2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yani emin değilim ama hafif bir sancı var doktor dün açılmama bakmıştı acaba ondan mı geldi o leke
Çatı kontrolünden sonra gelebiliyor ben dün çataldan kalktığımda kırmızılı sümüksü akıntı vardı peçetede ardından kahverengi lekenmem hala devam ediyor.Senin açıklığın varmı peki

Canım benim dündü kontrolüm bugün öğleden sonra ilk önce yoğun sümüksü bir akıntı geldi arkasından bir iki damla leke geldi seninde nişanın gelmiş nişan geldi diye Doğum olacak diye bir kaide yok tabi ama Doğumun habercisidir nişan bu arada açıklık yoktu hiç

Selam kızlar doğum yaptım 2 saat önce. Çok şükr oğlumu aldım kucağıma ama yalan söylemiycem çok zor geçti doğumum. Ben ikinciyi kolay sanırken bu daha zor oldu.
Gözün Aydın Allah analı babalı büyüsün canm ayrıntılı bekliyoruz sağlıkla büyüt inş

Pazartesi günü sezaryan doğumla bebeğimi kucağıma aldım, şükür
bizler iyiyiz... emmeye alışmaya çalışıyoruz ikimiz de.. hala hastanedeyiz.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün

Selam kızlar doğum yaptım 2 saat önce. Çok şükr oğlumu aldım kucağıma ama yalan söylemiycem çok zor geçti doğumum. Ben ikinciyi kolay sanırken bu daha zor oldu.
Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…