2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızımda sancı esnasında bir kerelik gelmişti,Şimdi işe akşam üzeri 2 defa camasirimda gördüm
Demekki bi kerelikte sürekli de olabiliyor merak ediyorum nişan olayını su gelse bilirim sancıyı da bilirim ama nişandan korkuyorum bilemezsem diye hayırlısı bakalım

Bu nişan olayını ben de merak ediyorum.bazilarinda bir kere geliyormuş bazı kişilerde doğum sancisi başlayana kadar ara ara geliyormuş.
[/QUOTE]
Bende valla merak ediyorum korkuyorum da insallah direk sancım suyum gelir

Eskiden belki öyledir canım bilemiyorum doktorlar 150 altındakilere normal doğumu önermiyorlarmış rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin herkese

Kızlar sol göğsümün altında be göbeğin başladığı yerde inanılmaz bir uyuşma yanma titreme sızlama batma oluyor dokunduğunda orda his kaybolmuş gibi bir kere cimcik attım resmen acı yok his yok nerdeyse 5 inçi aydan beri var ama son zamanlarda çok aşırı hissediyorum özellikle sol yanıma yatarken neden oluyor acaba ya

Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Oğlum 3.5 kilo doğdu. Kalp atışları düzensiz olduğu için yoğun bakımda. Saat 2buçukta suni sancı verildi. Akşam 9 buçuğa kadar çektim.10 cm açılmasını bekledik. Sonra ıkınarak 11 de doğurdum. 45 dk da eşini çıkarmaya çalıştım. 45 dk dikişlerim sürdü. Az önce bayılmışım. Yeni yeni su içip yemek yiyorum. Zor bir doğum oldu. Bebeğim yanımda değil. Çok üzgünüm. Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. 38+0 da dünyaya geldi mucizemiz...

Geçmiş olsn canm sağlıkla büyüt oğlunu tez zamanda kavuşursun inşallah
suni sancı verdiklerinde epidural de aldın mı

Geçmiş olsn canm sağlıkla büyüt oğlunu tez zamanda kavuşursun inşallah
suni sancı verdiklerinde epidural de aldın mı
Allah razı olsun canım inşallah. Normal doğum yaptırcaz diye öldürüyorlardı beni. Epidural olmadı. Normal doğumla 10 saatte acı çeke çeke doğurdum. Az önce yine bayılmışım. Ayağa kalkamıyorum.

Eyvahh devlet hastenesinde mi yaptın canm doğumu Allah şifa versin epidural isteseydin keşke suni sancıda normale göre DHA çok sancı ve ağrı oluyo diyorlar

Eyvahh devlet hastenesinde mi yaptın canm doğumu Allah şifa versin epidural isteseydin keşke suni sancıda normale göre DHA çok sancı ve ağrı oluyo diyorlar
Evet tıp fakültesi hastanesi. Çok teşekkür ederim. Ölüyorum diye bağırdım ama kimse dinlemedi..

35 hafta 4 gunluk hamileyim ama goguslerim 75 beden hic buyumedi goguslerim acaba dogumdan sonra buyur mu? Emzirme sutyeni alacagim ama bir beden buyuk mu alsam diye dusunuyorum sizce ne yapmaliuim

önceden diyorlarmıydı. kalple alakalı sıkıntı olduğunu. Allah şifa versin miniğe. tez zamanda kavuşursunuz. sizde üzülmeyin belki geçiçidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…