2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 36+5 teyim hafif sancıyla hastaneye geldim 4 cm açıklık varmış yatışım yapıldı sanırım gece doğurucam dua edin bana nolur
Canim saglikla bebegini kucagina alirsin insallah.Ishal oldugunu yazmistin sanirim.Dogum oncesi belirtisiymis.

Arkadaslar size son bir sorum var. Hastane cantasina parfum ve koltuk alti deodoranti koydunuz mu? Dogumdan sonra parfum kullanmak bebegi rahatsiz eder mi?
Ben koydum kalem de k koymayı düşünüyorum doğumdan Allah ın izni ile iyi çıkarsam kendiMi güzel hissetmek iyi gelir fotoğraf için de moral için de

Tamam canim Sagol, Ilk cocuk olunca cok bilgisiz oluyor insan. Sizlerden ogreniyorum her seyi.
Rica ederim canım gelenlerin de dikkatli olması gerekiyor ama nerdeee benim ailem dikkat eder eşimin ailesi sigara kullanıyor sigara içince bile bebeğin yanına gelmemesi gerekiyor ellerin yıkanması gerekiyor ilk 3 ay bağışıklık sistemleri çok zayıf

Kızlar açıklık getiriyorum eksik yazmışım kokusuz roll on koltuk altıma ve deodorant i da bikini bölgem için kullanıyorum çünkü kanama çok rahatsız edici bir koku yapıyor ama kesinlikle belden yukarı kokulu tavsiye etmem

Kızlar, pazartesi günü sezaryan doğumum var. Cumartesi günü 2 arkadaşım beni ziyarete gelmek istiyor ama ben biraz sakince kalıp dinlenmek istiyorum aslında. Ama bir taraftan da gelsinler, demek ki beni seviyolar diye düşünüyorum.. Neden bilmiyorum böyle kararsız kaldım. Aslında biraz kırgınlığım da var sanırım. Yani bütün hamileliğim boyunca az az görüştük, bir şeye ihtiyacın var mı? Diye de sorulmadı. Şimdi son dakika sezaryandan önceki son haftasonunu mu buldular? diye de düşünüyorum bir taraftan da hamilelik hormonlarının verdiği bir alınganlık mı ki diye düşünüyorum. Sanırım biraz tedirginim ve stresliyim. Bazı şeyleri tam hazırlayamadığımdan dolayı.

Kızlar şimdi bizim bebekler akrep bebeği olacak ya o ne ki birde merkür gerilemesi başlıyor
Hımmm ben olsam ne yapardım diye düşündüm.ne k kadar samimi arkadaşım eğer beni o gün rahatlatacak sen otur deyip her şeyi yapacak üstüne moralİmİ ve enerjimi yükseltecek insanlarsa kabul ederdim heralde. Ama en ufak bir sıkıntı vereceklerse istemezdim son dakika can sıkıntısı

Sıkıntı vermezler belki ama yani beni de rahatlatacaklar mı emin değilim... bir eksiğim var mı diye bile sormadılar. Ben de onlara şuyum eksik diyemiyorum niyeyse. Bir tanesiyle koca hamileliğim boyunca 2 kere görüştük. Diğeri boşanma ve ev taşıma aşamasındaydı hadi ona bişey diyemiyorum.

Arkadaslar size son bir sorum var. Hastane cantasina parfum ve koltuk alti deodoranti koydunuz mu? Dogumdan sonra parfum kullanmak bebegi rahatsiz eder mi?
Parfüm kullanmak iyi değil diye biliyorum canım bebek için. Ben koltukaltı deodorantı bile kullanmayı düşünmüyorum belki çok hafif kokulu ya da kokusuz deodorant varsa o olabilir.
çünkü bebekler hem rahatsız oluyormuş, hem de bizim gerçek ten kokumuzu tanımaları açısından kullanmamak daha iyi.
Ben ikisini de koymıycam hastane çantama.

Ya, benim bebeğim kesin merkür retrosunda doğacak.,,. Doğumum pazartesi... nasıl etkilenecek kim bilir..

Suan kac aylik oldun aralarinda kac ay var emziriyormusun bende suan ayni durumdayim yardim edermisin

Kizlar size bir sey soracagim.Hastane cantasina kendinize olan kiyafetleri hangi kalinlikta koydunuz.Cok kalin olmasina gerek var mi?Ince bir takimve sabahlik iş gorur mu?Kimi cok usursun diyor,kimi terlersin diyor.Ne diyorsunuz?Siz ne aldiniz?
Ben baharlık kıyafet kalınlığında koydum. Ama kışlık polar pijama da aldım yanıma çünkü sezaryan olacağım için ameliyattan sonra üşürüm diye korktum. Onun dışında bir kısa kollu bir uzun kollu gecelik, 3 tane de penye pijama koydum. 1 tane de polar pijama. Bir tane polar sabahlık. Ama bana en az 3 gün hastanede kalacağım söylendi. İlk randevuda 5 gün denmişti. Bilemiyorum artık.

2.doğumunu yapacak tecrübeli annelere bir sorum var.orda burda birsürü doğum hikayelerini okuyunca biraz tedirginlik oldu bende gece gece.aslinda normal istiyorum ama henüz çatı kontrolü falan yapılmadı.doktorumda yaşından dolayı ve bebek iri olursa riskli olabilir normal doğum dedi (yaşım 34) ve normal doğumda çok zorlanan tramva yaşayan annelerin hikayelerinide okudum.bilemiyorum napsam sezeryanda korkutuyor açıkçası.doktorumda sezeryan olarak spinal tercih ediyor.sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…