2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Erken değil mi daha her türlü sezeryan olucaksa 38 bitimine kadar dayanırsan bebek için iyi olur çünkü akciğer gelişimi emme refleksi 39 kadar devam ediyormuş yat dinlen hareket etme
Bebeğim 3 hafta önce gidiyor canım bu benim 4. Gebeliğim ve en geç 37+5 te doğum yaptım bebeklerim erken doguyor benim yatıp dinlenmeme rağmen hiç 38 haftayı görmedim bakalım yinede doktor ne diyecek

Bebeğim 3 hafta önce gidiyor canım bu benim 4. Gebeliğim ve en geç 37+5 te doğum yaptım bebeklerim erken doguyor benim yatıp dinlenmeme rağmen hiç 38 haftayı görmedim bakalım yinede doktor ne diyecek
Anladım canm hayırlısıyla kucağına al inşallah

Anladım canım bende suni sancı diyince korku geliyo valla ne biliyim hayırlısı insallah saglıkla doğsun da hayırlısı neyse o olsun

Benim ilk Doğumda sancım gelmedi suni sancı ile başlattık doğumu.sebebi de açıklığım 4cm ve bebeğin Doğum kanalında olmasıydı.dopum kanalına girmemiş olsa beklerdik ama mecburen suni sancı ile başlattık.9 da serum verilmeye başlandı 10dan sonra hafif hafif sancıları hissettim.11,5 gibi şiddetlendi 12.54te kucağıma aldım kızımı kısa süren doğum oldu.son 1 saati zorladı diyebilirim

Iyi maşallah insallah benimde kolay olur kaç kilo dogmustu bebegin

Bizimde bugün kontrol vardı ama kızım gelmek için hiç bir belirti göstermiyor. Açıklığa falan bakılması perşembe yeniden gideceğiz duruma göre sezeryan olur dedi doktor. Eşi çok yaşlanmış en geç cumartesiye kadar beklerim daha beklemem istersen suni sancı deneyelim dedi. Açıklık sanci falan olmadan suni sancı ile normal dogum olabilirmi. Doktor suni sancı yüzde elli ameliyat diyor

Benim de bugün kontrolüm vardı. Hafta 38+2 bebiş 3600 gr olmuş. Doktorum bebek büyük ihtimalle bir hafta daha gelmez dedi. bunu ultrasondaki solunum hareketine bakarak söyledi. Zaten nstde de bir şey çıkmadı. Haftaya kilosu da fazla çıkarsa sezaryene gidiyor gibi. Hayırlısı olsun deyip sabırla bekliyorum artık.

Aynı cümleyi doktorum bana kurduğunda 38+6ydım. 39+1de doğurdum.

Dün kontrol için geldim hastaneye..Sekerden dolayı risk almamak adına yatisimi yaptı doktor.Saat 16:00 da yatisim yapıldı.Saat 17:15 te suni sancı verilmeye başlandı çünkü ağrı,sancı su falan yoktu bende.20:15 te suyumu patlattılar.O andan itibaren sancılar sıklaştı.Son 2 saati hatırlamak bile istemiyorum.Gece 00:51 de doğum yaptım.Neyse öyle yada böyle doğurdum ve hem sağlıklı hemde yakışıklı bi oğlum oldu teyzeleri..Darısı bekleyenlerin başına.Boyu 51 cm,3300 kilosu
39+6 da yattım tam 40 da beklenen gününde doğurdum

Hayirli ugurlu olsun masallah size

Hadi kurtuldun. Canım Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah darısı başımıza 3 cm miydi yatış yaptığında açıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…