2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet ya bu konuya da bir yazsak kizlar.Ben de kararsiz kaldim.Uzun kollu koymustum ama olmaz mi acaba??
havalar soğudu bence uzun kollu daha mantıklı ben Mart’ta bile uzun giydirmiştim oğluma hemşire gelip ısınmamış bir kat daha giydirin demişti 3 kat giydirmiş olmuştuk gerçektende çok üşüyorlar
çok zor bir Doğum olmuş inş en kısa zamanda gidersiniz evinize
Kizlar gece 11 de biranda suyumun gelmesiyle hastaneye geldik. Suanda dogal yollardan acilma bekleniyor dua edin. Yoksa suni en kotu ihtimalllee de sezaryen olacak. Sancilarim yeni yeni basladi
bir avazda doğurursunuz inş
Kizlar bebeklerin camasirlarini hangi ayarda yikadiniz? Beyazlar ile renklileri ayri mi attiniz? Yumusatici kullandiniz mi?
bazen çamaşırlar renk verebiliyor ara renkliler renkliler beyazlar olarak yıkıyordum yumuşatıcı içeriğinde civa bulunduğu İçin kullanmadım sabun tozu ile yıkadım hep ekstra duruluma yapıyordum ısısına çok önemsemiyordum çünkü ütülüyordum hepsini zaten

Kizlar gece 11 de biranda suyumun gelmesiyle hastaneye geldik. Suanda dogal yollardan acilma bekleniyor dua edin. Yoksa suni en kotu ihtimalllee de sezaryen olacak. Sancilarim yeni yeni basladi
Allah yardımcın olsun canım saglıkla kavuş bebegine inşallah

Allah kurtarsın bir an önce sağlıklı bir şekilde bebeğini.kucagina alırsın

Hayırlı olsun. Allah analı babalı abili büyütsün inşallah

Kizlar size bir sey soracagim.Hastane cantasina kendinize olan kiyafetleri hangi kalinlikta koydunuz.Cok kalin olmasina gerek var mi?Ince bir takimve sabahlik iş gorur mu?Kimi cok usursun diyor,kimi terlersin diyor.Ne diyorsunuz?Siz ne aldiniz?

Hastaneler genelde sıcak oluyor. Ben ilk doğumda sabahlı ve gecelik giydim ince. Bu kez de planım o.

Arkadaşlar ishal doğumu tetikler mi?

Tetiklemez ama belirtisidir.

Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

Kizlar bebeklerin camasirlarini hangi ayarda yikadiniz? Beyazlar ile renklileri ayri mi attiniz? Yumusatici kullandiniz mi?

Açıklar ve koyular ayrı ayrı 40 derecede sabun tozu ile. Kızım 3 yaşına yaklaştı hala yumuşatıcı kullanmadım hep sabun tozu. İlk 3 ayda çift durulama yaptırdım.

Allah kurtarsın canm Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini

Biz de 11 günlük olduk. Ancak yazabiliyorum. 20 Ekim Pazar günü 35+6da gece 00.00 da suyum geldi sabah 9.30 da sezeryanla dünyaya geldi oğlumuz. 1915gram 47cm. Ultrason ölçümleri biraz yanıltıcı oluyormuş. 1 hafta öncesinde ultrasonda 1945 gram gelmişti ortalama haftada 250 gram alıyordu 3ü geçmiştir diye umut ediyordum. Yine de çok şükür iyiyiz. Büyümeye çalışıyoruz. Sırasını bekleyenlere hayırlı sağlıklı vakitli kolay doğumlar diliyorum.

Ekim sonunda doğum haberleri gelmeye başladı. Ne güzel Allah anneli babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin tüm bebişlere.
Ben de 37 haftalık oldum ve artık doğurmak istiyorum. 40 haftaya kadar sabrım kalmadı. Halbuki annem beni 41-42 haftalık doğurmuş
Bi de bi şey sorucam kızlar. Ağrım yok ama hem aşağı tarafta yoğun bi baskı hissediyorum hem de iki gündür karnım böyle bir sertleşiyor taş gibi. Sonra normale dönüyor. Bu günde birkaç kez oluyor. Bebek hareketi gibi değil. Bi belirti mi?Ya da yalancı kasılma olabilir mi? İlk olunca insan hiç anlayamıyor ne nedir.

Sağlıkla büyüsün kuzum erken doğum riski var mıydı

saglıklı uzun ömürlü olur inş. küvezde kalmaması iyi olmuş

Gule gule buyutun saglikla insallah.Gozunuz aydin.

DilanBoran ara sıra gelip senin imzanı yokluyorum :) az kaldı insallah bebesine kavuşmaya canim, nasıl gidiyor hamislik :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... sizleri gördükçe umutlarım yeşeriyor.. belki diyorum birgün bizede nasip olur belki... inşallah
Ayri yikadim 30 derece attim yumusatici green clean aldim ama sabun tozu kullaninca yumusatici kullanmadim, green clean deterjanda yumusatici kullaniyorum ve son suyuna tekrar sirkeyle yikiyorum
Tesekkur ederim kizlar. Ben de yumusaticisiz ve cift durulama yaptiriyim o zaman. Daha yeni basliyorum yikayip utulemelere .

Camasirlara yumusatici ben de koymadim.Sabun tozu ile yikadim her seyini.Hatta ben lohusalikta kullanacagim kendi giysilerimi,cantalari da sabun tozu ile yikadim.Daha kirli olmadigi icin.30 derecede yikamayi tercih ettim.15 dakikalik programda yikadim cok az deterjanla.Yuksek isida utuledim..

Beyaz ayrı renklilileride koyu ve açık ton olarak onları da ayrı ayrı yikadim yumuşatıcı kullanmadım.30 derecede yikadim
Tesekkur ederim kizlar.

Merhaba kızlar .. Benimde 36+6 kasılmalarım var akşamları.. ilk defa bu foruma yazıyorum..
40 haftayı beklemek istemiyorum .. ilk kizimda bekledm çok zordu .. ve son günlerde depresyona girdim .. Benim gibi olanlar var mı acaba ??

Sagol canim, Ben burda sabun tozu bulamam ama bebek icin parfumsuz hassas ciltler icin olan sivi detarjani aldim. Acaba turk marketinden Haci sakir in sabununu alip rendeleyip mi koysam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…