2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bugünden itibaren mamayı azaltmaya başladım.sabah 7de 60cc verdim sadece başkada vermeyi düşünmüyorum. Ağlıyor uykuya dalamiyor evet ama alışacak.her istediğinde meme verdim üşenmedim işlerimi yapmadım uyumadım yeterki mamayı bıraksın.

Kızlar doğum yapalı 25 gün oldu bugün,kanamam hâlâ kesilmedi.Regl kanaması gibi devam ediyor ,bazen sadece leke şeklinde de oluyor.Dikislerim artık acımıyor,iyileşmiş de olabilir.Kanama ne zaman kesilir??
Benim kanama devam ediyor hala 40 gün kanama oluyormuş diyorlar benimde bir haftaya kesilir diye düşünüyorum rengi sarıya döndü

Bugün bende çocuğu uyutup anneme emanet edip markete gittik kız kardeşimle .Giderken yiğenimi kucağıma aldım annesi hamile çünkü birde uzun zamandır yürüyüş yapmadığımdan sanırım böyle afedersinzi işer gibi su geldi Dedim kanama falan mı oldu acaba ağır kaldırınca .Eve geldim baktım kahverengi akıntı zaten geliyor ara ara ama böyle yoğun gelmiyordu araştırdım 40 gün lohusalık ta gelmesi normalmiş.

Canım benimde hastanede sütüm gelmedi önce emzirdim sonra mama Verdiler, bol bol su ve şekersiz komposto iç arada da rezene.bana doktor bestlak damla verdi sütü arttırıyormus sanırım.

Kızlar bebek uyurken kundak yapıyor musunuz?Ben yapıyorum cunki çok sıçrıyor uyurken uykusu açılıyor.yarim kundak önerdi ebemiz.birde memede uyuyor kucağımda yerine koyuverince çığlık çığlığa ağlıyor bugün doğru düzgün uyumadı.mamayi kestim ondan mi acaba? Tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim

Benimde lohusayken 4.haftada şeffaf bi sıvı geldi resmen paçamdan çıktı baya fazlaydı, sonrasında kanamam kesildi

Ben kundaklamıyorum ellerine eldivende takmam kavradığını hissetsin ten teması kuralım diye, uyurken tek bıraktığımda yanına giydiğim bi kıyafet ve telefondan kolik, hızlı sakinleştiren akan su sesi tarzında sesler açıyorum.

Kizlar dikiş yerimin üstünde baya şişlik var böyle olan var mı aranızda Dr kontrolünde bu kadar şişlik yoktu antibiyotiğe devam demisti

Geçmiş olsun, oğlun biran önce sağlığına kavuşur inşallah

Bendr öyle yapıyorum zaten hiçbir işim yok uyku da umrumda değşl yeter ki bıraksın ama kendini parçalıyor gün içinde 3 4 kez felaker ağlıyor mama ile duruyor ancak

Birşey daha sorayım size kızlar benim kız memeyi 4 5 sefer çekip bir yutkunuyor öyle lıkır lıkıe yutkunmuyor demek ki hala sütüm az yani değil mi? Yoksa benimki mi tembellik ediyor çok çekmiyor mu acaba. Mama verince soluksuz içiyor ama memede dediğim gibi 4 5 sefer çekiyor 1 kere yutkunuyor böyle olanlar var mı aramızda? Hala sütüm az sanırım ondan mı lıkır lıkır içemiyor

Süt memeye indiğinde bi gerilme hissedersin o an lıkır lıkır emmesi gerekir her çekişte yutkunur, bence henüz süt kanalların açılmamış sağdıkça emzirdikçe açılacak meme ucunda kabuklanma oluştuysa kopar emzirirken kahverengi kısmıyla ağzına ver ucundan emmesin

Çok acıkıyor budefa memede az geldipi için tutmak istemiyor ha bire mama takviyesş yapıyoruz of bilmiyorum ya niye sütüm gelmiyor okadar hoşaf içiyorum günde 4 buçuk litre su içiyorum

Arkadaşında dediği gibi çocuk bir kaç çekince meme uyarılıyor ve süt iniyor yani görebiliyorsun gözünle süt akıyor çeşme gibi ..Onu çocuk yutmak için aralıksız 3 dk falan emiyor ...Bu süt bol bol bu süt sulu oluyor... Sonra yağlı kısım geliyor bir 7 dk.da onu emiyor bizimki ...

Benim yok o zaman sütüm. Sulu şekilde bşraz var ama çok çekmiyor az geliyor yani

Bilmiyorım muhtemelem
Bilemiyorum tabi ama karar senin eğer sarılık tehlikesi yoksa sadece memeyi emmesini sağlayabilirsin ısrarcı bir şekilde . Sorun sanki süt gelmesinde değil sütün vardur bebek emdikçe sütün çoğalacaktır. Benim öbür oğlumda mastit olmuştum yani memede kalan süt ateş yapmıştı uçları yara yapmıştı sütü sağıp biberonla veriyordum .Baktım biberona alıştı .Tabi bayağı zorla inatla tekrar memeye alıştırdıydım ...

Kizlar dikiş yerimin üstünde baya şişlik var böyle olan var mı aranızda Dr kontrolünde bu kadar şişlik yoktu antibiyotiğe devam demisti

Benim öyle oldu doktor bi krem verdi baya iyi geldi,doktoruna sor mutlaka. Bir de sıcak su torbası koy 15dk dedi. istemediğimiz bir durum dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…