Gecmis olsun canim.Cok sukur dogumu atlatmissin.Gerisi de gelir insallah.Bebegin de sen de saglikla evinize cikarsiniz.Uzme kendini.Saglikla buyut bebegini insallah.Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Oğlum 3.5 kilo doğdu. Kalp atışları düzensiz olduğu için yoğun bakımda. Saat 2buçukta suni sancı verildi. Akşam 9 buçuğa kadar çektim.10 cm açılmasını bekledik. Sonra ıkınarak 11 de doğurdum. 45 dk da eşini çıkarmaya çalıştım. 45 dk dikişlerim sürdü. Az önce bayılmışım. Yeni yeni su içip yemek yiyorum. Zor bir doğum oldu. Bebeğim yanımda değil. Çok üzgünüm. Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. 38+0 da dünyaya geldi mucizemiz...
Biran önce kavuşursunuz insallah birbirinize zor bi doğum yaşamışın Allah ikinize de şifa versin canımHepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Oğlum 3.5 kilo doğdu. Kalp atışları düzensiz olduğu için yoğun bakımda. Saat 2buçukta suni sancı verildi. Akşam 9 buçuğa kadar çektim.10 cm açılmasını bekledik. Sonra ıkınarak 11 de doğurdum. 45 dk da eşini çıkarmaya çalıştım. 45 dk dikişlerim sürdü. Az önce bayılmışım. Yeni yeni su içip yemek yiyorum. Zor bir doğum oldu. Bebeğim yanımda değil. Çok üzgünüm. Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. 38+0 da dünyaya geldi mucizemiz...
Biran önce kavuşursun insaALLAH yavruna da acıların diniverirHepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Oğlum 3.5 kilo doğdu. Kalp atışları düzensiz olduğu için yoğun bakımda. Saat 2buçukta suni sancı verildi. Akşam 9 buçuğa kadar çektim.10 cm açılmasını bekledik. Sonra ıkınarak 11 de doğurdum. 45 dk da eşini çıkarmaya çalıştım. 45 dk dikişlerim sürdü. Az önce bayılmışım. Yeni yeni su içip yemek yiyorum. Zor bir doğum oldu. Bebeğim yanımda değil. Çok üzgünüm. Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. 38+0 da dünyaya geldi mucizemiz...
Cok geçmiş olsun zor bir doğum olmus bir an once bebegin de yanina gelir.saglikla büyültürsün ins.Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Oğlum 3.5 kilo doğdu. Kalp atışları düzensiz olduğu için yoğun bakımda. Saat 2buçukta suni sancı verildi. Akşam 9 buçuğa kadar çektim.10 cm açılmasını bekledik. Sonra ıkınarak 11 de doğurdum. 45 dk da eşini çıkarmaya çalıştım. 45 dk dikişlerim sürdü. Az önce bayılmışım. Yeni yeni su içip yemek yiyorum. Zor bir doğum oldu. Bebeğim yanımda değil. Çok üzgünüm. Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. 38+0 da dünyaya geldi mucizemiz...
Gözün aydın canım inş en kısa sürede kavusursun oğlunakızlar oglum doğdu yanlız sezaryan sırasında şu yutmuş yoğun bakımda kalıyor alamadım kucağıma yavrumu dualarınızı esirgemeyin
Gözün aydın canım inş hemencik gelir yanına kuzunHepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Oğlum 3.5 kilo doğdu. Kalp atışları düzensiz olduğu için yoğun bakımda. Saat 2buçukta suni sancı verildi. Akşam 9 buçuğa kadar çektim.10 cm açılmasını bekledik. Sonra ıkınarak 11 de doğurdum. 45 dk da eşini çıkarmaya çalıştım. 45 dk dikişlerim sürdü. Az önce bayılmışım. Yeni yeni su içip yemek yiyorum. Zor bir doğum oldu. Bebeğim yanımda değil. Çok üzgünüm. Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. 38+0 da dünyaya geldi mucizemiz...
geçmiş olsun cnm Allahım bebeklerimizi bize bagislasinHepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Oğlum 3.5 kilo doğdu. Kalp atışları düzensiz olduğu için yoğun bakımda. Saat 2buçukta suni sancı verildi. Akşam 9 buçuğa kadar çektim.10 cm açılmasını bekledik. Sonra ıkınarak 11 de doğurdum. 45 dk da eşini çıkarmaya çalıştım. 45 dk dikişlerim sürdü. Az önce bayılmışım. Yeni yeni su içip yemek yiyorum. Zor bir doğum oldu. Bebeğim yanımda değil. Çok üzgünüm. Hepinize hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim. 38+0 da dünyaya geldi mucizemiz...
çok şükür. inş. tez zamanda kavuşursun bebeğinekızlar bebeğim iyi şuanda bugün emzirmeme izin verdiler ilk kez bugün kucağıma aldım çok mutluyum durumu iyimis inşallah taburcu ederler
Canım çok tebrik ederim, sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah
sagol canim
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün insallah
gözün aydın cnm iyimisin
Gözün aydın canim .Allah anali babalı büyütsün . kac saat sanci cektin
Yüce rabbim hepsini anasına babasına bağışlasın.
maşallah. Allah saglıklı uzun ömür versin ikinize.Pazartesi günü sabahtan bir sancı yokluyordu ama ihtimal vermemiştim. Öğlen 15 dk kadar uyumuşum. Uyandım hiç halim yok. Acayip bir gaz sancısı var. Dışarı çıktık avm'ye gittik. Yemek yiyeceğiz Allah'ım bir gaz sancısı var ki sormayın. Azıcık yemek sonra dolanma derken karnım ağrıyor baya eşim dedi sen iyi değilsin gaz olduğuna emin misin rengin falan da atti eve gidelim diye.
Eve geliş yolunda baya baya siddetlenmeye başladı sancı ama hala gazdır ya 38+6'da mi doğacak 40'ı bekler diyorum. Trafikkk yoğun eve gelemiyoruz. Dk tutalim dedik 11 dk'da bir sancı.
Eşime diyorum bu kadar düzenli gaz sancısı olabilir mi ki diye. Hastaneye gidelim diyor benim kucağımda öteki, yok ya dur bakalım diyorum.
Neyse benim sancı iyice şiddetlendi. Dakika falan görmüyor gözüm. Dedim ben kötüyüm azıcık yatayım. Annemlere haber verelim diyor eşim bir tuvalete gideyim hele dedim... Anammm nisan geldi.
Nişan ardından annemleri aradık
Doktoru aradım.
Annemlerin gelmesi epey sürdü trafik varmış. Bu sırada sancı sıklaştı. 5 dk'ya sonra 4 dk'ya düştü. Yola çıktık. Trafik. Hastaneye girdiğimde 3 dk da bir sancı vardı. Hastanenin bahçesinde resmen kivrandim. Hemen doktor kontrol etti 8cm ile hastaneye yarışın yapıldı. Yaklaşık iki saat daha şiddetli sancı sonrası suyumu patlattı ve ikinmaya geçtik. Tam hatırlayamıyorum ama yarım saat de bu aşama sürdü sonra doğumhane sonra bebek :)
Yine büyükçe bir epizyom oldu. Zira bebek iriydi eski epizyo yırtılmasın diye aynı şekilde kesi atıldı. Dikiş ağrım var ama ilk dogumda üç gün yemek yiyememis üç gün uyuyamamis ve 22 saat sancı ardından dogurabilmiatim. Tukenmistim. Bunda hareketli olmanın avantajını yaşadım. İlkinde son 5 saat nst'ye bağlı yattım. Bu kez doğum asistanı yatırmadı kalk yürü dedi.
İlkinde doktorum dogumhaneye alınırken gelmişti. Bu kez gelemedi ama doğum ekibi çok iyiydi.
Allah'a şükürler olsun 28 Ekim 20.30'da kavuştuk.
Cok sevindim ne guzel haber, hayirli olsunkızlar bebeğim iyi şuanda bugün emzirmeme izin verdiler ilk kez bugün kucağıma aldım çok mutluyum durumu iyimis inşallah taburcu ederler
Ay hadi hayırlısı ederler canım sen nasılsın iyimisin?kızlar bebeğim iyi şuanda bugün emzirmeme izin verdiler ilk kez bugün kucağıma aldım çok mutluyum durumu iyimis inşallah taburcu ederler
iyim.cnm ben kendimi unuttum bebeği düşünmekten yarın eve gönderecekler beni inşallah bebeğinde alırım olmasa hergun gittik gelcem sut vermeyeAy hadi hayırlısı ederler canım sen nasılsın iyimisin?
Bebeği neden tutuyorlar bacım anlamadım haftan 38 değil miiyim.cnm ben kendimi unuttum bebeği düşünmekten yarın eve gönderecekler beni inşallah bebeğinde alırım olmasa hergun gittik gelcem sut vermeye
Sağlıkla büyüt inşallah canım. Hikayeni paylaştığın için teşekkür ederimPazartesi günü sabahtan bir sancı yokluyordu ama ihtimal vermemiştim. Öğlen 15 dk kadar uyumuşum. Uyandım hiç halim yok. Acayip bir gaz sancısı var. Dışarı çıktık avm'ye gittik. Yemek yiyeceğiz Allah'ım bir gaz sancısı var ki sormayın. Azıcık yemek sonra dolanma derken karnım ağrıyor baya eşim dedi sen iyi değilsin gaz olduğuna emin misin rengin falan da atti eve gidelim diye.
Eve geliş yolunda baya baya siddetlenmeye başladı sancı ama hala gazdır ya 38+6'da mi doğacak 40'ı bekler diyorum. Trafikkk yoğun eve gelemiyoruz. Dk tutalim dedik 11 dk'da bir sancı.
Eşime diyorum bu kadar düzenli gaz sancısı olabilir mi ki diye. Hastaneye gidelim diyor benim kucağımda öteki, yok ya dur bakalım diyorum.
Neyse benim sancı iyice şiddetlendi. Dakika falan görmüyor gözüm. Dedim ben kötüyüm azıcık yatayım. Annemlere haber verelim diyor eşim bir tuvalete gideyim hele dedim... Anammm nisan geldi.
Nişan ardından annemleri aradık
Doktoru aradım.
Annemlerin gelmesi epey sürdü trafik varmış. Bu sırada sancı sıklaştı. 5 dk'ya sonra 4 dk'ya düştü. Yola çıktık. Trafik. Hastaneye girdiğimde 3 dk da bir sancı vardı. Hastanenin bahçesinde resmen kivrandim. Hemen doktor kontrol etti 8cm ile hastaneye yarışın yapıldı. Yaklaşık iki saat daha şiddetli sancı sonrası suyumu patlattı ve ikinmaya geçtik. Tam hatırlayamıyorum ama yarım saat de bu aşama sürdü sonra doğumhane sonra bebek :)
Yine büyükçe bir epizyom oldu. Zira bebek iriydi eski epizyo yırtılmasın diye aynı şekilde kesi atıldı. Dikiş ağrım var ama ilk dogumda üç gün yemek yiyememis üç gün uyuyamamis ve 22 saat sancı ardından dogurabilmiatim. Tukenmistim. Bunda hareketli olmanın avantajını yaşadım. İlkinde son 5 saat nst'ye bağlı yattım. Bu kez doğum asistanı yatırmadı kalk yürü dedi.
İlkinde doktorum dogumhaneye alınırken gelmişti. Bu kez gelemedi ama doğum ekibi çok iyiydi.
Allah'a şükürler olsun 28 Ekim 20.30'da kavuştuk.
su yutmuş cnm sezaryan sirasinda solunum sıkıntısı yasıyorBebeği neden tutuyorlar bacım anlamadım haftan 38 değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?