2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Belirti var mı kız ishal mide bulantısı filan

slm kızlar bısey sormak ıstıyorum . Çalısabılır raporluyken 3 gunluk yıllık ızın alınınca rapordan da düsüyormu bu konuda bılgısı olan varmı

Kızlar tuvaletten cıkarken peçeteye az bişey kan bulaştı korktum ben ney bu acaba nişan olabilir mi ağrım sancım falan yok

Çok fena mide bulantım vardı.
Ama geçmiş zamanda kaldı. Gitti ya. Sancı da bulantı da kaçtı :)
Hiç foto cektirmedim. Eşime dedim hafta içi bir iki foto cekinelim. Foto cekinelim de öyle doğsun bari :)
Harbiden bendede vardı kaçtı :)

canım doktorunu ara sor bence , kaçıncı haftadasın? tuvaletini yaparken zorlandın mı belki ondan da kanama olmuş olabilir. en iyisi doktoru aramak.
Yok zorlamadım canım zaten idrarımı yaptım sadece ama cok az geldi bidaha yok şimdilik yine de doktoru arayım bi ben oda gel diyecek kesin

Yok zorlamadım canım zaten idrarımı yaptım sadece ama cok az geldi bidaha yok şimdilik yine de doktoru arayım bi ben oda gel diyecek kesin
Nişan çok az sümüksü kan olur zaten öyle kanama şeklinde olmaz canım su gelmesi ve sancı olmayabilir dr gitmelisin dr uzaktaysa sağlık ocağında bi ebeye muayne ol açılma var mı diye onlar anlar nişan geldikten sonra bebeğin mikrop kapma ihtimali var mutlaka doktora görün

Tamam canım Gitcem doktora ama sümüksü bişey de gelmedi yine de gidiyim

Diger hamileliklerimde hepsi oldu.dogum yapinca geciyoo.bundada hic olmadi

Ben de resmen vajinaya kafa atışı yaptığını hissediyorum iki gündür :) benim son adet tarihime göre 37+5 bugün doktora göre ise 36+5. Yarın son iş günüm sonra izne ayrılıyorum. İlk kızım 41. Haftada doğmuştu ama bu sanki 38-38 civarı gelecek gibi hissediyorum. Haftaya annem gelecek onun gelmesini beklese bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…