2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim doktorum da bu muaynede artik durmaz gelir cumartesiye kadar acil gelmezsen saliya randevu olusturalim dedi. Bunu neye gore tespit ediyorlar sen biliyor musun.. cunku ben 23 kasimda planli sezeryan istiyordum bu durumda 19 kasimda olacak tahminen (tabi oncelik saglik da Rabbim saglikla zamaninda versin hepimize)

Kundak da yapıyorum, beyaz gürültü müziği de dinlettim.. biraz sakinledi ama uyumadı, sonra yine meme arandı, tek çaresi parmağımızı emzirmek oldu. O da saatlerce sürüyor.
Emzik verebilirsin aslında ama sürekli geri vermemek lazım o rahatlayınca bırakır diye okumuştum

Benden 1 kasımda geldi nişan ve kanlı gibiydi canım. Ve hala doğum olmadı

Sevindim kendi adıma :) suyla başlamaması lazım doğumumun bebek ters çünkü. Sancıyla başlarsa döner ancak diyor dr. Suyla başlarsa sezeryan olacak. İlk doğumum normal oldu. İlk kızım daha küçük, bu kadar küçük olmasa doğum şeklini kafama takmam ama Allah bilir

Anladım canım normal olur o zaman inşallah doğumun Bende kontrole gittim tık yok sancı falan. Ayın 19 a kadar gelmezse bebek suni sancı verip doğurcan dedi korkuyorum

Memede uyumak istiyor anlasilan evet zordur bize de emzik tavsiye edilmedi ama gazi olan bebegi de rahatlatirmis emzik oyle diyolar

Kuzu sen napıcaktın unuttum ne zaman yatış dr bişi dedi mi
Akşam kontrol var canm doktora sorucaz günü yarın doluyor herşey yolunda giderse Cumartesi tekrar kontrol yaparız demişti o gün yada pazar yatış yapmayı düşünüyorum hastaneye suni ile doğum başlatılacak artık hayırlısıyla

Hayırlısı olsun canım inşallah çok kolay doğumlar olur hepimizin

Allah sağ-salim kavuştursun insaALLAH.bebek kaç kilo ve nekadar önde gidiyordu? Sezeryan olarak spinalmi epiduralmi tercih etti drnuz

Kızlar 36 haftalığım bebişim çok hareketli akşam özellikle belime sırtıma kasığıma sancı giriyor doğum yakın mı dersiniz daha erken ama

Allah sağ-salim kavuştursun insaALLAH.bebek kaç kilo ve nekadar önde gidiyordu? Sezeryan olarak spinalmi epiduralmi tercih etti drnuz
Amin canım inşallah 3 hafta önden gidiyor oğlum sezeryan olarak spinal tercih ettik kilosu 3600 dedi ama eksik yada fazla çıkabiliyor dedi benim sıkıntı plasentadan dolayı canım o yüzden cuma günü sezeryan olacağım kilodan dolayı değil yani

Benim durumda netleşti bebek doğum kanalına yan durduğu için haftasonu kuvvetle ihtimal sezeryan olucak Cuma günü tekrar kontrole çağırdı en fazla bir hafta kadar bekleyebiliriz ama bu süreçte bebeğin kaka yapma ihtimalini ve diğer riskleri göze almanız lazm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…