2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar normalde ilk 5 gün falan sütüm çok güzeldi fazla fazla geliyordu iyi dedim ilk oğlumdaki gibi sütüm bol olacak çünkü ilk çocuğum da ateş yaptı fazla süt hemde bir sürü sağdım attıydım dolaba bol bol iki çocuk emzirirdim yani.Ama şimdi azalmaya başladı sanırım stresten başım çok ağrıyor uykusuzluktan falan ...Bayağı bir süt artırma yöntemi okudum etkisi oldu bayağı .Tabi sular seller gibi eskisi gibi taş gibi olmuyor ama bebeğe yetiyor.Tahin pekmez helva dereotu bulgur pilavı yanında sürekli kuru kayısı ve incir tabi birde bol bol su içiyorum.Birde uyumaya çalışıyorum bulduğum fırsatta...

Kızlar benim sütüm gelmeye başladı bugün 6.gün ama bebeğim mama ve biberona alıştı şapır şupur yemeye memeyi çekmekte zayıf kalıyor daha doğrusu çekiyor ama oluk oluk gelmeyinxe bırakıyor. Annem de inatla mama vermeyelim diyorbebiş sürekli ağlıyor uyku yok en fazla yarım saat uyuyor. Günde 2 kez fwlan mama veriyoruz artık ama doymuyor kızım meme ile daha doğrusu tam çekse doyacak ama tam çekmiyor var sütüm aslında

Kizlar pzt günü spinal sezerysn oldum çok kısa sürdü doğumhane de bile emzirdim kızımı oğlum emdiği için sütüm vardı zaten şükür. Dikiş yerlerim yanıyor sizin de oldu mu Dr parol iç dedi 4 saatte bir. Bebiş saat başı uyanıyor az emip uyuyor

Makineyle sağ sütünü hem süt arttırıyor hemde bebeğe biberonla da olsa anne sütü vermiş olursun

Evet ilk günler yanma oluyor ama geçiyor bir haftaya geçer inşallah

Bende günde 1 kere mama veriyorum başta biberondan dolayı bocaladı çekip çekip bıraktı ilk zamanlar zaten çoğunlukla uyukluyordu ama 20 günlükten sonra gazlanınca memede durmak güvenli hissettirdiğinden bırakmadı memeyi, vakit buldukça sağıyorum.. Sancılanınca memede süt kalmayınca sağdığımı veriyorum sağamadıysam mamayı, seninkide memeyi bırakmayacaktır.

Bende aynı dertten muzdaribim.sariliktan dolayı meme+mama yaptım ac kalmasın diye çünkü hemen gelmedi benim sütümde.simdi var Allaha şükür ama oluk oluk gelmiyor tabi biberondaki gibi yoruluyor memeyle kavga ediyor cekistiriyor. Bugün kontrol vardı çok şükür sarılık geçmiş tamamen.bana kalsa mamayi tamamen kesip sadece meme verecektim kaynanam bizde çocuk ac kalmasın diye mamada ver diyor azaltarak kesmeyi düşünüyorum mamayi,artik tamamen meme vermeliyim

Ya inşallah olur sadece meme yeter yani. Benim yetmiyor lıyamet koparıyor mecbur hep mama veriyorum. Of çok üzülüyorum ya annem felan da mamaya alıştı bu daha bırakmaz diyor sinirlerim bozuldu valla

Benimk de çok güzel çekiyor ama işte az geliyor 15 cc ancak çıkıyor iki mrme toplamda. Mutlaka rkstra 60 cc mama yiyor yoksa çok ağlıyor ağzını açıp mama istiyor. İnşallah sütüm artınca mamayı bırakır

Kizlar yarin hastaneye gidiyoruz sancim gelmedi suni sanci verecekler dua edin lutfen

Allah yardımcın olsun. Hiç korkma. Suni sancı kötü değil. Doktorun uygun görürse epidural istemeyi unutma. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Allah yardımcın olsun. Hiç korkma. Suni sancı kötü değil. Doktorun uygun görürse epidural istemeyi unutma. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.
Sagol bitanem suni sanci daha agrili geciyormus ama ondan korkuyorum biraz

Sagol bitanem suni sanci daha agrili geciyormus ama ondan korkuyorum biraz

Daha ağrılı değil. Daha yoğun sadece. Hissedilen ağrı sizin kendi ağrınız. Belki de normal gelecek. Ağrı eşiğiniz yüksek. Şimdiden düşünüp stres yapmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…