Düzeltilmiş tarihe göre bugün 39+0dayım. Bugün sıklıkla karnımın altı vajinamın üst olan bölgede sancı hissediyorum. Sizce böyle bir doğum sancısı olur mu? Ağrı eşiğim biraz yüksek sanırım ilk doğumda da çok ciddi ağrı hissetmemiştim. Şimdi emin olamıyorum. Süre tutmaya başladım saatte bir gibi şu anda. Sizlerin benzer sancıları oldu mu?
Ben de 39+3 um.Ayni sancilar bende de oldu ama kesildi malesef sonra..Duzenli olmasi iyi ama.Benimki bir kere olup kesiliyordu.Su an sanci falan yok hic.Bakalim aralari kisalicak mi onu takip et.Düzeltilmiş tarihe göre bugün 39+0dayım. Bugün sıklıkla karnımın altı vajinamın üst olan bölgede sancı hissediyorum. Sizce böyle bir doğum sancısı olur mu? Ağrı eşiğim biraz yüksek sanırım ilk doğumda da çok ciddi ağrı hissetmemiştim. Şimdi emin olamıyorum. Süre tutmaya başladım saatte bir gibi şu anda. Sizlerin benzer sancıları oldu mu?
Genel anesteziye dönme olasılığı olduğu için bir şey yiyip icmemek gerekiyormus.Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş ben de bugün gittim seninle aynıyız bebeğin kilosu 3300 boyu 51 cm dedi ben de salı günü sezeryana alınacağım doktora aç karnına mi tok karnına mi geleyim demeyi unuttum sezeryandan önce bişey yıyiliyor muydu
Senin bebişde benimki gibi gelmek istemiyor galiba
Canim 41.haftanin da dolmasi bekleniyor mu??Ilk hamileligim oldugu icin bilgisizim.Benim doktorum 40 a kadar bekleriz demisti.İlk kızım da 41+0da gelmişti :)
Şimdi evdeyim dinlendim uyudum biraz ağrım sancım yok eşime söyledim bakalm bulmaya çalışacak aktarlardan izmirdeyim ben sen aktardan mı aldınStres yapma bakalım,şimdi nasilsin.bol bol inşirah suresini oku salavat getir.ayni sehirdeysek sana verebilirim meryem ana otundan,hangi sehirdesin?
Canm sen çatı muayenesi olmuşmuydun doktor benimkine de dar gibi ama kurtarır kilosuna bağlı dediCanim 41.haftanin da dolmasi bekleniyor mu??Ilk hamileligim oldugu icin bilgisizim.Benim doktorum 40 a kadar bekleriz demisti.
Yok mekkeden geldiŞimdi evdeyim dinlendim uyudum biraz ağrım sancım yok eşime söyledim bakalm bulmaya çalışacak aktarlardan izmirdeyim ben sen aktardan mı aldın
Yok canim o hickiriktir bende ilk basta korkmustum ama internetten backup okuyunca icim rahatladiSu an onu yazmak icin gelmistim senin yazdigini gordum boyle tik tik atiyor gece on dk surdu nerdeyse ve beni uyandirdi, hickiriktir demi o baska bi sey deildir
Yok canim o hickiriktir bende ilk basta korkmustum ama inSu an onu yazmak icin gelmistim senin yazdigini gordum boyle tik tik atiyor gece on dk surdu nerdeyse ve beni uyandirdi, hickiriktir demi o baska bi sey deildir
Bende bazen 1 2 kez bazende hic hickirmiyorBen hissediyorum hep canim.Bir yerde ritmik atma oluyor.Belirli araliklarla daha dun hissettim mesela..
Benimde Karnim cok fazla buyuk degil hafta doktorum hamile oldugun bile anlasilmiyor dedi acaba zayif mi yaOğlumda çok hissetmiştim bunda çok az hissediyorum.obur olur diyorlar oğlum gerçekten oburdu
Oldum canim.Benim çatim da cok darmis ama dogum.anindaki acilmayla birlikte degerlendirip oyle karar verelim dedi.Kafasi gecmezse sezeryana alirim dedi.Benim bebegim iri degil.Canm sen çatı muayenesi olmuşmuydun doktor benimkine de dar gibi ama kurtarır kilosuna bağlı dedi
Kaç haftslıksın kaç kilo bebiş iç karnın büyük demekki canımBenimde Karnim cok fazla buyuk degil hafta doktorum hamile oldugun bile anlasilmiyor dedi acaba zayif mi ya
Anladm canm inşallah normal olur o kadar ağrıyı sancıyı çekip sonrasında sezerayana geçmek çok zor ama önemli olan bebek ve bizim sağlığımız Allah yardımcımız olsnOldum canim.Benim çatim da cok darmis ama dogum.anindaki acilmayla birlikte degerlendirip oyle karar verelim dedi.Kafasi gecmezse sezeryana alirim dedi.Benim bebegim iri degil.
Yok canim.Kansiz da oluyormus.Geldi mi yoksa??Kızlar nişan kanlımı olur sadece
Gozunuz aydin..Allah anali babali buyutsun..Herkese hayirli aksamlar kizlar cok sukur dogum yaptim burayi surekli takip ediyordum ama pek yazmiyodum sali gunu sabah 4 20 de dogum yaptim normal oldu aksam 6da birden nisanim geldi suyum gelmeye basladi ve 5 dakikada bi hafif sancilarim basladi sabahda vardi ama ben yalanci sanci diye dusunmustum sonra ayni aralikta daha sidetli olmaya basladi tabi ben suyum geldigi icin cocuk icerde susuz kalir diye hemen hastaneye gittım nstde sanci cikinca doktorum hastanede sancimi takip etmek istedi iyice siklasinca acilma kolay olsun diye bi igne yapti ve cok surmeden bebegimi kucagima aldim rabbim insallah hepinize hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin tam 39+ 0 dogdu
Canim 41.haftanin da dolmasi bekleniyor mu??Ilk hamileligim oldugu icin bilgisizim.Benim doktorum 40 a kadar bekleriz demisti.
Herkese hayirli aksamlar kizlar cok sukur dogum yaptim burayi surekli takip ediyordum ama pek yazmiyodum sali gunu sabah 4 20 de dogum yaptim normal oldu aksam 6da birden nisanim geldi suyum gelmeye basladi ve 5 dakikada bi hafif sancilarim basladi sabahda vardi ama ben yalanci sanci diye dusunmustum sonra ayni aralikta daha sidetli olmaya basladi tabi ben suyum geldigi icin cocuk icerde susuz kalir diye hemen hastaneye gittım nstde sanci cikinca doktorum hastanede sancimi takip etmek istedi iyice siklasinca acilma kolay olsun diye bi igne yapti ve cok surmeden bebegimi kucagima aldim rabbim insallah hepinize hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin tam 39+ 0 dogdu
Hayırlı olsn sağlıkla büyüt inşallah bebeğini darısı başımıza inşallah bizde kurtuluruzHerkese hayirli aksamlar kizlar cok sukur dogum yaptim burayi surekli takip ediyordum ama pek yazmiyodum sali gunu sabah 4 20 de dogum yaptim normal oldu aksam 6da birden nisanim geldi suyum gelmeye basladi ve 5 dakikada bi hafif sancilarim basladi sabahda vardi ama ben yalanci sanci diye dusunmustum sonra ayni aralikta daha sidetli olmaya basladi tabi ben suyum geldigi icin cocuk icerde susuz kalir diye hemen hastaneye gittım nstde sanci cikinca doktorum hastanede sancimi takip etmek istedi iyice siklasinca acilma kolay olsun diye bi igne yapti ve cok surmeden bebegimi kucagima aldim rabbim insallah hepinize hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin tam 39+ 0 dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?