2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gözün aydın canım,sağlıkla kucakla tez vakitte yavrularını

Doğum halan herkesin gözü aydın.sağlıkla büyütün bebeklerinizi

Kızlar hastanedeyim sancılarım başladı suyum geldi 4 cm açıklığım var sabaha kadar doğum yapıcam inşallah dualarınızı esirgemeyin
Gozunaydin ne guzel.Allah kolaylikla kavustursun bebegine insallah..Saglikla..Darisi basimiza.

Kızlar doğum yaptım toplam 5 saat sürdü ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar doğum sırasında su yutmuş solunum sıkıntısı var bekliyoruz
Gozunaydin canim.Allah anali babali buyutsun.Gecmis olsun bu arada.Allah im sifa versin erken zamanda.

Bende daha dogurmadim kizlar ama cok istiyorum artik dogurmayi 37+4 olduk hastanedeyim rutin kontrol icin, nst ye girecegim birazdan, keske sancim falan ciksa da gelmisken dogursam diyorum

Kızlar doğum yaptım toplam 5 saat sürdü ama bebeğimi yoğun bakıma aldılar doğum sırasında su yutmuş solunum sıkıntısı var bekliyoruz
Bebeğin doğumun hayırlı uğurlu olsun. İnşallah tez zamanda çıkar bebek de evine gecersin

Kızlar doğum yaptım ikimizde çok sağlıklıyız hepinizden allah razı olsun
Aaaa çok sevindim. İnan kendim yapmış gibi sevindim şu an. Gebelik sıkıntılı süreç bitti Allah'ın izniyle. Hepsi geçti, kalan bir şey varsa o da geçecek Allah'ın izniyle

Kızlar son haftalara girdik karın büyüklüğünüz nasıl daha da büyüdü mü benim artık büyümüyor anlamadım kilo alınca büyümez mi ki

Kızlaarrrrr helppp. Bugün 39+3 oldum. Kontrolüm vardi bebek 3.850 kg olarak gösterdi. Doktorum da bebek fazla kilo alacağı icin sancıyı ve 40. Haftayı beklemeden akşam yatış yapmamı önerdi. Sancı da yok zaten Açılma olmamış henüz. Bu şekilde doğum yapan var mi aranızda veya etrafınızda. Bana da dua eder mısınız ayrıca çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…