- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini..Erkenci çıkmış senin bebişBiz de 11 günlük olduk. Ancak yazabiliyorum. 20 Ekim Pazar günü 35+6da gece 00.00 da suyum geldi sabah 9.30 da sezeryanla dünyaya geldi oğlumuz. 1915gram 47cm. Ultrason ölçümleri biraz yanıltıcı oluyormuş. 1 hafta öncesinde ultrasonda 1945 gram gelmişti ortalama haftada 250 gram alıyordu 3ü geçmiştir diye umut ediyordum. Yine de çok şükür iyiyiz. Büyümeye çalışıyoruz. Sırasını bekleyenlere hayırlı sağlıklı vakitli kolay doğumlar diliyorum.
Canim aldigin deterjan da iyi bence.Onemli olan alerjiye sebep olabilecek maddelerin olmamasi icinde.Sagol canim, Ben burda sabun tozu bulamam ama bebek icin parfumsuz hassas ciltler icin olan sivi detarjani aldim. Acaba turk marketinden Haci sakir in sabununu alip rendeleyip mi koysam?
Ben 38+3 um.Izne ayrilayim da uzun uzun evde dinleneyim diyordum ama gun gectikce inanilmaz bir sabirsizlik hali basladi bende.Sancim gelmeyecek mi,suyum gelmeyecek mi?42 ye kadar bekleyenler var.Ben de mi bekleyecegim diye sitrese girdim..Hayirli zamanda dogsunlar ama ben de cok sabirsizim.:)Merhaba kızlar .. Benimde 36+6 kasılmalarım var akşamları.. ilk defa bu foruma yazıyorum..
40 haftayı beklemek istemiyorum .. ilk kizimda bekledm çok zordu .. ve son günlerde depresyona girdim .. Benim gibi olanlar var mı acaba ??
Ben tamda senin gibiyim beşinci bebek her akşam kasılmalar artan ağrılar gece sabaha kadar sıkıntılar sabah 'ta hiçbirşey yaşamamış gibi yeni bir günMerhaba kızlar .. Benimde 36+6 kasılmalarım var akşamları.. ilk defa bu foruma yazıyorum..
40 haftayı beklemek istemiyorum .. ilk kizimda bekledm çok zordu .. ve son günlerde depresyona girdim .. Benim gibi olanlar var mı acaba ??
Her an bebis beklemek bazen cok gzel , bazen sabir isteyen bi olay.. ben 36 basindayim, 39 u gormeyi cok istyorum.. Kilosu acisindan normal doguma yakin olmasi acisindan.. Akrep burcu olmamasi acisindanMerhaba kızlar .. Benimde 36+6 kasılmalarım var akşamları.. ilk defa bu foruma yazıyorum..
Ayy niye kimse istemiyor akrep olmasini:))Cok mu kotu..Benim kizin kacari yok gibi duruyor.Biraz beklese ayni burctan olacaktik..Her an bebis beklemek bazen cok gzel , bazen sabir isteyen bi olay.. ben 36 basindayim, 39 u gormeyi cok istyorum.. Kilosu acisindan normal doguma yakin olmasi acisindan.. Akrep burcu olmamasi acisindan
39+4 deyim bende depresyondayım. Arayanlar görenler daha doğurmadın mi diye diye pskolojimi alt üst ettiler. En son doğuramıyorum ben herhalde diye ağlamaya başladım kocamaMerhaba kızlar .. Benimde 36+6 kasılmalarım var akşamları.. ilk defa bu foruma yazıyorum..
Blmiyorum ki ben de kime soyledimse aayy akrep burcu muuuu die karsiladilar, tamamen cevresel etkilerden tepki olustu bendeAyy niye kimse istemiyor akrep olmasini:))Cok mu kotu..Benim kizin kacari yok gibi duruyor.Biraz beklese ayni burctan olacaktik..
Aldığın urun sabun tozundan daha iyidirSagol canim, Ben burda sabun tozu bulamam ama bebek icin parfumsuz hassas ciltler icin olan sivi detarjani aldim. Acaba turk marketinden Haci sakir in sabununu alip rendeleyip mi koysam?
Tabiki zarar canım 16 aylık oğlum var hala parfüm kullanmıyorum hatta yanındakiler de kullanmasın parfümArkadaslar size son bir sorum var. Hastane cantasina parfum ve koltuk alti deodoranti koydunuz mu? Dogumdan sonra parfum kullanmak bebegi rahatsiz eder mi?
Tesekkur ederim, bir kac arkadasimin tavsiyesi uzerine aldim bu detarjanida. Ama sizlerin de nasil yikadiginiz merak etmistim. Bazi arkadaslar bana cok sicak suda bazilari dusuk isida yika demisti.Yarin yikamaya basliyacagim kiyafetleri.Bunda ortalama 3 saat şiddetli
Aldığın urun sabun tozundan daha iyidirmerak etme. Sabun tozu alerji ve egzama riski var.
Tamam canim Sagol, Ilk cocuk olunca cok bilgisiz oluyor insan. Sizlerden ogreniyorum her seyi.Tabiki zarar canım 16 aylık oğlum var hala parfüm kullanmıyorum hatta yanındakiler de kullanmasın parfüm
Teşekkür ederiz. Burdaki herkesinki ile beraber inşallah.Sağlıkla büyüsün kuzum erken doğum riski var mıydı
Amin inşallah. Evet çok şükür. O gece bizi baya korkuttular hastanede. 36 bile henüz bitmemiş yüksek ihtimal küveze gidecek. Hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ama dolu. Diğer şubeye gönderiyoruz ama orası da dolu. 112 yi arıyoruz en yakın yer olan hastaneye gönderiyoruz dediler. Kabul ediyorsanız öyle yatışınızı yapacağız dediler pazar gecesi saat 1-1.30 olmuş. Normal doğum istiyor ve bekliyorduk. Hem nöbetçi doktor hem kendi doktorumuz sezeryan dedi. O ayri canımızı sıktı. Tesellimiz sağ salim kavuşmak oldu.saglıklı uzun ömürlü olur inş. küvezde kalmaması iyi olmuş
Amin inşallah darısı başınıza. Hep beraber sağlıcakla büyütelim inşallah.Gule gule buyutun saglikla insallah.Gozunuz aydin.
Teşekkür ederim. Evet erkenci çıktı miniğim. İri bebek olacak derken mini bebek oldu :) sanırım son günlerde stres giderek artıyor her geçen gün. Sağ salim atlatınca rahatlıyor insan diycem de bambaşka bir telaşın içine düşülüyormuş :) Hayırlı vakitte Allah sağlıkla kolayca almayı nasip etsin herkese evlatlarını kucağına.Gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini..Erkenci çıkmış senin bebişDarısı biz bekleyenlere..
Biz kıl payı kurtardık akrep olmaktan :)Ayy niye kimse istemiyor akrep olmasini:))Cok mu kotu..Benim kizin kacari yok gibi duruyor.Biraz beklese ayni burctan olacaktik..
aynıyız gün olarak. Allah sağlılklı kucağına almayı nasip etsin.demek bir an önce sana kavuşmak istediKızlar 36+5 teyim hafif sancıyla hastaneye geldim 4 cm açıklık varmış yatışım yapıldı sanırım gece doğurucam dua edin bana nolur
Allah yardımcın olsun bi ayazda doğur insallah. Darisi da bizeeeeKızlar 36+5 teyim hafif sancıyla hastaneye geldim 4 cm açıklık varmış yatışım yapıldı sanırım gece doğurucam dua edin bana nolur
Sağlıkla kucakla inşallah Allah kurtarsınKızlar 36+5 teyim hafif sancıyla hastaneye geldim 4 cm açıklık varmış yatışım yapıldı sanırım gece doğurucam dua edin bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?