Kızlar daha önceden böyle bişey yaşayanlar varsa onlara soruyorum sancı gelmeden suni sancıyla dogum yapmak cok mu zor cumaya kadar sancım tutmazsa suni sancı deneyecek doktorum oda olmazsa sezaryen olacak 40+3 bugun kendi sancımın gelmesini normal olmasını cok istiyorum insallah cumaya kadar kendiliğinden olur da iyice Korkmaya basladım kızımda 3.900 kilo olmuş pazartesi kadar beklesem diyorum bekledikçe kilosu artacak normal iyice zorlaşacak hayırlısıyla bi dogursaydım da bebegime kavuşsaydım stresten ellerim falan kızarık kızarık oldu kaşıntı başladı
ilk doğumumda hiç sancım yoktu tamamen suni sancıyla doğum yaptım. bu da öyle olacak sanırım. en son cumaya kadar beklerim dedi doktorum. normal sancıyı bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum açılma süreci zorluydu. ama bu doğumumda da suni sancıyla doğumu kabullendiğime göre katlanılabilir sanırım. üstelik ilk doğumumun üzerinden sadece 2 yıl geçti unutmuş sayılmam
Kızlar daha önceden böyle bişey yaşayanlar varsa onlara soruyorum sancı gelmeden suni sancıyla dogum yapmak cok mu zor cumaya kadar sancım tutmazsa suni sancı deneyecek doktorum oda olmazsa sezaryen olacak 40+3 bugun kendi sancımın gelmesini normal olmasını cok istiyorum insallah cumaya kadar kendiliğinden olur da iyice Korkmaya basladım kızımda 3.900 kilo olmuş pazartesi kadar beklesem diyorum bekledikçe kilosu artacak normal iyice zorlaşacak hayırlısıyla bi dogursaydım da bebegime kavuşsaydım stresten ellerim falan kızarık kızarık oldu kaşıntı başladı
Streste sancıyı etkiliyor bence doğum zamanını kafadan atmak lazım akşam benim sancılarım vardı sürekli düşünüyorum artcak mı artmıcak mı hep aklımda şuan da Öyle o yüzden bence etkiliyor ya rahat olmak lazım
Merhaba bugun doktor kontrolum vardi yine hic aciklik yokmus ama sanci varmis. Bu sefer alttan acikliga bakarken orayi acayip kurcaladi tetikleyebilir dedi ama simdi adet olmusum gibi bildigin kirmizi kan geliyo insallah dedigi gibi tetikler. Bi tane de sanci cikti dualariniza talibim
Evet canım bu sabah 11.30da bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle. Doğum spinal sezaryen oldu ilkine göre biraz zordu ameliyat esnasında tansiyonum çok düştü ama asıl zor olan sezaryen sonrasıydı dikişlerim cayır cayır yandı sanki canlı canlı kesiyolardı beni neyse o ağrı kesiciyle biraz hafifledi bu seferde sqğ omzuma ağrı girdi resmen felç geçiriyorum sandım gazım çıkmadan o ağrı geçmezmiş gazımda az önce biraz çıktı ağrıdan uyuyamıyorum uyanığım sürekli. Bebeğime gelince 3250 g doğdu bi hafta önce usg de 3200 görünüyordu sağlığı çok şükür iyi yanımda uyuyor şuan ara ara emziriyorum sütüm henüz tam gelmedi ama emzirdikçe gelecek inşallahhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Merhaba bugun doktor kontrolum vardi yine hic aciklik yokmus ama sanci varmis. Bu sefer alttan acikliga bakarken orayi acayip kurcaladi tetikleyebilir dedi ama simdi adet olmusum gibi bildigin kirmizi kan geliyo insallah dedigi gibi tetikler. Muayeneden sonra leke geldigi olmustu ama bu kadar kanayan oldu mu hic?
Streste sancıyı etkiliyor bence doğum zamanını kafadan atmak lazım akşam benim sancılarım vardı sürekli düşünüyorum artcak mı artmıcak mı hep aklımda şuan da Öyle o yüzden bence etkiliyor ya rahat olmak lazım
Kesinlikle katılıyorum bide arayan soran herkes doğurmadın mı hala ne zaman doğurcan yaaa bilmem ne gibi laflar ediyorlar bende hergün strese giriyorum. Bir makale de okudum relax olmak lazım falan yazıyordu. Ben de nerde o relax lık aksine.
Kızlar ben doğum yaptım. Cumartesi sabah 9 olarak planlanan doğumum cuma akşam 11de suyumun gelmesiyle erken başlamış oldu. Ameliyathaneye gece 1de 5 cm açıklık ile girip, mecburi spinal sezaryenle oğlumu kucağıma aldım. 4360 gr 54 cm doğdu yavrum. Şimdi evdeyiz çok şükür. Diğer doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Henüz yavrusuna kavuşamamış olanlara da hayırlı doğumlar dilerim..
İlk doğumum suni sancı ile başlatıldı son yarım saatte kendi sancımı çektim sadece. Aradaki fark şu suni sancıda kasılmalar arası 10-15 sn normal sancıda 1dk yı buluyor. Nefes alıp rahatlayabiliyosun normal sancıda yani. Yoksa çektiğin acı aynı. Sen sadece rahim ağzı açılma hızının yüksek olması için dua et. 16 saat suni alan da var 5 saatte biten de. Benim 4,5 saat sürdü suni sürecim açılmam hızlı olmuştu zaten yattığımda 5cmdi sancısız.
Merhaba bugun doktor kontrolum vardi yine hic aciklik yokmus ama sanci varmis. Bu sefer alttan acikliga bakarken orayi acayip kurcaladi tetikleyebilir dedi ama simdi adet olmusum gibi bildigin kirmizi kan geliyo insallah dedigi gibi tetikler. Muayeneden sonra leke geldigi olmustu ama bu kadar kanayan oldu mu hic?
Kesinlikle katılıyorum bide arayan soran herkes doğurmadın mı hala ne zaman doğurcan yaaa bilmem ne gibi laflar ediyorlar bende hergün strese giriyorum. Bir makale de okudum relax olmak lazım falan yazıyordu. Ben de nerde o relax lık aksine.
Evet bayağı sertti ama şimdi uzanınca biraz hafifledi. Çok kötüydü ya. Bende yerleri el ile sileyim dedim hem iyiymiş doğum için öyle diyorlardı. Yerleri silerken girdi ağrı şimdi uzanınca hafifledi yine hafif var ama
ilk doğumumda hiç sancım yoktu tamamen suni sancıyla doğum yaptım. bu da öyle olacak sanırım. en son cumaya kadar beklerim dedi doktorum. normal sancıyı bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum açılma süreci zorluydu. ama bu doğumumda da suni sancıyla doğumu kabullendiğime göre katlanılabilir sanırım. üstelik ilk doğumumun üzerinden sadece 2 yıl geçti unutmuş sayılmam
Kızlar karnım çok aşağı inmiş 36+5 oldum Bu gun yarın kontrolüm var doktor ile konuşacam cuma günü sezeryana alsın çünkü çok feci zorlanıyorum aşağı çok basınç var yürüyemiyorum bile
Kızlar karnım çok aşağı inmiş 36+5 oldum Bu gun yarın kontrolüm var doktor ile konuşacam cuma günü sezeryana alsın çünkü çok feci zorlanıyorum aşağı çok basınç var yürüyemiyorum bile
Erken değil mi daha her türlü sezeryan olucaksa 38 bitimine kadar dayanırsan bebek için iyi olur çünkü akciğer gelişimi emme refleksi 39 kadar devam ediyormuş yat dinlen hareket etme
Erken değil mi daha her türlü sezeryan olucaksa 38 bitimine kadar dayanırsan bebek için iyi olur çünkü akciğer gelişimi emme refleksi 39 kadar devam ediyormuş yat dinlen hareket etme