2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bana dua edin kızlar nolur yarın ne olacak hiç bilmiyorum suni sancı verecek galiba bebek 4 kiloyu geçtiyse belki sezaryene alır korkuyorum da insallah hayırlısıyla saglıkla kızıma kavuşurum dua edin lütfen
İnşallah sağ salim kavuşursun yavruna canım dualarım seninle. Korkma. Normal ya da sezeryan bir şekilde kavuşma anını düşün rahatla

Bana dua edin kızlar nolur yarın ne olacak hiç bilmiyorum suni sancı verecek galiba bebek 4 kiloyu geçtiyse belki sezaryene alır korkuyorum da insallah hayırlısıyla saglıkla kızıma kavuşurum dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun kuzum.bebegin ve senin için en sağlıklısı hangi doğum sekliyse öyle olsun.saglikla kucağına al insaALLAH

Amin canım inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın. Zararı bebeğe yeterince oksijen gitmez dedi bize bildiğim bu doktorunuzu dinleyin bence yolun sonuna gelmişiz sıkıntı yaşamayalım
Amin ınşallah sağolun bilgi için cumartesiyi bekleyelim dedik bugün doktor da biraz bize bırakmış gibi

İlk doğumum sezeryan ikincisi de öyle olacak ama doktorum çok rahat 39 hafta sonuna gün verdi sezeryan için. Planlı sezeryan da 37-38 haftalarda almıyorlar mı? İkinci sezeryan olanlar kaç haftada aldılar bebişleri?

Kızlar bu gece belim ve kasıklarım çok fena ağrıdı ama ilerlemedi. Adet sancısı gibiydi uyutmadı beni gece saat başı uyandım ağrıya. Şimdi geçmiş ağrılar biraz uyuycam uykum gelirse tabi. Of çkk dengesiz oluyor böyle gece uyuyamayınca. Neyse çocuğa hazırlık

Ben sezeryan değil de geçen sene açık miyom ameliyatı olmuştum o yüzden sezeryan olacak.eğer bi problem olmazsa 38.haftanın sonunda alırız bebeği demişti.bende 37+1 haftalık oldum Pazartesi tam günü belli olacak inşallah

Bende de benzer. Durumkar var korkuyorum bende pzt 37 oluyor benim karnım ım ortası bir nokta değil tamamı sertleşiyor sırtım belim ağrıyor çok da dinlenemiyorum

Merhaba kızlar 12 kasımda spinal swzeryanla bebeğim doğdu doğum anı çok rahattı hiç bişey hissetmedim bebeğimi gördüm hemen çok güzel bir duyguydu kordonunda düğüm vardı sadece ultrasonda 3300 Du ama 3080 gr doğDu boyu 50 cm küçücük bişey çok tatlıydı sonrasında ağrım oldu biraz şimdi daha iyiyim sadece ilk işitme testinden geçmedi kulağına amniyon sıvısı kaçıyor genelde ilk testi geçiyorlar dedi endişelenmeyin dediler çarşamba bir daha girecek işitme testine inş geçer seslere tepki veriyor

Gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.işitme testinden de geçer inşallah.kaç haftalık doğdu? Zahmet olmazsa spinal anesteziyle Doğum nasıl.kısmet olursa bende spinal olacağım

İnanilmaz birsey tam olarak aynisini yasadim simdi doktora gidiyoruz gece hic uyuyamadim sabah 6ya kadar sancim vardi sonra kesildi sinirlerim bozuldu resmen

Allah analı babalı büyütsün inşallah testi geçer sağlıkla büyütürsün bebeğini

Gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.işitme testinden de geçer inşallah.kaç haftalık doğdu? Zahmet olmazsa spinal anesteziyle Doğum nasıl.kısmet olursa bende spinal olacağım
L
Tsk ederim inş 38+4 de doğdu benim ilk çocuk da spinalDi ama o çok kötü geçmişti bu çok iyiydi anestezi uzmanı önemli ben araştırdım bu defa çok iyi diye duydum çok rahat iğneyi omurgaya batırdı hiç hissetmedim yatırdılar neler olacağını ne hissedeceğimi söyledi sonra yatırdılar hazırlığı yaptılar doktor geldi merhaba deyip başladı hiç hissetmedim hafif bir baskı hissettim hemen çocuğu çıkardı çok kısa sürdü bana gösterdi çıkarır çıkarmaz sonra çocuğu yanımda tartılar hazırladılar o arada dikişi yaptı ben gayet sakin izledim bebisi sonra bitti sedyeye aldılar odaya çıkardılar eşim hiç ameliyat olmamış gibisin dedi yani çok memnun kaldım darısı başınıza ins

Maşallah ne güzel atlatmışsınız sağlıkla sıhhatle gelmiş bebiş daha ne olsun darısı sağlıkla başımıza inşallah

İşitme testini hiç kafaya takmayın. Benim büyük kızım da bir kulaktan geçememişti yaklaşık 15 gün sonra tekrar teste girmiştik. Kurumamış olabiliyor. Bu kez 5 günlükken yaptılar mesela bize testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…