2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de 39+3 um.Ayni sancilar bende de oldu ama kesildi malesef sonra..Duzenli olmasi iyi ama.Benimki bir kere olup kesiliyordu.Su an sanci falan yok hic.Bakalim aralari kisalicak mi onu takip et.

Genel anesteziye dönme olasılığı olduğu için bir şey yiyip icmemek gerekiyormus.

Stres yapma bakalım,şimdi nasilsin.bol bol inşirah suresini oku salavat getir.ayni sehirdeysek sana verebilirim meryem ana otundan,hangi sehirdesin?
Şimdi evdeyim dinlendim uyudum biraz ağrım sancım yok eşime söyledim bakalm bulmaya çalışacak aktarlardan izmirdeyim ben sen aktardan mı aldın

Su an onu yazmak icin gelmistim senin yazdigini gordum boyle tik tik atiyor gece on dk surdu nerdeyse ve beni uyandirdi, hickiriktir demi o baska bi sey deildir
Yok canim o hickiriktir bende ilk basta korkmustum ama internetten backup okuyunca icim rahatladi

Canm sen çatı muayenesi olmuşmuydun doktor benimkine de dar gibi ama kurtarır kilosuna bağlı dedi
Oldum canim.Benim çatim da cok darmis ama dogum.anindaki acilmayla birlikte degerlendirip oyle karar verelim dedi.Kafasi gecmezse sezeryana alirim dedi.Benim bebegim iri degil.

Herkese hayirli aksamlar kizlar cok sukur dogum yaptim burayi surekli takip ediyordum ama pek yazmiyodum sali gunu sabah 4 20 de dogum yaptim normal oldu aksam 6da birden nisanim geldi suyum gelmeye basladi ve 5 dakikada bi hafif sancilarim basladi sabahda vardi ama ben yalanci sanci diye dusunmustum sonra ayni aralikta daha sidetli olmaya basladi tabi ben suyum geldigi icin cocuk icerde susuz kalir diye hemen hastaneye gittım nstde sanci cikinca doktorum hastanede sancimi takip etmek istedi iyice siklasinca acilma kolay olsun diye bi igne yapti ve cok surmeden bebegimi kucagima aldim rabbim insallah hepinize hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin tam 39+ 0 dogdu

Oldum canim.Benim çatim da cok darmis ama dogum.anindaki acilmayla birlikte degerlendirip oyle karar verelim dedi.Kafasi gecmezse sezeryana alirim dedi.Benim bebegim iri degil.
Anladm canm inşallah normal olur o kadar ağrıyı sancıyı çekip sonrasında sezerayana geçmek çok zor ama önemli olan bebek ve bizim sağlığımız Allah yardımcımız olsn

Gozunuz aydin..Allah anali babali buyutsun..

Canim 41.haftanin da dolmasi bekleniyor mu??Ilk hamileligim oldugu icin bilgisizim.Benim doktorum 40 a kadar bekleriz demisti.

Bu biraz sana, doktora ve bebeğe bağlı. Benim doktorum bekliyor. Hatta sezaryen için bile sancıların başlamasını bekliyor. Ama çoğu doktor bekler 41’i.

Maşallah. Allah analı babalı büyütsün.

Hayırlı olsn sağlıkla büyüt inşallah bebeğini darısı başımıza inşallah bizde kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…