2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Anladm canm inşallah normal olur o kadar ağrıyı sancıyı çekip sonrasında sezerayana geçmek çok zor ama önemli olan bebek ve bizim sağlığımız Allah yardımcımız olsn
Amin canim insallah..Hayirlisi nasil ise oyle olsun. Saglik olsun her seyden once..

Kızlar o kadar yazdım kimse cevap yazmadı rahimde sızlama olan yok mu belim de sızlıyor arada
Ben de olmadi hic.Sertlesme oluyor sadece.Bugun siddetli sekilde iki defa oldu.Karnim sertlesti bir yerde toplandi.Ben de onu takip ediyorum.Tekrar olacak mi diye..

Maşallah Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.bebek kaç kg doğdu? Dikiş oldumu? Normal doğum için hazirlanmismiydin hiç?çok güzel bir doğumun olmuş anlaşılan darısı başımıza

Vallahi yoğun sarımsı sümüksü bir akıntı geldi acaba nişan mı acaba dedim dua edinde sancım gelsin
Tarif ettigin gibi.Ben gorsellerden bakmistim.Gelince bileyim diye..Cok.sukur sancin gelir yakinda canim.Hayirlisi ile yap dogumunu insallah..

Ben de olmadi hic.Sertlesme oluyor sadece.Bugun siddetli sekilde iki defa oldu.Karnim sertlesti bir yerde toplandi.Ben de onu takip ediyorum.Tekrar olacak mi diye..
O kasılmalar doğuma hazırlıkmış cnm bugün doktor çıkarken bana da karnında bebek biryerde toplanır sertleşebilir hafif sancı olur hissetmezsin dedi

Bu arada benim her tuvaletten sonra kahverengi lekenmem oluyor bu nişan gelmesi bu kadar uzun mu sürüyor

Maşallah Allah sağlık sıhhat versin ikinize de gozun aydin.

Bi sey cikti mi peki Bi sey cikti mi

Net çekilmiyor foto ama birde bu gelmiş ay heyecanlandım hafif bir ağrım var ama gaz ağrısıda olabilir emin değilim vurup kaçan bşr ağrı değil

Eklentiler

• 1573141290989155438537.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 62
Allah anali anali buyutsun canim benim gecmis olsun

Kızlar rahim ağzının açıklığını ultrosan da göremiyorlar mı hep alttan bakıyorlar açıklığa :/

Ben bacak ağrılarına dayanamıyorum yoksa yine idare ederim birde 3 gündür feci bir baskı var doktor kanalama girmeye çalışıyor bile demedi mi neden bu baskı çözemedim
Aynıları bende de var yataktan kalkamıyorum bacaklarım belim cok ağrıyo baskıda oluyo ara sıra bakalım hayırlısı

Çatı kontrolü cok canımı yaktı Ya benim hala sızlıyor :/ senin açılma olmazsa suni verilecek mi
Bana hic çatı muayenesi yapılmadı pazartesi sorcam doktora o zamana kadar sancım tutmazsa herkese yapılmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…