2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de asagiya indi.Ben de hissediyorum birkac gundur:))Hayirli zamanda gelsinler insallah..

İyi geceler kızlar bir haftadır başımı yastığa koyduğum an midem bulanıyo ve istifra ediyorum ne yediysem çıkarıyorum çok kötü haldeyim neden olur bulantı son haftalarda sizinde böyle mi mide yanması ve bulantısından mafoldum her akşam çıkarıyorum(

Suan mide bulantisindan ölüyorum agzimda kotu bi tat ne yesem gecmiyo

çok geçmiş olsun.hazımsızlık var ama o boyutta degil

Suan mide bulantisindan ölüyorum agzimda kotu bi tat ne yesem gecmiyo
Off çok zormuş mide bulantısı hamilelikte. Başlarda bulantım hiç olmuyordu şimdi akşam yemek yemeye korkuyorum çıkarırım diye zaten de çıkarıyorum bebek kesin hiç kilo almıyor besin gitmiyor

Bende öyle yürümeye basladım artık iyice De ağırlaştım oturduğum yerden bile zor kalkıyorum bir de nedense geceleri tuvalete kalkmak bi mesele çok ağrım oluyo gece hem kasıklarımda hem Belimde
aynı benimde öyle yattığım yerde kalıyorum resmen el ayak kesiliyor kalkamıyorum ayağa kalınca belimi tutarak zar zor yürüyorum geçen dedim bu gidişle ben normal doğuramıcam galiba gücüm yok hiç Allah hepimizin yardımcımız olsn

Aminn valla bende öyleyim bi kaç adım atınca düzeliyorum ama yataktan kalkması bi zulüm çok zor geliyo bir de iki üc kere tuvalete kalkıyorum hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alsaydıkta bi rahatlasaydık valla son zamanlar zor geçiyo önceleri cok rahattım hic hamile gibi değildim

hamılelık reflüsü olmusun cnm

Off çok zormuş mide bulantısı hamilelikte. Başlarda bulantım hiç olmuyordu şimdi akşam yemek yemeye korkuyorum çıkarırım diye zaten de çıkarıyorum bebek kesin hiç kilo almıyor besin gitmiyor
ben cikaramiyorum da o da kotu cikarsam rahatlarim belki korkma canim besleniyordur o 9 ay boyunca cikaranlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…