2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ilk doğumumda hiç sancım yoktu tamamen suni sancıyla doğum yaptım. bu da öyle olacak sanırım. en son cumaya kadar beklerim dedi doktorum. normal sancıyı bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum açılma süreci zorluydu. ama bu doğumumda da suni sancıyla doğumu kabullendiğime göre katlanılabilir sanırım. üstelik ilk doğumumun üzerinden sadece 2 yıl geçti unutmuş sayılmam

Streste sancıyı etkiliyor bence doğum zamanını kafadan atmak lazım akşam benim sancılarım vardı sürekli düşünüyorum artcak mı artmıcak mı hep aklımda şuan da Öyle o yüzden bence etkiliyor ya rahat olmak lazım

Merhaba bugun doktor kontrolum vardi yine hic aciklik yokmus ama sanci varmis. Bu sefer alttan acikliga bakarken orayi acayip kurcaladi tetikleyebilir dedi ama simdi adet olmusum gibi bildigin kirmizi kan geliyo insallah dedigi gibi tetikler. Bi tane de sanci cikti dualariniza talibim
Hayirli olsun Allah tez zamanda agrilarini da alsin. Ne guzel hemen emzirmeye baslamissin masallah.

Merhaba bugun doktor kontrolum vardi yine hic aciklik yokmus ama sanci varmis. Bu sefer alttan acikliga bakarken orayi acayip kurcaladi tetikleyebilir dedi ama simdi adet olmusum gibi bildigin kirmizi kan geliyo insallah dedigi gibi tetikler. Muayeneden sonra leke geldigi olmustu ama bu kadar kanayan oldu mu hic?

Çok doğru rahat olmak her aşamada çok önemli

Kesinlikle katılıyorum bide arayan soran herkes doğurmadın mı hala ne zaman doğurcan yaaa bilmem ne gibi laflar ediyorlar bende hergün strese giriyorum. Bir makale de okudum relax olmak lazım falan yazıyordu. Ben de nerde o relax lık aksine.

Gözün aysın Allah analı babalı büyütsün

İlk doğumum suni sancı ile başlatıldı son yarım saatte kendi sancımı çektim sadece. Aradaki fark şu suni sancıda kasılmalar arası 10-15 sn normal sancıda 1dk yı buluyor. Nefes alıp rahatlayabiliyosun normal sancıda yani. Yoksa çektiğin acı aynı. Sen sadece rahim ağzı açılma hızının yüksek olması için dua et. 16 saat suni alan da var 5 saatte biten de. Benim 4,5 saat sürdü suni sürecim açılmam hızlı olmuştu zaten yattığımda 5cmdi sancısız.

Nişan sadece renkli mi oluyor? İlk gebeliğimde hafif kanlıydı ama bu sabah aynı şekilde ama renksiz bişey geldi de

Benim 3 gün kahverengi lekelenmem oldu canm

Aynen ister istemez sıkıntı yapyorsun ama bi şekilde rahatlamaya çalışmak lazım beyinden atmadpımız sürece sanırım gecikecek doğum

Kasılma olabilir canım o zaman devam ediyo mu hala veya sancın falan var mı

Bende cumaya kadar bekliycem en son canım suni sancı verecek galiba cuma günü hepimizin hakkında hayırlısı sağlıkla kavusalım insallah bebeklerimize

Valla çok strest yapıyorum bende elimde değil ne zaman olacak nasıl olacak normal mi olacak 9ay rahat geçti şu bir iki haftadır çok sıkıntılı

Aynen ister istemez sıkıntı yapyorsun ama bi şekilde rahatlamaya çalışmak lazım beyinden atmadpımız sürece sanırım gecikecek doğum
Atamıyorum sağolsun lar attırmıyorlar sanki isteyerek tutuyorum kızımı içerde ben de isterim çıksın bende rahat edeyim ama napim işte

Kızlar karnım çok aşağı inmiş 36+5 oldum Bu gun yarın kontrolüm var doktor ile konuşacam cuma günü sezeryana alsın çünkü çok feci zorlanıyorum aşağı çok basınç var yürüyemiyorum bile

Erken değil mi daha her türlü sezeryan olucaksa 38 bitimine kadar dayanırsan bebek için iyi olur çünkü akciğer gelişimi emme refleksi 39 kadar devam ediyormuş yat dinlen hareket etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…