2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yok canım çıkmadı çok şükür. Eeg ve fizik muayene temiz dediler.
Com sukur gecmis olsun, yenidogum yaoan iki arkadasimin bebeginde kalp delik üfrüm cikti, birinde damar daralmasi cikti , hatta briisi dowm sendrom icim genetige gitti.. Sanirim ilk bir ay bunlarla geciyor bi cok seye bakmak istyor artk doktorlar l..

Bu tarz rahatsızlıklar detaylıda ikili testte belli olmamış mı

Ebeler iyiyse sadece tek bir ebeden seni kontrol etmesini rica edebilirsin.hem daha rahat etmiş olursun yalnızca bir kişinin bakmasiyla
Ebelerin bazıları çok fena ya bana ilk alttan ebe baktı resmen Haldur huldur soktu parmaklarını dayanamadım tabi haliyle sonra doktor geldi daha nazik daha hafif oynattı parmaklarını ben evde dinleniyorum devlette yapıcam doğumu nasipse

Aynıları bende de var yataktan kalkamıyorum bacaklarım belim cok ağrıyo baskıda oluyo ara sıra bakalım hayırlısı
Bende de 10 15 dakka ayakta kaldigim zaman ayaklarim felc olmus gibi hissediyorum yadda butun kan ayaklarimdan cekiliyor gibi cok agiriyor

Hurma,adaçayı ve perine masajı dahil çok şey yaptm canım yürüyüş squat merdiven pilates . Bence kesinlikle ise yarıyor . Benm ikinci dogumdu bu Normal dgumda ikinci kolay olur derler onunda etkisi vardır elbet :) dogumum güzel geçti sancılar düzene bindikten sonra 4 saat faln sürdü bu sürenin bir kısmı duşta geçti bi kismi masajla en son artık gidelim dayanamıyorum dedim hastaneye gittiğimde tam açıklıktaydm epizyo yapılmadı çok şükür yirtikda olmadı bunda perine masajının etkisi vardır kesinlikle

Canım ilk dogumumla ikinci dogumumun sancıları farklıydı . Erkek bebeğin sancısı kasıkta olur derlerdi doğruymuş sancı tam dediğin yerde oldu bende . Sanki kasiklarini yakıyor bu ağrı bnde ilkteki gibi belden gelen ağrılar bekledim

Gözün aydın canm

Evet eltimede öyle yapmışlardı ordan biliyorum devletteki ebeler daha özensiz nedense.evde bekle bakalım belki sancini evde çekip tam açıklıkla hastaneye gidersin insaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…