Birşey daha sorayım size kızlar benim kız memeyi 4 5 sefer çekip bir yutkunuyor öyle lıkır lıkıe yutkunmuyor demek ki hala sütüm az yani değil mi? Yoksa benimki mi tembellik ediyor çok çekmiyor mu acaba. Mama verince soluksuz içiyor ama memede dediğim gibi 4 5 sefer çekiyor 1 kere yutkunuyor böyle olanlar var mı aramızda? Hala sütüm az sanırım ondan mı lıkır lıkır içemiyor
1 hafta önce benim de öyleydi, sağlık ocağında harika bir ebem var. Memeyi çocuğa tutturdu ve o emerken bir masaj yaptı memeye inanamadım, yok sandığım süt fışkırdı resmen. Eminim seninde öyle, emerken sık memeni masaj yap açılsın. Şükürler olsun benim sorunum öyle bitti.
1 hafta önce benim de öyleydi, sağlık ocağında harika bir ebem var. Memeyi çocuğa tutturdu ve o emerken bir masaj yaptı memeye inanamadım, yok sandığım süt fışkırdı resmen. Eminim seninde öyle, emerken sık memeni masaj yap açılsın. Şükürler olsun benim sorunum öyle bitti.
Of ya düne kadar yine boş da olsa emiyordu memeyi ama dünden beri memeyi reddediyor istemiyor ağzına alıp 2 kere çekip hemen felaket bşr apkama ile bırakıyor geri. Çok üzülüyorum gerçekten çokkk okadat şey yapyım süt olsun diyr neler içmedim ki.. Ya kızım tam çekmiyor ya hala tam sütüm yok bilmiyorum çözemedşm gitti.. Sadece içim parçalanıyor her mama verişimde.. Lıkır lıkır süt içirenlere özeniyorum
Of ya düne kadar yine boş da olsa emiyordu memeyi ama dünden beri memeyi reddediyor istemiyor ağzına alıp 2 kere çekip hemen felaket bşr apkama ile bırakıyor geri. Çok üzülüyorum gerçekten çokkk okadat şey yapyım süt olsun diyr neler içmedim ki.. Ya kızım tam çekmiyor ya hala tam sütüm yok bilmiyorum çözemedşm gitti.. Sadece içim parçalanıyor her mama verişimde.. Lıkır lıkır süt içirenlere özeniyorum
Biberondan rahatca içmeye alıştıysa istemiyor olabilir memeyi. Elinle memeyi sıkarak emzir, süt gelsin ağzına direkt.
Üzülme alıştırabilirsin bebeğini, takibini yapan sağlık ocağında mutlaka yardımcı olabilecek ebe vardır. Git yardım iste, doğum yaptığın yere sor, belki emzirme konusunda destek veriyorlardir. Vaz geçme, gerekirse masaj yaparak sağ sütünü, onu ver. Ilk çocuk mu bilmiyorum ama benim ilk ve ben de oğlumla beraber öğreniyorum her şeyi. Takım işiymiş bu iş onu anladım.
Canım müsaadenle bende bir tavsiyede bulunmak istiyorum emzirme danışmanı şiddetle öneriyorum hem bebeğin memeye dönecek hem tüm stresten arınıcaksın. Mamaya verilen ücretlerden daha uygundur en önemlisi bu stresle durmaktan çok daha iyi bir alternatiftir bulunduğun şehirde iyi bir emzirme danışmanı araştırıp sorununu gidermeye çalış
Kesinlikle çok ama çok memnun kalıcaksın. Anneliğin verdiği merhamet şefkat duygusuyla bebeklerimiz aç kalmaması İçin elimizden geleni yapıyoruz ve bu yöntemler yüzünden emme reddi hatta bırakma kaçınılmaz oluyor bence emzirme danışmanınından yardım alırsan çok memnun kalıcaksın
Canım müsaadenle bende bir tavsiyede bulunmak istiyorum emzirme danışmanı şiddetle öneriyorum hem bebeğin memeye dönecek hem tüm stresten arınıcaksın. Mamaya verilen ücretlerden daha uygundur en önemlisi bu stresle durmaktan çok daha iyi bir alternatiftir bulunduğun şehirde iyi bir emzirme danışmanı araştırıp sorununu gidermeye çalış
Kesinlikle çok ama çok memnun kalıcaksın. Anneliğin verdiği merhamet şefkat duygusuyla bebeklerimiz aç kalmaması İçin elimizden geleni yapıyoruz ve bu yöntemler yüzünden emme reddi hatta bırakma kaçınılmaz oluyor bence emzirme danışmanınından yardım alırsan çok memnun kalıcaksın
Canım teşekkür ederim tavsiyen için ama küç0k bir şehirdeyim emzirme danışmanı olacağını snamıyorum yinede araştırcam. Yarın bide sağlık ocağına gidip bir görüşeyim emzirme için yardımcı olacak biri vardır inşallah
Canım teşekkür ederim tavsiyen için ama küç0k bir şehirdeyim emzirme danışmanı olacağını snamıyorum yinede araştırcam. Yarın bide sağlık ocağına gidip bir görüşeyim emzirme için yardımcı olacak biri vardır inşallah
Sağlıkocağındakilerin de tavsiyeleri güzel tabi ama emzirme danışmanı evine gelip hertürlü yardım ediyor sen yinede araştır yakın yerlerdeki danışmanlardan da fikir al uzak yere gitmekten çekineceklerini sanmıyorum
Çok acıkıyor budefa memede az geldipi için tutmak istemiyor ha bire mama takviyesş yapıyoruz of bilmiyorum ya niye sütüm gelmiyor okadar hoşaf içiyorum günde 4 buçuk litre su içiyorum
Önce kanallar açılacak buda emişle sağmakla oluşacak her annenin bebeğini besleyeceği miktarda sütü vardır memeden süt çekildikçe tekrar üretim başlar mama veriyor olman seni kısır döngüye sokuyor. Önce bunu çözümlemeye çalış her saat başı yarım saat sağ veya boşta olsa emzir birde mamayı memeden verebileceğin aparatlar var. "Memede mama " diye googleda araştır sana uyan bi yöntem bulmaya çalış. Stres ve yetmiyor düşüncelerinden uzak durarak.
Evet canım karnı doyuyor sindirdiği içinde peynir kesiği pütürlü hafif kusar bu çok iyi birşey hıçkırık çok tutuyor bebekleri her emzirme sonrası fışkırır tarzda olmadığı müddetçe kusma önemli değil.
Kızlar bebeğim emdikten sonra hafif kusuyor ve bazende hickirik tutuyor neden olur bunlar bilen varmı?
Sütün fazlasını.kusuyordur belki.hıckırık da gaz belirtisiymiş gazını.cikartmaya çalışın
Kızlar benim sütüm ilk günler azdı. Şimdi sağınca arttığını görüyorum ama psikolojik midir nedir bilmem acaba doymuyor mu hissi geçmedi. Sizde durumlar nasıl? Bebeğin doyduğundan nasıl emin oluyorsunuz? Bir de yeni emzirmiş olsam bile emme refleksi hep var, aslında doktoru bu aç olduğunu göstermez dedi ama bilmiyorum kafam çok karışık
Kızlar benim sütüm ilk günler azdı. Şimdi sağınca arttığını görüyorum ama psikolojik midir nedir bilmem acaba doymuyor mu hissi geçmedi. Sizde durumlar nasıl? Bebeğin doyduğundan nasıl emin oluyorsunuz? Bir de yeni emzirmiş olsam bile emme refleksi hep var, aslında doktoru bu aç olduğunu göstermez dedi ama bilmiyorum kafam çok karışık
Burdan bir arkadaş yazmıştı hergun 1 tl büyüklüğünde 3kez kaka,4-5kez de çişli bez alıyorsanız besleniyor demektir ben takip ettim çok şükür geçiyor bile bazen.birde o emme refleksi hep var bu herzaman ac olduğunu göstermez.birde emerken yutkunma sesine dikkat et
Kızlar bir sorum olacak bebeğim 12 günlük sütüm yetiyor mu yetmiyor mu anlamıyorum. Doğduğundan beri gündüzleri uyuyan kızım onu da bıraktı gündüzleri 3-4 gibi anca uyuyor tüm gece uykusu hafif yarım saate bir uyanıyor neredeyse ve her uyandığımda emmek istiyor. Sürekli emmek istemesi normal mi gece boyu emmek isteyince yetmiyor gibi geliyor sütüm. Günde 2 veya 3 kere mama da veriyorum mama yese bile emmek istiyor uyumak için memede kalmayı istiyor basıl bıraktıracağım bunu ben. Yardımcısı olursanız sevinirim. Sütüm vsr ama yetip yetmediğini nasıl anlarım
Son 1-2 gündür bebeğim memede uyukluyor. Süt içmeye başlayınca hemen gözler kapanmaya başlıyor. O yüzden de emin olamıyorum doyduğuna, yeterince emebildi mi diye düşünüp duruyorum
Burdan bir arkadaş yazmıştı hergun 1 tl büyüklüğünde 3kez kaka,4-5kez de çişli bez alıyorsanız besleniyor demektir ben takip ettim çok şükür geçiyor bile bazen.birde o emme refleksi hep var bu herzaman ac olduğunu göstermez.birde emerken yutkunma sesine dikkat et