2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ağrım artmıyor malesef. Teşekkür ederim canım.

Kizlar karnimin Alt tarafi catlamis sizce neden bu hafta dogururmuyum acaba kasiklarimda da agri var bilemedim ya

MinaAlya [/USER] naptın canım doğum yaptın mı??
Evet canım bu sabah 11.30da bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle. Doğum spinal sezaryen oldu ilkine göre biraz zordu ameliyat esnasında tansiyonum çok düştü ama asıl zor olan sezaryen sonrasıydı dikişlerim cayır cayır yandı sanki canlı canlı kesiyolardı beni neyse o ağrı kesiciyle biraz hafifledi bu seferde sqğ omzuma ağrı girdi resmen felç geçiriyorum sandım gazım çıkmadan o ağrı geçmezmiş gazımda az önce biraz çıktı ağrıdan uyuyamıyorum uyanığım sürekli. Bebeğime gelince 3250 g doğdu bi hafta önce usg de 3200 görünüyordu sağlığı çok şükür iyi yanımda uyuyor şuan ara ara emziriyorum sütüm henüz tam gelmedi ama emzirdikçe gelecek inşallahhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum

Gözün aydın,güle güle büyüt bebeğini ❤

Gecmis olsun,bebeğiniz de hayırlı uğurlu olsun.spinali tercih etme nedeniniz neydi neden okadar çok acı duyuldu acaba (genelde spinali konforlu bulmuşlar okuduğum kadarıyla) bizimde bu hafta kontrol doğum şekli belli olacak bebeğime göre dr muz spinali önerdi sezeryan olma ihtimalinde o yüzden böyle ayrıntı soruyorum canım.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bize insallah ❤

Gözünüz aydın.Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bendede vardi canim dogumdan sonra dikisim yoktu ama onun yuzunden oturamaz hale geldim zorlayinca dogumda baya kotu oldu dogumdan sonra doktora gittim krem verdi daha yeni gecmeye basladi dogum sirasinda bilmezsin ama sonra kotu olabilir doktoruna soyle bian once

Bu cuma kontrol var canım soracağım bakalım ne diyecek.çok acı verici çok can sıkıcı bir durum ya.cok iyi ilerledik derken nazar ettim kendi kendime

Kızlar daha önceden böyle bişey yaşayanlar varsa onlara soruyorum sancı gelmeden suni sancıyla dogum yapmak cok mu zor cumaya kadar sancım tutmazsa suni sancı deneyecek doktorum oda olmazsa sezaryen olacak 40+3 bugun kendi sancımın gelmesini normal olmasını cok istiyorum insallah cumaya kadar kendiliğinden olur da iyice Korkmaya basladım kızımda 3.900 kilo olmuş pazartesi kadar beklesem diyorum bekledikçe kilosu artacak normal iyice zorlaşacak hayırlısıyla bi dogursaydım da bebegime kavuşsaydım stresten ellerim falan kızarık kızarık oldu kaşıntı başladı

Kızlar karnımın sağ tarafı şuan çık ağrıyor kasılma değil de ağrı gibi sanırım bilmiyorum çok canım yanıyor geçmiyor 10 dakikadır böyle. İlk gebeliğim olduğu için ağrı mı kasılma mı nedir bilmiyorum. Sadece karnım ın sağ tarafı ağrıyor yada üşüttüm mü acaba veya gaz sancısı mı diycem de bilmiyorum of

Sert mi canım ağrıyan yer benim de ilk gebeligim bende bilmiyorum kasılma sancı falan nasıl oluyo ama sertleşiyomuş kasılma olunca

Sert mi canım ağrıyan yer benim de ilk gebeligim bende bilmiyorum kasılma sancı falan nasıl oluyo ama sertleşiyomuş kasılma olunca
Evet bayağı sertti ama şimdi uzanınca biraz hafifledi. Çok kötüydü ya. Bende yerleri el ile sileyim dedim hem iyiymiş doğum için öyle diyorlardı. Yerleri silerken girdi ağrı şimdi uzanınca hafifledi yine hafif var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…