2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gecmis olsun canim.Allah analı babalı büyütsün darısı bizlere

Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Sağ olun kızlar allah razı olsun.Açıklığım 3 cm di yatış yapıldığında..7.saatin sonunda 5 cme ulaştı.Son iki saatte 10 cmle doğuma girdim

Aynı cümleyi doktorum bana kurduğunda 38+6ydım. 39+1de doğurdum.
38+0'da bu bebek bu hafta doğmaz. Pazartesiye kadar hareket bekleme çocuktan pazartesi itibariyle her an olabilir, dedi. 38+6 pazartesi akşam doğurdum :)
İlkinde yine bir pazartesi sabah gittim doktora, dedi sen bu akşam 8 gibi gelir yarin sabah 6-7 gibi dogurursun. 8 buçukta sancım var diye gittim sabah 6 buçukta doğurdum.

Masallah canım Allah analı babalı büyütsün darısı bizim basımıza

Haydi hayırlı uğurlu olsun saglikla büyüt inşaallah

Ben 4.11 de sezaryanla doğum yaptım :)
Herşey çok güzel ama bebeğim geceleri çok huzursuz, ağlıyor. Emmek istiyor emmiyor. Memeyi atıyor. Sağıp süt veriyorum ama pompayı sadece geceleri kullanıyorum.
göğüslerim yara oldu, çok içiyor. Bazen motivasyonum gidiyor emzirmek istemiyorum ama pes etmiyorum.
Gündüzleri sakin bir bebek ama hava kararınca birşeyler oluyor. Dün akşam 3 saat memede kaldı uyudu uyandı emdi. Uyuyunca yerine yatmak istemedi. Ben de kıcağımda tuttum ama 3 saat sonra yine ağlamaya başladı. Ben de artık sırtım ve göğsüm acıdığı içim onu orda tutamadım.
dün gece de enerjim bitti uyuyakaldım. Eşim sabaha kadar ilgilendi sağolsun.
annemle babam da yanımdalar ama babam anlayışsız bir tip, olmasa daha iyiydi, neyse gidecek yakında.
durumum böyle kızlar haber vereyim dedim.

Ah bizde benzer seyler yasiyoruz canim bizim en buyuk sorunumuz gaz oglum cok cok gazli karni tas gibi oluyor o agladikca icim aciyor dayanamiyorum dun gaz damlasina basladik ama hic umudum yok seninkinin de sorunu gaz olabilir mi ? Goguslerindeki yara icin lansinoh ve gogus kalkani onerebilirim benimde hastanede kaldigimiz sure boyunca cok acidi ama ikisi sayesinde yara olmadan atlattim suan yine aciyor tabi ama cok cok azaldi acisi artik daha rahat emzirebiliyorum

Güle güle büyüt canım kundak yapmayı dene istersen yarım kundak ortama alışması zor tabi beyaz gürültü müziği dinlet meme de 3 saat çok fazla gaz yapar aslında sol taraftan gaz çıkartmaya çalış midenin arkasından şimdilik aklıma gelen bunlar Rabbim güç kuvvet versin

Sizin doktorun ön görüsü yüksekmiş bende öyle bir doktora denk gelseydim.keske

Kullanıyorum canım lansiloh krem. Gazını çıkartıyor. Meme verince susuyor. Emzik tavsiye edilmedi ilk haftalarda, parmağımızı emzirtiyoruz, öyle söylendi. O zaman susuyor. Bütün gece emmek istiyor, emzik istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım, kendimi yetersiz hissediyorum.

Kundak da yapıyorum, beyaz gürültü müziği de dinlettim.. biraz sakinledi ama uyumadı, sonra yine meme arandı, tek çaresi parmağımızı emzirmek oldu. O da saatlerce sürüyor.

Ne güzelmiş ben de biri tahmin etsin diye bekliyorum ama hiç öyle şeyler demedi doktorum bekleyip görücez dedi.

Ne güzelmiş ben de biri tahmin etsin diye bekliyorum ama hiç öyle şeyler demedi doktorum bekleyip görücez dedi.
Hatta ben 35. hafta hocsm en alemde bebek dedim. Var.mi niyeti yakın zamanda dedim. Saçmalama daha çok erken, dedi. Peki kırkı bekler mi dedim, bence 37-38 biter
40 olmadan 39. haftada doğar bu çocuk dedi. İlk oğlum 40+1'de gelmişti.

@clementine kruczynski bugün salı. Girip gitip bakıyorum ama senden haber yok. Hayırlı haberlerle dön inşallah.
Canim Sali gunu sabah hastaneye gidip suni sanci alicam derken sali sabaha karsi 3 de suyum geldi..Apar topar hastaneye gittik.Sabah 8 de sancim basladi.4 saat sonra 5 dakikada bire dustu.Gittigimde acilma.1 cmdi ve 1 de yine.1 cmdi.Suni sanci.verdiler.Bebegin kalp atislari dustu ve acilen sezeryana alindim.Bebegime sag salim kavustum ona seviniyorum..Baya bekledim normal.dogum icin ama olmadi.Kizim 3 kilo 100 gram 52 cm dogdu.Saglikli cok sukur..

Sağ salim kavusmaniza çok sevindim. Allah hayırlı uğurlu etsin. Sen elinden geleni yaptın hem o hem kendin için. Çok şükür sağlıkla birliktesiniz ya önemli olan o. Sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin Allah.

Hayırlısı olsn canm demeki o böyle gelmek istemiş herşey nasip kısmet önemli olan sağsalim kavuşman Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…