2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim süt yetmiyordı diyr her emzirme sonrası mama yiyordu kızın. Bugün hiç mama yemedi acaba sütüm yetiyor mu? Ve çok uyuyor emiyor yarım saat 40 dakika felan emip uyuyor 2 saat. Mama verdiğim zaman daha gözü açılıyordu uyumaaı zor oluyordu. Normak mi şuan sizce?

Aslında tam tersi. Bebek sağma makinasından çok daha fazla çıkarıyor.
Bunu daha önce duymuştum İnşallah öyledir de ama sanki bana makina daha güçlü cekiyor gibi geliyor çeneleri güçlendikçe sanırım daha fazla emicekler

Bana emzirme eğitmeni çok gerekli olmadıkça sağma yapmamami önerdi.emzirmek hem daha çok süt getiriyor hemde bebekle senin arandaki bağı kuvvetlendiriyor dedi
Mecburi dışarı çıkmam gerektiğinde sağıp veriyorum ben onun dışında emziriyorum bana da ebe sağma demişti memeden ver alışmasın dedi

Kaç günlük bebek?

Benim bebekte böyle 2 saat uyuyor eğer 30 dk falan emince. Emin olun aç olsa zaten uyanır meme ister anlarsınız

Ikinci gün geldi sütüm ama artması bir haftayı buldu
Ya doyduğunu nasıl anlıyorsun? Ben hem meme ardından mama takviyesi yapıyorum hala.her kafadan da bir ses çıkıyor bu çocuk doymuyor doymuyor diye diye tıkıyorlar mamayı ağzına psikolojim bozuldu valla ya

Ya doyduğunu nasıl anlıyorsun? Ben hem meme ardından mama takviyesi yapıyorum hala.her kafadan da bir ses çıkıyor bu çocuk doymuyor doymuyor diye diye tıkıyorlar mamayı ağzına psikolojim bozuldu valla ya
Bende bi meme bi mama veriyorum yoksa memeyi tutmuyor.benimde sinirlerim bozuldu

Bende bi meme bi mama veriyorum yoksa memeyi tutmuyor.benimde sinirlerim bozuldu
Benimki memeyi tutuyor önce güzel emiyor yutkunuyor falan kısa zaman sonra memeyi asılıyor sinirleniyor kızarıyor anlayamadım doymuyor da ondan mı yapıyor ardından mama veriyorum cukcuk emiyor.her mama verişinde kendime daha bir sinir oluyorum yetmiyor mu sütüm die

Memeyi sıkınca süt geliyorsa bebekte yutkunarak uzun süre emiyorsa uyuyorsa doyuyodur mamaya biberona alısınca zaten memeyi istemiyo bebekler ben biberonla vermedim hiç şırıngayla verdim mamayı o yüzdrn alışmadı ama bizim de gaz sorunumuz var bebegim saatlerdir ağlıyo uyumuyo gazdan

Ben bugün çorbama bolca kimyon attım etkisini gördüm sanki ya kızım gazını kolqy çıkarıyo bu akşam. Kakasını da yaptı.

Sıkınca süt geliyor çok şükür baya da var,emerken yutkunuyorda.biberona da sarilik olunca verdik ac kalmamasi icin sadece biberona alışsa memeyide emmez diye düşünüyorum.kesmek istiyorum mamayı birden mi kessem azalarakmi biraktirsam

Azaltarak bırak bence birden kesme daha cok emzirmeye çalış

Kızlar bebeğime sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım? Sarılık geçti çok şükür mamayı kesmeyi düşünüyorum ama ya doymazsa diye kaygım var
Canim benimde bi ara azaldi gibi geldi bana aksamlari doymadigi icin agliyodu sut ilk geldiginde sisti sonra yumusayinca ben oyle dusundum en azindan ,ama yinede mama vermedim emdikce cogaldi bide sut bitti deyipte hemen birakmayin bosda olsa emzirin damarlar genisliyomus emzirdikce artacak sutun o doyar insallah bi de kendini motive et sutum az yetmiyor yerine yetiyor diye dusun

Memeye asilip cekistirdigi zaman gaz sikistiriyordur ben oyle olunca kaldirip gazini cikarip bi daha emziriyom cocuk senin cocugun kimseyi dinleme doyuyodur o bir aylik olupta konturole gittiginde kilo almamissa o zaman doymuyor deyip mama verirsin

Ay hepimizde aynı durum sanırım. Heö mama vermek sinir bpzuyor hem vermesek olmuyor aç kalıyorlar henüz lıkır lıkır süt yok çünkü. Bebiş 3 5 kere çekiyor sonra yutkunuyor az yani. Valla benimde sinirler bozuldu okadar çok şey yiyorum ki hep sıvı yani kompostolar süt yapıcı çaylar salata ve yeşillikler.. Ama hala dolu dolu gelmedi. Gerçi bugğn tam 1 hafta oldu ama kızım 3 gün yoğun bakımda kaldı o yüzden daha 4 gündür emiyor yani. Buarada ben emzik vermeye başladım memede uyumayı çık seviyordu emzij veriyorum şimdi uykuya dalarken iyi oluyor yoksa memede uyuyordu çok az çekiyordu yerine koyunca da ağlıyordu şimdi emzik verince yerinde de uyuyor

Öyle bir mama yiyorlar ki sanki hiç yememiş gibi benimki de öyle valla luk luk bir çekişi var tek seferde içiyor

Memeye asilip cekistirdigi zaman gaz sikistiriyordur ben oyle olunca kaldirip gazini cikarip bi daha emziriyom cocuk senin cocugun kimseyi dinleme doyuyodur o bir aylik olupta konturole gittiginde kilo almamissa o zaman doymuyor deyip mama verirsin
Ah bana bir bıraksalar...babası kv kendi annem herkes saldırıya geçti resmen bu çocuk ac diye diye mama veriyorlar.15.gün kontrolde doğum kilosundan biraz fazlaydı.dr iyi gayet dedi ama ben mama kesme konusunu sormayı unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…