2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim bebeğim kendisi en geç 2 saatte bir uyanıyor ama bana dr un dediği 3 saati geçmesin

Canım onun midesi çok küçük niye doymasin burada herkes doymuyor diye tereddüt ediyor çiş kaka yapıyorsa tamam önce kızım 5 dk emiyordu üzülüyordum ama devam ettik emmeye şükür daha iyi ama bırakınca kendi birdaha almıyor demekki doyuyor

Ben bebeğim sarılırken 2 saate bir uyandırıp emziriyordum şimdi kendi uyanıyor 3-4 saate bir

Ben dr umuza kızımın uyanmadığını 3 4 saati bulduğunu söyledim kendim uyandırmasam uyanmıyor oda sarılık riski geçti kiloda alıyo artık kendi uyanınca emzir dedi canım

Canım bugün bi sağıp vermeden denicem bakalım sadece emzirmeyle de çişi kakası yeterli olacakmı. Ya aç olan bebek ağlar dimi uyumaz?

Cok sanslisin bizim de gece uykumuz yok keske gunduz uyumasa, gunduz hic uyanmiyor gece olunca bas bas bagriyor bugun sabah 6 da daldi o vakte kadar salla yuvarla kolum omzum agridan uykusuzluktan ölüyorum

Tecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Sezeryan olacaksan ameliyattan ckinca gecelik giybdiorlar veya pijama istu giyersin alt giyilmiyo , oda pek hos olmaz sanki

Benimki 22 günlük en fazla 3 saat uyuyor gece kendi uyanıyo hatta genelde saatte iki saatte bir uyanıyo keske uyusa 4 5 saat Karnı tok olduktan sonra sarılık falan da değilse bence uyandırma kendi uyansın ne güzel işte

Tecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Ben iki takım pijamamı götürdüm sezaryen oldum pijama giydim gecelik bende sevmiyorum pijama giyerken de zorlanmadım yani annem yardımcı oldu biraz iki takım yetti bana

Ben gecelik kullandım çok rahat ettim, sezeryan olacaksan ilk gün pijama zor olur , ben suwenden aldığım geceliği giydim tavsiye ederim.

Benimde 11 günlül bebeğim bende düne kadar en fazla 3 saatte bir mutlaka uyandırıyprdum bazı geceler bıraksam sabaha kadar yatar gibiydi. Dün aile büyükleri gelmişti dediler daha uyandırma çocuğu karışma uyusun. Bende dedim ya şekeri düşerse çok acıkırsa felan dediler acıkırsa ağlar hiç merak etme karışma çocuk uyusun tez büyüsün. Normalde saat kurardım gece 2 saatte bir kaldırırdım. Dün gece karışmadım uyusun diye bu defa kendisi 2 buçuk saatte bşr felan kalktı emdi direk uyudu. Öncesinde ben kaldırınca çok zor tekrar uyuyordu 2 saat uğraşıyordum şimdi kendisi uyanıp emip hemen uyudu

Kızlar buarada bebeğim emmiyordu 2 gün önce memeyi reddediyordı ya burnu tıkalıymış dün hırıltk oldu doktora götürdüm serum fizyolojik ile açtılar evde de her emzirme öncesi yap dedi bşrde anne sütğ ver burnuna dedi her uyuma öncesiöpk şükür bayağı iyi geldş şimdş çok güzel emiyor yavrum bu defa memeden ayrılmıyor. Yazılanları okudum da hepimizin aynı sorun bebekler memede uyumak istiyor doysa bile çekince memeden uyanıyor boş da olsa çekmek istiyor felan deek herkesin hemen hemen aynı. Benimkide doyuyor mu doymuyor mu anlamıyorum bıraksam saatlerce memede kalacak uyukluyor öyle arada bir çekip tekrar uyuyor felan ben artık bi 40 dakika emzirince bakıyorum artık keyif yapıyor çekip gaz çıkarıp yatağına bırakıyorum ypksa çok hanımefendi kendisinin memeyi bırakmaya niyetş yok

Amin çok sağolun
Dopum yaptım çok şükür
Suni sancı size pek zor gelmemiş maşallah
Bana aşırı zor geldi
Ama çok mutluyum çookk şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…