Bende malesef nasıl uyuyacağını tam oturtamadım. Gece sorun yok emip uyuyor ama gündüz uykusu gelince kucakta gezmek istiyor arada da memede uyuyor yatağına koyuyorum.Alışmasın kendi uyuşun almayım kucağıma dedim ama ortalığı yıktı .
38 gün oldu bugün :) anakucagi almayı düşündüm bende işe yarıyorsa alayım, oğlum değil de ben alışırsam diye korkuyorum aslında :)) ne güzelmiş evlat. Hepimizinkilere maşallah
Valla bizde çok işe yaradı oturduğumuz yerde salliyoruz cunki benimki yalnız kalmaktanda korkuyor.gece uyurken beraber uyuyoruz gözlerini açıp bakıyor yanindamiyim die
Benim bebegim Ilk hafta 300gr kaybetti, 2. Hafta 200gr , 3. Hafta 100gr 4ve 5. Hafta toplaminda 470gr almis. Dr 100 gr aldiginda bol bol kuruyemis ve meyve ye devamli su ic, bebegin d vitaminini aksatma ve daha once dedigim gibi her emzirmede mutlaka 2 gogsunu de ver dedi. 30dk Ilk gogus 20_25 dk ikinci gogus.
Çok ağlıyor muydu bebeğinşz peki? Mama vermeden nasıl kilo aldırdınız. Benim sütüm yetmiyor sağıyorum 30 cc ancak çıkıyor iki memeden. Çocuğum doymuyor. Öok ağlıyor mama veriyorum artık ama bu defa akşam sütekli kustu çocuk anlamadım artık çözemşyorum doyup doyamadığını. Mama yiyor sonra yine ağlıyor gazı da çıkıyor anlamadım derdi ne bu çocuğun ya uyanıkken insan hiç mi sessiz durmaz ikka ya ağlıyor ya meme istiyor ya mama başka da susmak yok
Valla bizde çok işe yaradı oturduğumuz yerde salliyoruz cunki benimki yalnız kalmaktanda korkuyor.gece uyurken beraber uyuyoruz gözlerini açıp bakıyor yanindamiyim die
Sizin ne kadarlık oldu!? Benimde var ana kucağı ama asla durmuyor kızım asla. Uyanıkkrn zatrn ancak ya memede susuyor yada ağlıyor öyle sallayayım ana kucağında azcık etrafa baksın felan yok maalesef. Hiç bir iş yapamıyorum perişan edşyor bu kız beni ya diyorum hiç mi susarak durmaz yaa karnı doysa da ağlıyor anlamaıdm ben bunu. Gazı da yok
Evet yaa muazzam bir mutluluk çok çok güzel bir duygu.bugun kanım kaynadı emerken öpe öpe uyudu çocuğum.instagramda bir yazı okumuştum çocuğunuzun muhteşem anneye değil sizin sevginize ihtiyacı var diye.her saniye şükretsem az Rabbim isteyen her kadına yaşatsın bu duyguyu
Kızlar çok kafam karışık delircem ya sütğm yetmiyor galiba çocuk aç kalıyor. İki göğüs sağıyorım 30 cc çıkıyor. Gece birikince sağıyorum mesela 60 cc oluyor. Gündüz mama vermeye başladım ama onunda dengesini kuramıyprum. Of ya of ne olurdu sütüm yetse
Çok ağlıyor muydu bebeğinşz peki? Mama vermeden nasıl kilo aldırdınız. Benim sütüm yetmiyor sağıyorum 30 cc ancak çıkıyor iki memeden. Çocuğum doymuyor. Öok ağlıyor mama veriyorum artık ama bu defa akşam sütekli kustu çocuk anlamadım artık çözemşyorum doyup doyamadığını. Mama yiyor sonra yine ağlıyor gazı da çıkıyor anlamadım derdi ne bu çocuğun ya uyanıkken insan hiç mi sessiz durmaz ikka ya ağlıyor ya meme istiyor ya mama başka da susmak yok
Sizin ne kadarlık oldu!? Benimde var ana kucağı ama asla durmuyor kızım asla. Uyanıkkrn zatrn ancak ya memede susuyor yada ağlıyor öyle sallayayım ana kucağında azcık etrafa baksın felan yok maalesef. Hiç bir iş yapamıyorum perişan edşyor bu kız beni ya diyorum hiç mi susarak durmaz yaa karnı doysa da ağlıyor anlamaıdm ben bunu. Gazı da yok
Hiçbirşeye değil sadece sana ihtiyacı var annesi.naapsin minicik daha onlar hala anne karnında sanıyorlar kendilerini.banyo yaptırırken bile moro refleksi var geçmedi henüz.sling al ben bazen slingle iş yapıyorum ve 2 güne bir mutlaka yıka bebeğini sonra masaj yap inanılmaz ise yariyor
Kızlar çok kafam karışık delircem ya sütğm yetmiyor galiba çocuk aç kalıyor. İki göğüs sağıyorım 30 cc çıkıyor. Gece birikince sağıyorum mesela 60 cc oluyor. Gündüz mama vermeye başladım ama onunda dengesini kuramıyprum. Of ya of ne olurdu sütüm yetse
Canım sen çok dert ettin bu süt yetip yeğleme işini.ikizlerin olsa bile ona yetecek sütün vardır bence.oncelikle şu yetmiyor kelimesini bir sil at kafandan.Rabbim her kulunu rizkiyla gonderir dunyaya,ac birakmaz.bende onceleri(sarilikken)mama veriyordum (onceden yazismistik senle)kendi annem bile doymuyor bu cocuk diye diye mama verdiriyordu inat ettim vermedim mama falan birakali 1ay oldu nerdeyse.sende yapabilirsin ama öncelikle olumsuzlukları silmelisin kafandan
Ben sagma hic yapmadim. O iki hafta icinde dr un dediklerini uyguladim. Her gun badem, findik, kutu incir ve hurma yedim. Her gun bir bardak sut ictim. Emzirdigimde 2 gogsumu de verdim. Benim ki de emmiyorsa en fazla 20dk duruyor annemde. Devamli memede kalmak istiyor.
sutum yetmiyor diye dusunup stres olma. Sicak su ile dus alip sabunla gogsune masaj yap, bebegin uyudugu zaman sende uyumaya calis.
Valla çok üzülüyorum kızlar napayım sağlık ocağındaki hemşire mama ver çocuk az kilo almış dedi. Bugün 3 4 kere verdim bu deda akşam çok kustu. Sürekl meme istiyor baktım meme emerken kustu çocuk ben napacğaımı şaşırdım. Gece kalkıp sağdıö iki memede50 60 cc çıkıyot gece ki en dolduğu zaman memenin. Çok az bir miktar yani şaşırdım kaldım napacağımı valla. Sürekli tahin helvası pekmez ve su içiyorum yemeğimi yiyoruö güzelce ama yok yok işte çocuğuö gece uyanmıyor sabaha kadar uyuyor çok üzülüyorum uyandıramıyorum asla gözünü açmıyor biberon ile denedim yutkunamadı bu deda boğazına kaçtı öksürdü sonra uyumaya devaö etti. Emmek istemiyor gece uyanmıyor 6 saat uyuyor daha çok küçük yani keşke uyansa bir kere emse içim rahatbedecek