Bende de benzer. Durumkar var korkuyorum bende pzt 37 oluyor benim karnım ım ortası bir nokta değil tamamı sertleşiyor sırtım belim ağrıyor çok da dinlenemiyorum
Kizlar grip olduuummm bugun muaynem vaar, napicam sureci etkiliyor mu
Ayy bende ya grip oldum tam zamaniydii
Grip olan arkadaşlar sujok yapabilirsiniz çok hızlı geçiyor. 1 tane sarımsağı dikine ortadan bölün sivri kısımları yukarı gelecek şekilde baş parmağınıza bi parça üst kısma bi parça eklem altı olacak şekilde yapıştırıp uyuyun. Anlatamadıysam google da görsel bulabilirsiniz.Bende oldum boğazım ağrıyor yutkunamıyorum çok ama çok halsizimof
Gözün aydın canımMerhaba kızlar 12 kasımda spinal swzeryanla bebeğim doğdu doğum anı çok rahattı hiç bişey hissetmedim bebeğimi gördüm hemen çok güzel bir duyguydu kordonunda düğüm vardı sadece ultrasonda 3300 Du ama 3080 gr doğDu boyu 50 cm küçücük bişey çok tatlıydı sonrasında ağrım oldu biraz şimdi daha iyiyim sadece ilk işitme testinden geçmedi kulağına amniyon sıvısı kaçıyor genelde ilk testi geçiyorlar dedi endişelenmeyin dediler çarşamba bir daha girecek işitme testine inş geçer seslere tepki veriyor
Yok gitmedim akşamları hep öyleyim uzun süren bir ağrım olmuyor şükür evde oğlum olduğu için uzanıp dinlenemiyorum.salı gidecem bakalımDoktora gittiniz mi peki ?
Çok ilginç ilk kez duydum.google baktım bulamadım canım.. sujok mu yazcaz?Grip olan arkadaşlar sujok yapabilirsiniz çok hızlı geçiyor. 1 tane sarımsağı dikine ortadan bölün sivri kısımları yukarı gelecek şekilde baş parmağınıza bi parça üst kısma bi parça eklem altı olacak şekilde yapıştırıp uyuyun. Anlatamadıysam google da görsel bulabilirsiniz.
Evet ya doktora gittim sıfır açıklık sancı da çıkmadı. Gece olanların hepsi bir rüya mıydı diye düşünüyorum.Bende yarın gidcem. Ay gerçekten sinir bozucu ya bari doğum olsaydı değseydi uykusuzluk ve sancıya
Bizimde 18 inde 40 hafta doluyor ama hiç belirti yokEvet ya doktora gittim sıfır açıklık sancı da çıkmadı. Gece olanların hepsi bir rüya mıydı diye düşünüyorum.
Doktora yalancı çoban hikayesine döndü gerçek olunca anlayamayacağım diyorum. Bunlar hazırlık olur öyle sancı olunca zaten evde duramayacaksın dedi. Bilmediğimiz için herşeyi doğum sancısı sanıyoruz galiba...
Saol.canim hemen bakiyorumGrip olan arkadaşlar sujok yapabilirsiniz çok hızlı geçiyor. 1 tane sarımsağı dikine ortadan bölün sivri kısımları yukarı gelecek şekilde baş parmağınıza bi parça üst kısma bi parça eklem altı olacak şekilde yapıştırıp uyuyun. Anlatamadıysam google da görsel bulabilirsiniz.
Kizlar grubunuzu okuyordum birkac haftadir. Sayenizde bircok sey ogrendim
Dogum yapmamis arkadaslar, hayirlisyla en kisa zmaanda kucaginiza alin bebislerinizi.Dogum yapmis arkadaslara da, kolay gelsin, Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun ins diyorum.
Bi sorum olcak. Bana tetanoz yaptirmanin geregi olmadigini soledi iki doktor da. Peki dedim.
Bebek dogunca, bebege yapiyorlar mi peki tetanoz ya da herhangi bi asi ? Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim gercekten.
Vallahide billahide doğurdum
Kızlar ben doğum yaptım.Cumartesi sabah 9 olarak planlanan doğumum cuma akşam 11de suyumun gelmesiyle erken başlamış oldu. Ameliyathaneye gece 1de 5 cm açıklık ile girip, mecburi spinal sezaryenle oğlumu kucağıma aldım. 4360 gr 54 cm doğdu yavrum. Şimdi evdeyiz çok şükür. Diğer doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Henüz yavrusuna kavuşamamış olanlara da hayırlı doğumlar dilerim..
Evet canım bu sabah 11.30da bebeğim dünyaya geldi çok şükür. Sorduğun için teşekkür ederim öncelikle. Doğum spinal sezaryen oldu ilkine göre biraz zordu ameliyat esnasında tansiyonum çok düştü ama asıl zor olan sezaryen sonrasıydı dikişlerim cayır cayır yandı sanki canlı canlı kesiyolardı beni neyse o ağrı kesiciyle biraz hafifledi bu seferde sqğ omzuma ağrı girdi resmen felç geçiriyorum sandım gazım çıkmadan o ağrı geçmezmiş gazımda az önce biraz çıktı ağrıdan uyuyamıyorum uyanığım sürekli. Bebeğime gelince 3250 g doğdu bi hafta önce usg de 3200 görünüyordu sağlığı çok şükür iyi yanımda uyuyor şuan ara ara emziriyorum sütüm henüz tam gelmedi ama emzirdikçe gelecek inşallahhepinize sağlıklı doğumlar diliyorum
Dün kontrol için geldim hastaneye..Sekerden dolayı risk almamak adına yatisimi yaptı doktor.Saat 16:00 da yatisim yapıldı.Saat 17:15 te suni sancı verilmeye başlandı çünkü ağrı,sancı su falan yoktu bende.20:15 te suyumu patlattılar.O andan itibaren sancılar sıklaştı.Son 2 saati hatırlamak bile istemiyorum.Gece 00:51 de doğum yaptım.Neyse öyle yada böyle doğurdum ve hem sağlıklı hemde yakışıklı bi oğlum oldu teyzeleri..Darısı bekleyenlerin başına.Boyu 51 cm,3300 kilosu
39+6 da yattım tam 40 da beklenen gününde doğurdum
Canim Sali gunu sabah hastaneye gidip suni sanci alicam derken sali sabaha karsi 3 de suyum geldi..Apar topar hastaneye gittik.Sabah 8 de sancim basladi.4 saat sonra 5 dakikada bire dustu.Gittigimde acilma.1 cmdi ve 1 de yine.1 cmdi.Suni sanci.verdiler.Bebegin kalp atislari dustu ve acilen sezeryana alindim.Bebegime sag salim kavustum ona seviniyorum..Baya bekledim normal.dogum icin ama olmadi.Kizim 3 kilo 100 gram 52 cm dogdu.Saglikli cok sukur..
Arkadaslar gozunuz aydin olsun. Cok sukur sag salim bebisleri kucaklariniza aldiniz. Darisi bizlerin basina.Merhaba kızlar 12 kasımda spinal swzeryanla bebeğim doğdu doğum anı çok rahattı hiç bişey hissetmedim bebeğimi gördüm hemen çok güzel bir duyguydu kordonunda düğüm vardı sadece ultrasonda 3300 Du ama 3080 gr doğDu boyu 50 cm küçücük bişey çok tatlıydı sonrasında ağrım oldu biraz şimdi daha iyiyim sadece ilk işitme testinden geçmedi kulağına amniyon sıvısı kaçıyor genelde ilk testi geçiyorlar dedi endişelenmeyin dediler çarşamba bir daha girecek işitme testine inş geçer seslere tepki veriyor
Ayy cok tesekkur ederim.❤ Cok lazimdi bu bilgi bana. Allah hepimizi sag salim kavustursunHayır yapmıyorlar. İki hamileliğimde de yaptırmadım ben tetanoz. Bebeklerim de olmadı. Gerek yok :) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
Yaaa sanırım benimde öyle olacak. Yarın kontrolüm var ama kesin aynı şeyleri duycaö bende. Çünkü zaten doğru söylüyorlar sanırım doğum sancısı gelince çok net anlatızEvet ya doktora gittim sıfır açıklık sancı da çıkmadı. Gece olanların hepsi bir rüya mıydı diye düşünüyorum.
Doktora yalancı çoban hikayesine döndü gerçek olunca anlayamayacağım diyorum. Bunlar hazırlık olur öyle sancı olunca zaten evde duramayacaksın dedi. Bilmediğimiz için herşeyi doğum sancısı sanıyoruz galiba...
Çok ilginç ilk kez duydum.google baktım bulamadım canım.. sujok mu yazcaz?
Kizlar grubunuzu okuyordum birkac haftadir. Sayenizde bircok sey ogrendim
Dogum yapmamis arkadaslar, hayirlisyla en kisa zmaanda kucaginiza alin bebislerinizi.Dogum yapmis arkadaslara da, kolay gelsin, Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun ins diyorum.
Bi sorum olcak. Bana tetanoz yaptirmanin geregi olmadigini soledi iki doktor da. Peki dedim.
Bebek dogunca, bebege yapiyorlar mi peki tetanoz ya da herhangi bi asi ? Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim gercekten.
Cok tesekkur ederim. Bahaneyle yenidogana yapilan asilari da ogrenmis oldum. Cok saolAblamın dr u paslı aleti nerde bulup da kestireceksin kendini demişti :) gerek duymuyorlar yani ama benim imza atmam gerekti asm de aşı olmıcam diye.
Bebeğe tetanoz yapılmıyor kvit ve hepatit b yapılıyor doğumhanede
Kızlar kasılma nasıl birşey bilmiyorum ama göbeğimin sağ tarafı şuam ağrıyor böyle nasıl desem yırtılacak gibi bir ağrı aslında tam tarif edemiyorum da. Öyle sadece sağ tarafta olur mu kasılma yoksa göbeğin geneli mi kasılır. Ben hala bir umut belirti arıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?