2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar grip olduuummm bugun muaynem vaar, napicam sureci etkiliyor mu
Ayy bende ya grip oldum tam zamaniydii
Bende oldum boğazım ağrıyor yutkunamıyorum çok ama çok halsizim of
Grip olan arkadaşlar sujok yapabilirsiniz çok hızlı geçiyor. 1 tane sarımsağı dikine ortadan bölün sivri kısımları yukarı gelecek şekilde baş parmağınıza bi parça üst kısma bi parça eklem altı olacak şekilde yapıştırıp uyuyun. Anlatamadıysam google da görsel bulabilirsiniz.

Gözün aydın canım

Çok ilginç ilk kez duydum.google baktım bulamadım canım.. sujok mu yazcaz?

Kizlar grubunuzu okuyordum birkac haftadir. Sayenizde bircok sey ogrendim
Dogum yapmamis arkadaslar, hayirlisyla en kisa zmaanda kucaginiza alin bebislerinizi. Dogum yapmis arkadaslara da, kolay gelsin, Allah anali babali buyutsun, hayirli evlat olsun ins diyorum.
Bi sorum olcak. Bana tetanoz yaptirmanin geregi olmadigini soledi iki doktor da. Peki dedim.
Bebek dogunca, bebege yapiyorlar mi peki tetanoz ya da herhangi bi asi ? Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim gercekten.

Bende yarın gidcem. Ay gerçekten sinir bozucu ya bari doğum olsaydı değseydi uykusuzluk ve sancıya
Evet ya doktora gittim sıfır açıklık sancı da çıkmadı. Gece olanların hepsi bir rüya mıydı diye düşünüyorum.

Doktora yalancı çoban hikayesine döndü gerçek olunca anlayamayacağım diyorum. Bunlar hazırlık olur öyle sancı olunca zaten evde duramayacaksın dedi. Bilmediğimiz için herşeyi doğum sancısı sanıyoruz galiba...

Bizimde 18 inde 40 hafta doluyor ama hiç belirti yok çok nazlı çıktılar

Saol.canim hemen bakiyorum

Hayır yapmıyorlar. İki hamileliğimde de yaptırmadım ben tetanoz. Bebeklerim de olmadı. Gerek yok :) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Vallahide billahide doğurdum
Arkadaslar gozunuz aydin olsun. Cok sukur sag salim bebisleri kucaklariniza aldiniz. Darisi bizlerin basina.

Yaaa sanırım benimde öyle olacak. Yarın kontrolüm var ama kesin aynı şeyleri duycaö bende. Çünkü zaten doğru söylüyorlar sanırım doğum sancısı gelince çok net anlatız

Kızlar kasılma nasıl birşey bilmiyorum ama göbeğimin sağ tarafı şuam ağrıyor böyle nasıl desem yırtılacak gibi bir ağrı aslında tam tarif edemiyorum da. Öyle sadece sağ tarafta olur mu kasılma yoksa göbeğin geneli mi kasılır. Ben hala bir umut belirti arıyorum galiba

Ablamın dr u paslı aleti nerde bulup da kestireceksin kendini demişti :) gerek duymuyorlar yani ama benim imza atmam gerekti asm de aşı olmıcam diye.
Bebeğe tetanoz yapılmıyor kvit ve hepatit b yapılıyor doğumhanede

Cok tesekkur ederim. Bahaneyle yenidogana yapilan asilari da ogrenmis oldum. Cok saol

Ya tetanoz önemli benim için ilk hamileliğimde 4 doz oldum şimdi tek doz kaldı ömür boyu koruyucu olacak inş geçen 2 aylık hamile paslı çivi batmış sonuç maalesef kimin garantisi var bilmiyorum herkesin başına gelebilir önlem almak önemli bence

Uzanınca pozisyon değiştirince geçiyor mu? Sancının belirli bir bölgesi yok. Benim iki doğumumda da farklı yerlerden geldi sancı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…