Selam kızlar doğum yaptım 2 saat önce. Çok şükr oğlumu aldım kucağıma ama yalan söylemiycem çok zor geçti doğumum. Ben ikinciyi kolay sanırken bu daha zor oldu.
Selam kızlar doğum yaptım 2 saat önce. Çok şükr oğlumu aldım kucağıma ama yalan söylemiycem çok zor geçti doğumum. Ben ikinciyi kolay sanırken bu daha zor oldu.
Kızlar ben hastanemi degistirmeyi dusunuyorum. Kararsizdim aslinda ama doktordan son gittigimde hic memnun kalmadim iceri girmemle cikmam bir oldu.Sanirim biraz ilgili bir doktor istiyorum.tahlil sonuclarim da kac gundur cikti bir turlu doktora ulasamadim en son halama soyledim o bakti sonuclarima sagolsun. Sadede geleyim medicalpark florya yi dusunuyorum pazartesi dr seval zeren den randevu aldim hastaneyi ve doktoru bilen var mi acaba
Belden yapilan igne cok kolaydi damar yolu acilirken ondan daha cok acidi mesela. Ben ameliyat aninda acı haric agri basinc ve cekistirmeleri maximum duzeyde hissettim cok bagirdim cok agriyo bitsin artik diye biraz travmatik bi olaydi yani benim icin doktorum cekistirmeleri agri olarak hissetiimi bazi hastalarin onu tolere edemedigi icun agri olarak algiladigini soyledi yani herkesin boyke olacak diye bisey yok
Belden yapilan igne cok kolaydi damar yolu acilirken ondan daha cok acidi mesela. Ben ameliyat aninda acı haric agri basinc ve cekistirmeleri maximum duzeyde hissettim cok bagirdim cok agriyo bitsin artik diye biraz travmatik bi olaydi yani benim icin doktorum cekistirmeleri agri olarak hissetiimi bazi hastalarin onu tolere edemedigi icun agri olarak algiladigini soyledi yani herkesin boyke olacak diye bisey yok
Maşallah Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin.spinali belki bende düşünebilirim.bebegim iriymiş bakalim.siz aciyacak dusuncesiylemi girdiniz acaba da oyle oldu.ve ameliyattan sonraki süreç nasıl geçti baş ağrısı boyun ağrısı vs oldumu.dikis esnasında falan bisey hissettinizmi