Kızlar bebeğinizi kaç saatte bir uyandiriyorsunuz emzirmek için? Benim 13 gunluk oglum, kilosu ve yemesi yerinde maşallah. 3 saate yakın uyumasına izin veriyorum sonra yarı uykuda altını değiştiriyorum, o sırada uyanıyor zaten. Sonra da emzirip yine uyutuyorum. Annem uyandırma bırak kendisi uyansın artık, uykusunu alsın diyor ama bilemedim, korkuyorum şekeri fln düşerse uykuda diye. Uyandırmayan var mı acaba? Bazen bıraksam 4-5 saat uyuyacak gibi görünüyor
Benim 2 günü geçti şişlik çok ben de yürüyüş yaptım mi2 günde indi hemen
Canım onun midesi çok küçük niye doymasin burada herkes doymuyor diye tereddüt ediyor çiş kaka yapıyorsa tamam önce kızım 5 dk emiyordu üzülüyordum ama devam ettik emmeye şükür daha iyi ama bırakınca kendi birdaha almıyor demekki doyuyorKızlar akşam 8 gibi başlıyo kızım sürekli emmek istiyor ama emerken ağzına süt gelince de ağlıyo bağırıyo sinirleniyor karnı tok gazını çıkarıyorum ama sürekli ağzıyla aranıyo ağlıyo memeyi çekiştiriyo acaba süt gelmiyo diye mi sinirleniyo diyorum bakıyorum süt var meme sıkıncq geliyo hatta kızımın ağzında da görüyorum niye böyle oluyo ki aç değildir dimi. Birde ben bi türlü doyduğuna inanamıyorum yaa psikolojik sanırım tam olarak sütü çektiğini düşünmüyorum o yüzden birde sağıp veriyorum üstüne her sabah bugün biberonla vermicem diye söz veriyorum kendime ama yine veriyorum napcam böyle
Gerek yok canım 1 pijama yetti banaTecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Ben bebeğim sarılırken 2 saate bir uyandırıp emziriyordum şimdi kendi uyanıyor 3-4 saate birKızlar bebeğinizi kaç saatte bir uyandiriyorsunuz emzirmek için? Benim 13 gunluk oglum, kilosu ve yemesi yerinde maşallah. 3 saate yakın uyumasına izin veriyorum sonra yarı uykuda altını değiştiriyorum, o sırada uyanıyor zaten. Sonra da emzirip yine uyutuyorum. Annem uyandırma bırak kendisi uyansın artık, uykusunu alsın diyor ama bilemedim, korkuyorum şekeri fln düşerse uykuda diye. Uyandırmayan var mı acaba? Bazen bıraksam 4-5 saat uyuyacak gibi görünüyor
Ben dr umuza kızımın uyanmadığını 3 4 saati bulduğunu söyledim kendim uyandırmasam uyanmıyor oda sarılık riski geçti kiloda alıyo artık kendi uyanınca emzir dedi canımKızlar bebeğinizi kaç saatte bir uyandiriyorsunuz emzirmek için? Benim 13 gunluk oglum, kilosu ve yemesi yerinde maşallah. 3 saate yakın uyumasına izin veriyorum sonra yarı uykuda altını değiştiriyorum, o sırada uyanıyor zaten. Sonra da emzirip yine uyutuyorum. Annem uyandırma bırak kendisi uyansın artık, uykusunu alsın diyor ama bilemedim, korkuyorum şekeri fln düşerse uykuda diye. Uyandırmayan var mı acaba? Bazen bıraksam 4-5 saat uyuyacak gibi görünüyor
Canım onun midesi çok küçük niye doymasin burada herkes doymuyor diye tereddüt ediyor çiş kaka yapıyorsa tamam önce kızım 5 dk emiyordu üzülüyordum ama devam ettik emmeye şükür daha iyi ama bırakınca kendi birdaha almıyor demekki doyuyor
Canım bugün bi sağıp vermeden denicem bakalım sadece emzirmeyle de çişi kakası yeterli olacakmı. Ya aç olan bebek ağlar dimi uyumaz?Canım onun midesi çok küçük niye doymasin burada herkes doymuyor diye tereddüt ediyor çiş kaka yapıyorsa tamam önce kızım 5 dk emiyordu üzülüyordum ama devam ettik emmeye şükür daha iyi ama bırakınca kendi birdaha almıyor demekki doyuyor
Cok sanslisin bizim de gece uykumuz yok keske gunduz uyumasa, gunduz hic uyanmiyor gece olunca bas bas bagriyor bugun sabah 6 da daldi o vakte kadar salla yuvarla kolum omzum agridan uykusuzluktan ölüyorumOlurmu hiç öyle şey bebek bunlar emip uyuyacaklar.bende öyle yapıyorum reflu yatağında yatıyor ama gündüzleri kıyameti koparıyor yatırıp yanından gidince.gunduz uykumuz hiç yok diyebilirim ne yapacağım bu konuda bilmiyorum
Sezeryan olacaksan ameliyattan ckinca gecelik giybdiorlar veya pijama istu giyersin alt giyilmiyo , oda pek hos olmaz sankiTecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Normal giderse normal dogum dusunuyorum o zaman son hafta bakayim dogum seklim asagi yukari netlesinceSezeryan olacaksan ameliyattan ckinca gecelik giybdiorlar veya pijama istu giyersin alt giyilmiyo , oda pek hos olmaz sanki
Aynen valla bugun 7 kere falan uyandı benim kafam gidiyor emzirirken gece gazını almak işkence gibi geliyorAynen oyle yeni bastan emzrmek lazm oluyor sut bittiyse eyvah.. Bi de sabah ezaninda dahi uyanabiliyolar 15 dk ben kendmi dik tutamam ki ne mumkun
Benimki 22 günlük en fazla 3 saat uyuyor gece kendi uyanıyo hatta genelde saatte iki saatte bir uyanıyo keske uyusa 4 5 saat Karnı tok olduktan sonra sarılık falan da değilse bence uyandırma kendi uyansın ne güzel işteKızlar bebeğinizi kaç saatte bir uyandiriyorsunuz emzirmek için? Benim 13 gunluk oglum, kilosu ve yemesi yerinde maşallah. 3 saate yakın uyumasına izin veriyorum sonra yarı uykuda altını değiştiriyorum, o sırada uyanıyor zaten. Sonra da emzirip yine uyutuyorum. Annem uyandırma bırak kendisi uyansın artık, uykusunu alsın diyor ama bilemedim, korkuyorum şekeri fln düşerse uykuda diye. Uyandırmayan var mı acaba? Bazen bıraksam 4-5 saat uyuyacak gibi görünüyor
Ben iki takım pijamamı götürdüm sezaryen oldum pijama giydim gecelik bende sevmiyorum pijama giyerken de zorlanmadım yani annem yardımcı oldu biraz iki takım yetti banaTecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Ben gecelik kullandım çok rahat ettim, sezeryan olacaksan ilk gün pijama zor olur , ben suwenden aldığım geceliği giydim tavsiye ederim.Tecrubeli anneler merhaba ben hastane icin pijamalarimi hazirladim da. Size sorum gecelik goturmem sart mi pek sevmem gecelik. 3 takim pijama aldim elbise de almak istemiyorum acikcasi
Benimde 11 günlül bebeğim bende düne kadar en fazla 3 saatte bir mutlaka uyandırıyprdum bazı geceler bıraksam sabaha kadar yatar gibiydi. Dün aile büyükleri gelmişti dediler daha uyandırma çocuğu karışma uyusun. Bende dedim ya şekeri düşerse çok acıkırsa felan dediler acıkırsa ağlar hiç merak etme karışma çocuk uyusun tez büyüsün. Normalde saat kurardım gece 2 saatte bir kaldırırdım. Dün gece karışmadım uyusun diye bu defa kendisi 2 buçuk saatte bşr felan kalktı emdi direk uyudu. Öncesinde ben kaldırınca çok zor tekrar uyuyordu 2 saat uğraşıyordum şimdi kendisi uyanıp emip hemen uyuduKızlar bebeğinizi kaç saatte bir uyandiriyorsunuz emzirmek için? Benim 13 gunluk oglum, kilosu ve yemesi yerinde maşallah. 3 saate yakın uyumasına izin veriyorum sonra yarı uykuda altını değiştiriyorum, o sırada uyanıyor zaten. Sonra da emzirip yine uyutuyorum. Annem uyandırma bırak kendisi uyansın artık, uykusunu alsın diyor ama bilemedim, korkuyorum şekeri fln düşerse uykuda diye. Uyandırmayan var mı acaba? Bazen bıraksam 4-5 saat uyuyacak gibi görünüyor
Amin çok sağolunMerhaba :) evet suni sancı ile normal doğum yaptım, açılma gayet hızlı ilerledi. 4cm'e kdr çok ciddi bir sancı da hissetmedim, akabinde kasılmalar rahatsız edici olsaydı epidural olacaktı öncesinde kararlaştırmıştık, fakat 4cm sonrası da çok hızlı ilerleyince (sicak dus etkisi diye dusunuyorum) ben epidural talep ederken 9cm acilmam vardı (bin şükür), bebegimin başı gözüküyordu neredeyse ve koşarak doğumhaneye yetiştik5dkda da bebeğimi kucağıma aldım. Suni sancıdan korkmayın derim, bol hareket edin dogumu beklerken, ben baya çekiniyordum ama nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz ztn, inşallah benimkinden de kolay bi doğumunuz olur
Gaz olayi cidden sabir istiyor emzirip babalara teslim etmek lazimAynen valla bugun 7 kere falan uyandı benim kafam gidiyor emzirirken gece gazını almak işkence gibi geliyor
Benim 2 günü geçti şişlik çok ben de yürüyüş yaptım mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?