2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar mutlu yıllar
Benim oğlanın sol gözü sarı sarı çapak oluyor birkaç gündür neden olurki ve nasıl geçer acaba.annem sütünden sur dedi sürdüm gecmedi
Hafif çapaklanma benim kızda da var ben elimle aldırıyorum öyle sorun etmedim ama bende süreyim sütümü
Bu arada bebeklerini yüz üstü yatıran anneler nasıl yapıyorsunuz reflü yastığı mı kullandınız ben bıgün denedim ama benim kız nasıl koyduysam öyle kalıyor yani tam yüz üstü kafasını çeviremiyorum sağa sola kollarda aynı kalıyor

Arkadaşlar oğluma artık bu şekilde pijama takımı giydirmek istiyorum Diğer patikli takımları küçük gelmeye başladı .Yani 1-3 ay diye aldığım zıbınlar küçük geliyor .3-6 ay giydiyorum.Kıyafetlerde kaç ay alsam acaba oğlum 1.5 aylık 5 kg civarı.3 ay mi 6 ay mi alayım e bebekten alanlar falan varsa ???

Eklentiler

• Screenshot_20200101-135125_Samsung Internet.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 32
Bende ayına göre almıştım küçük oluyor kilosuna göre yazan kıyafetler var onlardan aldım ben e bebekten

Kızlar benimki de kaç gündür coştu iyice kızım ya. Uyanık olduğu her an bağırarak ağlıyor. İlla ya memede duracak ya uyutabildiğim kadarıyla uyuycak. Onun dışında uyanıkken ağlıyor ya. Diyorum hadi yatmasın da bari öyle şiddetli ağlamasın ya. Gaz sancısı da değil hiç ayaklarını çekmiyor yani. Cazgırlık ediyor ama neden anlamadım elinde kalıyorum gündğz özellikle

Memeye alısınca hep memede uyumak istiyorlar sürekli emmek istiyorlar bende emziriyorum koyuyorum uyanıyo emziriyorum koyuyorum beşiğine uyanıyo bir iki saat sürüyor bazen böyle en sonunda pes edip uyuyo tabi gazı yoksa aksamları da gazdan 6 7 saat uyuyamıyo bu gece yine 3 de uyudu

Kizlar 26 gunluguz sutum dolmamaya basladi cok korkuyorum lutfen biri yardimci olsun ne yapmam lazim

Kizlar 26 gunluguz sutum dolmamaya basladi cok korkuyorum lutfen biri yardimci olsun ne yapmam lazim
Panik yapma öncelikle.Bol bol su iç .Rezene çayı iç irmikli tatlılar ye irmik helvası falan tahin pekmez tahin helvası dereotu sütü çok iyi artırıyor.Birde bebeğin uyudu mu sen de uyu ..

Panik yapma öncelikle.Bol bol su iç .Rezene çayı iç irmikli tatlılar ye irmik helvası falan tahin pekmez tahin helvası dereotu sütü çok iyi artırıyor.Birde bebeğin uyudu mu sen de uyu ..
O uyudugu zaman bende uyuyordum ama beslenme olayini baya aksattim 2 de kahvalti yapiyordum 6 7 gibi aksamyrmegi yiyorun o yuzden mi acaba

O uyudugu zaman bende uyuyordum ama beslenme olayini baya aksattim 2 de kahvalti yapiyordum 6 7 gibi aksamyrmegi yiyorun o yuzden mi acaba
Bence o yüzden çünkü ben yediğim zaman süt oluyor göğüslerim doluyor.Gece bile yanıma incir galeta falan koyuyorum emzirmeye kalkınca yiyorum .çünkü içim kıyılıyor .72 ile doğuma girmişim 62 kilo olmuşum

Kızlar mutlu yıllar
Benim oğlanın sol gözü sarı sarı çapak oluyor birkaç gündür neden olurki ve nasıl geçer acaba.annem sütünden sur dedi sürdüm gecmedi
Evet sutunle temizle cnm bı de masaj yapman gerekiyir internetten bak nasıl yapıldığını gözün kenarından basla burnundan aşağıya in geçmezse Dr git

Beslenmene dikkat et günde 3 ana 3 ara öğün yap düzensiz beslenmeden kaynaklı oluyor bol su iç ben beslenmeyi hiç aksatmam özellikle ara öğünleri de tam yaptın mi gündüz de sütüm dolar çaylara gerek kalmadan

Kızlar mutlu yıllar
Canım göz yakmayan bebek şampuanıyla temiz pamuk alıp eline kaynamış soğumuş suyla sil .Silerken tek taraflı aynı yerle bir daha silme.İnş.geçer benim diğer oğlumda olurdu. Tabi geçmediği gözünü zorla açtığı yapıştığı için zamanda olmuştu .O zaman antibiyotik damlayı mecbur kullanmıştık .

Bundan sonra daha dikkatli olucam umarim sutum kesilmez cok korkuyorum

InsaALLAH geçer canım sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…