2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gelecek insaALLAH biz pozitif düşünelim arkadaşında dediği gibi.yetmiyor doymuyor mu sütüm az mi diye düşünmeyi şu andan itibaren bırakıyorum.ic güdülerime güveniyorum herşey tahmin ettiğimden de güzel olacak insaALLAH.emzik verdim ben reddetti kusacak gibi oldu bende zorlamadım

Kızlar,benim oğlum da memede biraz fazla kalınca arkasından kusuyor.Normalde10-15 dakika emiyor,yutkunma sesini de duyuyorum her çekişte,yani emmede problem yok ama 20-25 dakika emdi diyelim,peşine illa kusuyor.Az önce uykusunda kustu.

60 cc yiyor bazen 80 de oluyor. Sma mama aldım. Başta hip almıştım onda gaz sorunu yaşadık sma geçince rahat çıkartıyor gazını
Bize dr aptamil önerdi ama bebeğimin dışkısında partiküllü şeyler oluyor mamadanmi bilemedim

Benimkide çok emdimi kusuyor.annemde olur o normal kalanı yeter diyor..dr 30dk biri 30dk biri dedi birde zaten yeni doğmuş bebek 30dk çok yoruluyor.bunun tam kararı ne bilen vardır umarim

Sutum bittiginde boyle yapiyor benim kizim hizli hizli geliyor ya basta 5 dk da bitiyor sora cekiyor cekistryor ay halim duman mama da vermedim dun gece uyumadik.mesela sut bitti uykuya dalamadi salla yuvarla sabaha kadar.. Ben careyi su icmekte buldum gumluk 3 lt icince memeler doluyor yeme isleri bos ne yedysem.bu kadar olmadi

Bugun 13. Gun gobegi dusmedi banyo yaotirmadim sprey veya krem kullanmadim sut damlatmadim kilo kaybetmedi sarilik olmadi hatta kilo aliyor sadece anne sutu aliyor ama gobek dusmedi
Acaba orayı kuru tutmuyor musunuz nemli olursa düşmesi zor olur hatta bize hastane banyoyu göbek düştükten sonra yaptırın demişti

Son düzenleme:
Bende içiyorum en az 3lt su.sen mama veriyormuydun normalde?

Kızlar mama+meme verenleri okudum bazıları çok stres yapmış ama inanın gerek yok. Biz erken doğduk biliyorsunuz zayıfız eee bide küvezde 15 gün geçince biberona alışması kaçınılmaz oldu. Ben bebiş hastanedeyken süt sagmistim ki artsın diye çünkü yeme içme kadar memeyi uyarmakta sütü arttırıyor benimkisi iki gün sadece serumla beslendi beslenme sorunu var diye bende o arada süt hazırlığı yaptım işte. eve geleli 13 gün oldu önceleri biberon diye çıldırıyordu ilk günler sadece iki defa tuttu memeyi tutmadığı zaman hop yine sağma falan derken şimdi 25 CC sağıyorum biraz doyuyor altını değiştir gaz çıkar falan derken yarım saat sonra veriyorum memeyi artık aşk yaşıyor memeyle
Malt içeceklere gelince evet yağlı bir sütünüz olmuyor su gibi geliyor ama amaç önce sütü arttırmak olduğu için geldikçe sağın yemekte de mercimekli bulgur pilavı yiyin kahvaltıda dereotu araogunlerde ceviz fındık badem takviyesi derken birkaç güne Allah'ın izniyle sütünüz hem artar hem bebişi doyurur

Gaz olanlar, facede emzirme akademisi grubunda gaz dansı diye bişey izledim. Denedim bi kaç kez bebeğim mayıştı ve çok zorlanmadı bugun, izlemenizi isterim hemde sütle ilgili bilgiler paylaşılıyor. Mesela uyurken yanına kullandığınız kıyafetinizi bırakın sizi yanınızda hissetsin... unutmuşum ben bunları.

Kız bebek anneleri genital bölgeyi nasıl temizliyorsunuz iç kısmı siliyormudunuz her seferin de beyaz krem gibi birseyler var onu sildiniz mi

Benim kide fazla kalınca memede kusuyor bir ara baya çıkarıyordu şimdi çok az kusuyor

Kız bebek anneleri genital bölgeyi nasıl temizliyorsunuz iç kısmı siliyormudunuz her seferin de beyaz krem gibi birseyler var onu sildiniz mi
Evet temizliyorum canım, ama ıslak mendil kullanmıyorum ılık suyla ıslatılmış pamuklu penye bezle siliyorum. Her iki alt değiştirme de bir de sudocrem sürüyorum

Benim kızım hastanede yatarken emzirmeye gelen tüm anneler aynı oda da emzirdik bir bayanın oğlu da kusuyormuş hemşire o zaman bilgendirirken beslenmeyi tolere edemiyor dedi. İsterseniz bir hastane yada sağlık ocağının hemşiresine danışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…