2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tetanoz ülkemiz için önemli bir aşı. Ben 5 dozu tamamladim

Son düzenleme:
t
Tetanoz topraktan o toprakta yetişen Gülün dikeninden dahi bulaşır insana.

Bende henüz doğurmayanlardanim yarın muayenem var bakalım ne diyecek, sezeryan olursa 39+larda alırım demisti geçen hafta.Bana sanırım sezeryan olacakmışım gibi geliyor. Hadi hayırlısı artık

Ben gerekli olduğunu dusunenlerdenim zaten doktorumda önerdi , 2 tane yaptılar diğeri de Şubat ayında olacak inşallah. Heran herşey olabilir tedbiri elden bırakmamak lazım. Yine size kalmış tabi.

t
Tetanoz topraktan o toprakta yetişen Gülün dikeninden dahi bulaşır insana.

Biliyorum aslında ama işte dr ların çoğu gerek duymuyor. Benimki de gerek yok demişti. Daha önce 2 farklı ameliyat dolayısıyla olmuştum ben ama yine de imza attırdılar

Tetanoz ülkemiz için önemli bir aşı. Ben 5 dozu tamamladim
Katiliyorum. Ben ricaci da oldum ancak su an kibristayim. Burdaki hicbir hamileye yapilmayan bi asiymis bu. Hastane durumu da sikintili burda, asinin icerigi ya da tarihi konusunda korkunca, kendim ozel de cesaret edemedim acikcasi. Rabbim korktuguma ugratmadan, sizin gibi guzel haftalari gorurum bende ins. Guzel dogumlar diliyorum, tesekkur ederim.

Ben gerekli olduğunu dusunenlerdenim zaten doktorumda önerdi , 2 tane yaptılar diğeri de Şubat ayında olacak inşallah. Heran herşey olabilir tedbiri elden bırakmamak lazım. Yine size kalmış tabi.
Katiliyorum ama artik mecbur kaldim gibi oldu. Tesekkur ederim. Turkiyedeki saglik kuruluslarimizin, hastanelerin kiymetini bilin noolur. insan baska yerde kalinca anliyo kiymetini ben gibi.
Kolay bi dogumunuz olur ins, tesekkur ederim.

Normal Doğum sancısı çeken arkadaşlara bir sorum olucak kasılma olmaksızın sancıda oluyormu benim bugün alt karın bölgeme bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi acıdan ne kımıldayabildim ne nefes alabildim 10,20 sn kadar sürdü

3 doğumumda normal oldu, karın sancısından ziyade bel ağrısı daha baskın oluyor

haftaya cuma veya pazartesi doğuruyorum sezeryan. kilo 2.750 :) heyecan tavan
Aynıydık seninle hadi hayırlısı.saglikla kucagina al InsaALLAH..ben bile heyecanlandım şimdi.sezeryan olarak spinalmi epiduralmi tercih ettin?

Aynıydık seninle hadi hayırlısı.saglikla kucagina al InsaALLAH..ben bile heyecanlandım şimdi.sezeryan olarak spinalmi epiduralmi tercih ettin?
Doktoruma dun ayrintili sordum.. soinal epidral fark ne, ne tercih edicez.. kesinlikle spinal dedi.. epidral bacagi uyustruyor, yurumeyi ve gaz cikisini geciktiriyor dedi. Bagirdakla oynuyoruz ameliyata onun hareketlenmesi en cok bekledigimiz sey, bu epidralde zaman aliyor dedi. Bol yurumeyle gaz hizlandirilir bu yuzden spinal yapicak. İstersen koldan duzenli agri kesici gonderen bi alst varmis onu takarz dedi.

Meraba cok tesekkurler Allah razi olsun neden cunku ben yaptim ve harika rahat bir gece gecirdim. Normalde cok agir gecer gribim ilk gece uyuyamam ve burnum tikanir. Bu sarimsak mucize gibi, burnum.hc tikanmadi. Cok tesekkurler.

Eklentiler

• indir (1).webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 101
Benim doktorum da olasi sezeryanda spinal dedi direk.hadi hayırlısı.senin gün bellimi

Meraba cok tesekkurler Allah razi olsun neden cunku ben yaptim ve harika rahat bir gece gecirdim. Normalde cok agir gecer gribim ilk gece uyuyamam ve burnum tikanir. Bu sarimsak mucize gibi, burnum.hc tikanmadi. Cok tesekkurler.
Nasıl yaptın resimdeki gibi yapıştırıp yattinmi.ayrıntılı anlatirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…