan aslında o sayede hiç ekstra kan ilacı demir veya magnezyum kullanmadım. İçeriği yeterli geldi omega nıj
İ mom mi?
Sadece OMEGA olanlar bir dönem bırakılıp doğumdan bir hafta sonra geri baslaniyirdu.

Kizlar 34+3 haftaligim kendimi iyi hissetmiyorum sabahtan beri midem bulaniyor yasayan var mj

Evi yerleştirme işi gerçekten zor bir o kadar da zaman alıcı.bir de hamileliğin son günlerinde bu iki katı daha zor.ins bir an önce bitirip doğumdan önce bir kaç gün dinlenirsin

Kızlar buarada benim haftasonu taşınma var dua edin. Az kaldı doğuma da inşallah stresten felan erken gelmez de bebeğim. Çok stresliyim çünkü bayağı maddi manevi zor zamandayız
Şimdiden kolay gelsin bir an önce taşınıp evini yerlestirirsin ins.cok da.stres yapmamaya çalış en.azindan acil bir durum dahastane çantan hazır olursa senin için daha.kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…