Son 1-2 gündür bebeğim memede uyukluyor. Süt içmeye başlayınca hemen gözler kapanmaya başlıyor. O yüzden de emin olamıyorum doyduğuna, yeterince emebildi mi diye düşünüp duruyorum
Kızlar akşam 8 gibi başlıyo kızım sürekli emmek istiyor ama emerken ağzına süt gelince de ağlıyo bağırıyo sinirleniyor karnı tok gazını çıkarıyorum ama sürekli ağzıyla aranıyo ağlıyo memeyi çekiştiriyo acaba süt gelmiyo diye mi sinirleniyo diyorum bakıyorum süt var meme sıkıncq geliyo hatta kızımın ağzında da görüyorum niye böyle oluyo ki aç değildir dimi. Birde ben bi türlü doyduğuna inanamıyorum yaa psikolojik sanırım tam olarak sütü çektiğini düşünmüyorum o yüzden birde sağıp veriyorum üstüne her sabah bugün biberonla vermicem diye söz veriyorum kendime ama yine veriyorum napcam böyle
Emzrdikten sonra en az 15 dk dik tut dedi ama ne mumkun emzriyorum uyuyor dik tutuyorum uyaniyor tekrr emzrmek zornda kaliyorum, bnu yapmak cok zor reflu yatagina koyuyorum gazni alip yatiriyorum ama duz yatirmiyorum
Kızlar bir sorum olacak bebeğim 12 günlük sütüm yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum. Doğduğundan beri gündüzleri uyuyan kızım onu da bıraktı gündüzleri 3-4 gibi anca uyuyor tüm gece uykusu hafif yarım saate bir uyanıyor neredeyse ve her uyandığımda emmek istiyor. Sürekli emmek istemesi normal mi gece boyu emmek isteyince yetmiyor gibi geliyor sütüm. Günde 2 veya 3 kere mama da veriyorum mama yese bile emmek istiyor uyumak için memede kalmayı istiyor basıl bıraktıracağım bunu ben. Yardımcısı olursanız sevinirim. Sütüm vsr ama yetip yetmediğini nasıl anlarım
Emzrdikten sonra en az 15 dk dik tut dedi ama ne mumkun emzriyorum uyuyor dik tutuyorum uyaniyor tekrr emzrmek zornda kaliyorum, bnu yapmak cok zor reflu yatagina koyuyorum gazni alip yatiriyorum ama duz yatirmiyorum
Olurmu hiç öyle şey bebek bunlar emip uyuyacaklar.bende öyle yapıyorum reflu yatağında yatıyor ama gündüzleri kıyameti koparıyor yatırıp yanından gidince.gunduz uykumuz hiç yok diyebilirim ne yapacağım bu konuda bilmiyorum
Tecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Tecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Sezeryan olmayacaksan gerek yok canım..Ben normal yaptım doğumu ama bir aksilik çıksa sezeryana alacak olsalar falan ne giyerdim acaba diye düşünmeden de edemedim .Sezeryan olup pijama giyen var mı bilemiyorum ...Birde yukarıda paylaştığın resimde beyaz olanın yerine düğmesiz kısa kol ferah tişörtlü bir pijama al bence daha rahat edersin
Sezeryan olmayacaksan gerek yok canım..Ben normal yaptım doğumu ama bir aksilik çıksa sezeryana alacak olsalar falan ne giyerdim acaba diye düşünmeden de edemedim .Sezeryan olup pijama giyen var mı bilemiyorum ...Birde yukarıda paylaştığın resimde beyaz olanın yerine düğmesiz kısa kol ferah tişörtlü bir pijama al bence daha rahat edersin
Oyle de var canm kv almisti dogumgjnumde bedeni biraz buyuk ama kg alicam daha olur ama onu hastaneye goturmucem evde giycem. Bunlari aldim bile. Sanirim pijamalar hep yuksek bel oldugundan dikis kismina gelmiyormus. Birkac kisi oyle demisti. Gecelige gerek kalmior o zaman
Kızlar bebeğinizi kaç saatte bir uyandiriyorsunuz emzirmek için? Benim 13 gunluk oglum, kilosu ve yemesi yerinde maşallah. 3 saate yakın uyumasına izin veriyorum sonra yarı uykuda altını değiştiriyorum, o sırada uyanıyor zaten. Sonra da emzirip yine uyutuyorum. Annem uyandırma bırak kendisi uyansın artık, uykusunu alsın diyor ama bilemedim, korkuyorum şekeri fln düşerse uykuda diye. Uyandırmayan var mı acaba? Bazen bıraksam 4-5 saat uyuyacak gibi görünüyor
Merhaba :) evet suni sancı ile normal doğum yaptım, açılma gayet hızlı ilerledi. 4cm'e kdr çok ciddi bir sancı da hissetmedim, akabinde kasılmalar rahatsız edici olsaydı epidural olacaktı öncesinde kararlaştırmıştık, fakat 4cm sonrası da çok hızlı ilerleyince (sicak dus etkisi diye dusunuyorum) ben epidural talep ederken 9cm acilmam vardı (bin şükür), bebegimin başı gözüküyordu neredeyse ve koşarak doğumhaneye yetiştik 5dkda da bebeğimi kucağıma aldım. Suni sancıdan korkmayın derim, bol hareket edin dogumu beklerken, ben baya çekiniyordum ama nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz ztn, inşallah benimkinden de kolay bi doğumunuz olur
Kızlar bebeğinizi kaç saatte bir uyandiriyorsunuz emzirmek için? Benim 13 gunluk oglum, kilosu ve yemesi yerinde maşallah. 3 saate yakın uyumasına izin veriyorum sonra yarı uykuda altını değiştiriyorum, o sırada uyanıyor zaten. Sonra da emzirip yine uyutuyorum. Annem uyandırma bırak kendisi uyansın artık, uykusunu alsın diyor ama bilemedim, korkuyorum şekeri fln düşerse uykuda diye. Uyandırmayan var mı acaba? Bazen bıraksam 4-5 saat uyuyacak gibi görünüyor
Canım sarılık zamanı geçti bebekler düzene hemen alışır sonra yine düzen kurması zor oluyor. doktorlar kilosu iyi olan bebek gece kalkmıyorsa kaldırmaya gerek yok diyorlar yenidoğan için. Ben kaldırdım ama çok pişman oldum uyku düzenini hep bozmuştum oğlumun.
Valla ben 2 defa spinla sezeryan oldum ikisindede pijama giydim tabi beli lastikli olacak daha rahat esnesin die.bide ilk gunu hasta bezi giudigin icin daha rahat oluyo