2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeğime sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım? Sarılık geçti çok şükür mamayı kesmeyi düşünüyorum ama ya doymazsa diye kaygım var

Ya kızlar 1 ay oldu doğum yapalı hala sütüm 20 30 cc lerde. Bu Süt artmıyor mu zaman geçtikçe. Emzirdim onerilenleri yedim içtim kilo.oldu bol bol sütte değişen bisi yok bebek büyüyo beslenme ihtiyacı artıyo süt oranı aynı var mi böyle bi durum yasayan böyle 20 cc lerde gezinicem galiba

Sadece sagipmi veriyorsun emziriyormusun?

Kızlar bebeğime sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım? Sarılık geçti çok şükür mamayı kesmeyi düşünüyorum ama ya doymazsa diye kaygım var
Kusuyorsa fazlasını çıkarıyor diyorlar ben de merak ediyorum aslında ebeye sordum 15 dk bir göğüs 15 dk diğer göğüsü emzir dedi ama öyle olmuyor ki fazla geliyor tek göğüsü 15 dk anca emiyor

Kızlar çok fena grip oldum üst solunum yllu enfeksiyonu. Felaket öksürük tutuyor. Doktora gittim birşey veremeyiz frfi balgam sökücü verdi de ben yapamıyorum onu ya maalesef balgam atma sorunum var beceremiyorum. Ve geçmiyor hastalık. Dikişler ağrıyor öksürük tutunca çok korkuyorum. Doktorum dedi korkka tutarak öksür ama insan tedirgin oluyor yine. Burnum da fena valla inşallah bebeğe geçmez kızlar. Allah yardım etsin ya ne kadar zor böyle

Kusuyorsa fazlasını çıkarıyor diyorlar ben de merak ediyorum aslında ebeye sordum 15 dk bir göğüs 15 dk diğer göğüsü emzir dedi ama öyle olmuyor ki fazla geliyor tek göğüsü 15 dk anca emiyor
Valla benim dr yarim saat birini yarim saat birini emzir dedi.yani biri tamamen boşalınca diğerine geç dedi.dedigin gibi 15dk da bosaliveriyir hamur gibi oluyor göğsüm.birde üstüne 40lik veya 60lik mama veriyorum hepsini içemesene iki çekiyor uyuyor zaten

Canm sütün yetiyordur o zaman zaten miğdeleri küçük arkadaşım mama verdi bir kaç gün 30 ml veriyordu en fazla onu bile içemiyordu tabi her bebek farklıdır Bende sağdığımda 30 ml veriyorum gazı çıkınca 4 saat uyuyor

Ya kızlar şu 15 20 dk emzirme olayı bende daha hiç olmadı max 8 9 dk emiyo sonra daha almıyor memeyi napacağımı şaşrdım zaten memeyi doğru düzgün ememiyo ses çıkararak emiyo sanki süt gitmiyo ağzına. Bende doymadığını düşünerek bir de sağdığım sütü veriyorum biberonla kısır döngü oldu resmen. Biberonu bırakmak istiyorum ama sadece emerek de doymuyo çünkü doymuş olsaydı emzirdikten sonra bi 40 cc daha içmezdi

Benimkide ses çıkararak emiyor birde hızlı emiyor sanki ondan başkası emcek ona kalmıcak gibi resmen 10dk Rahat emiyor benim ama sonrasında burnunu sıkıyoruö hafiften çenesini oynatıyorum ayakları oynatıyorum öyle öyle bir 5 dk daha emiyor bir de bebekler sağma makinası kadar güçlü ememiyorlar doğal olarak yetmiyor diye düşünüyoruz ama aslında yetiyor bence

Bende burnunu sıkıyorum çenesini yanaklarını gıdıklıyorum ama yok kesinlikle açmıyor ağzını yutkunma sesini de duymuyorum. Çişli bez sayısıda yeterli durumda ama kaka da yapmıyor ıkınıyo ıkınıyo yok bir iki kere kulak çöpğyle zeytinyağı sürdüm yaptı ama öylede alıştırmak istemiyorum. Off en zor zamanlar yaa sanırsın ilk bebeğim

Sık sık sağ veher fırsatta emzir benim tek memeyi az emiyordu sağıyım dedim 10 cc zor çıktı 3,4 gündür tek damla kalana kadar sağdım 25cc civ çıkmaya başladı. 33 günlüğüz

Mutlaka maske kullan

Aslında tam tersi. Bebek sağma makinasından çok daha fazla çıkarıyor.

Bugun 13. Gun gobegi dusmedi banyo yaotirmadim sprey veya krem kullanmadim sut damlatmadim kilo kaybetmedi sarilik olmadi hatta kilo aliyor sadece anne sutu aliyor ama gobek dusmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…