Kızlar karnın aşağı inmesş olayı doğru mu? Hani görenler diyor aşağı inmiş karnın doğum yakın felan. Beni görenler daha çık yukarıda doğumuna var diyorlar. Ben daha sıkıldım bu hafta doğsaö diyorum ama maalesef hiçbir belirti yok karnımda inmemiş
Valla beni görenler de iki üc haftadır karnın düşmüş az kalmıs diyor ama 40+5 oldu kızımın doğmaya niyeti yok ama gerçekten karnım baya aşağıda durmaya başladı midem boşaldı gibi yine de doğmuyor bugunde sancım gelmezse yarın suni sancı verecek doktor
Valla bitanem bende zaman diyorum bayagi esyalari hersey hazir onu bekliyorum sadece gun icinde cok kasilmam oluyor birde bugun akintim mi oldu su mu geldi bilemedim bebegin suyu olsa sancim olurdu diye dusunuyorum bende napacagimi bilmez halde bekliyorum
Kızlar karnın aşağı inmesş olayı doğru mu? Hani görenler diyor aşağı inmiş karnın doğum yakın felan. Beni görenler daha çık yukarıda doğumuna var diyorlar. Ben daha sıkıldım bu hafta doğsaö diyorum ama maalesef hiçbir belirti yok karnımda inmemiş
Valla beni görenler de iki üc haftadır karnın düşmüş az kalmıs diyor ama 40+5 oldu kızımın doğmaya niyeti yok ama gerçekten karnım baya aşağıda durmaya başladı midem boşaldı gibi yine de doğmuyor bugunde sancım gelmezse yarın suni sancı verecek doktor
Doğum kanalına girdi mi bebek Benim bugün günü doldu ama ben 41 e kadar beklermiyim bilmiyorum kafam çok karışık ya benim Herşey normal bebeğin kanala girmemesi dışında düzensiz sancılarım 3 cm açıklık bebek aşağıda geç döllenme benim birde etkiler mi kanala girmeyi bilmiyorum çok sıkıntılardayım
Doğum kanalına girdi mi bebek Benim bugün günü doldu ama ben 41 e kadar beklermiyim bilmiyorum kafam çok karışık ya benim Herşey normal bebeğin kanala girmemesi dışında düzensiz sancılarım 3 cm açıklık bebek aşağıda geç döllenme benim birde etkiler mi kanala girmeyi bilmiyorum çok sıkıntılardayım
Bende öyleyim valla kendi sancım gelsin normal olsun istiyorum gelmiyor suni sancı verecek yarın bi kaç gün daha beklerdim ama bebek iri 3.900 kilo bekledikçe iyice zorlaşacak normal dogum kafam cok karısık napcam bilmiyorum
Bende öyleyim valla kendi sancım gelsin normal olsun istiyorum gelmiyor suni sancı verecek yarın bi kaç gün daha beklerdim ama bebek iri 3.900 kilo bekledikçe iyice zorlaşacak normal dogum kafam cok karısık napcam bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun ya çok zor karar vermek buna. Sonu hayırlı olsun inşallah. Benimde bu gidişle öyle karışık olacak. Hiçbir belirtim yok bakalım ne olacak bense suni sancıya kalmak istemiyorum da
Hmm anladım ben birşey henüz farketmedim bayağı yukarıda zaten inmedş sanırım. Of allah yardım etsin de inşallah iner zamanında bende suni sanvı almadan doğururuö umarım
Allah yardımcınız olsun ya çok zor karar vermek buna. Sonu hayırlı olsun inşallah. Benimde bu gidişle öyle karışık olacak. Hiçbir belirtim yok bakalım ne olacak bense suni sancıya kalmak istemiyorum da
Dogum kanalına girdi mi diye sormuşun canım görmedim az önce ama bana doktor hic dogum kanalına girdi falan demedi bende sormadum çatı muayeneside yapmamı sadece baş geliş diyor
ben de şuan aynı durumdayım bugün günüm doldu 3800 çıktı kilosu ve başı biraz büyük. 3 cm açıklık var. yarın yatış yapıp suni sancıyla doğum başlatılacak.
Bebişi rahatsız eden Birsey mi var diye düşünüyorum ben de canım her ihtimali değerlendirmek lazım geçer inş yakında aldığın kıyafetler oldu mu kaç kat giydirdiniz bu arada
Doktorla konuştuk canım, bı aralar çok hızlı gelişim gösterdikleri bir dönemmiş. O yüzden gereğinden fazla beslenme eğilimi gösteriyormuş. O yüzden böyleymiş. 2-3 saatte bir uyanmasa bile uyandırıp emzirdim dün. Nispeten daha iyiydi.
aldığım kıyafetlerden 50 beden oldu.
50 cm doğdu zaten.
50-56 ya da 1-3 ay yazan kıyafetler büyük geliyo
Sadece 50 beden yazanlar tam geldi.
Bez de 1 numara kullanıyoruz.
0 numara da aldık ama doktor bu küçük dedi.
1 numara da azcık büyük gibi..