2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah Allah sağlık versin ikinizede.perine masajı yapmamismiydin? Bu masaj epiztoyu önlüyor diye biliyorum

Allah anali babali buyutsun..Cok sevindim.

Kizlar size bir sey soracagim.Hastane cantasina kendinize olan kiyafetleri hangi kalinlikta koydunuz.Cok kalin olmasina gerek var mi?Ince bir takimve sabahlik iş gorur mu?Kimi cok usursun diyor,kimi terlersin diyor.Ne diyorsunuz?Siz ne aldiniz?

Kizlar size bir sey soracagim.Hastane cantasina kendinize olan kiyafetleri hangi kalinlikta koydunuz.Cok kalin olmasina gerek var mi?Ince bir takimve sabahlik iş gorur mu?Kimi cok usursun diyor,kimi terlersin diyor.Ne diyorsunuz?Siz ne aldiniz?
Ben ince bir pijama ve sabahlık takimi,orta kalınlıkta gecelik aldım üşüme ihtimaline karşıda bir örme ceket ve şal aldım.zaten sıcak olurmuş hastane hele burası hala sıcak yazliklarla geziyoruz hala, usuyecegimi sanmıyorum.

Ben de hirka alayim o zaman ya da şal dediginiz gibi...Tesekkurler..

Canım Allah anali babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı biz bekleyenlere bebiş kaç kg doğdu peki benimki de malum iri olucak ta

Doğuran kızlar hepinizi tebrik ediyorum Rabbim hepimize sağlıkla göndersin bebeklerimizi benim kaç gündür midem bulanıyor ara ara ağrılarım oluyor artık ayakta duramıyorum sanki yer beni çekiyor

Baya hareketli olmuş dışarda olman da i aslında hareket etmişsin darısı tüm bekleyenlerin başına inş sağlıkla büyüt canım

Kızlar benimde bugün kontrol günümdü 37+0 oldum bebeğim 3100g olmuş 38+5de planlı sezaryen inşallah. Sizlerin bu haftada kilosu nasıldı doğuma kadar sizce kaç olur. Bu arada doğum yapan arkadaşları okudukça heyecanımız artıyor doğumun yaklaştığını hissediyoruz bizde tebrik ediyorum onları

Benim 37 de 3.200 kg idi. 38 de 3.500 kg olmuştu. 1 haftada 300 gr almıştı. Umarım bu hafta kilo almamıştır. 39. Haftada yani

Benim 37 de 3.200 kg idi. 38 de 3.500 kg olmuştu. 1 haftada 300 gr almıştı. Umarım bu hafta kilo almamıştır. 39. Haftada yani
Benim bundan önceki kontrolümde bi haftada 400 g aldığını görmüştüm ama bu hafta 200g almış benimde tahminimce 3500 doğar ama tabi yanılma payını saymazsak

Benim kızım minyon biraz 37de 2788 gramdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…