Kızlar benim bebeğime de bikaç gündür bişeyler oldu yaa çocuk uyumuyor 5er dakkalık uykular onda da hep ayağımda indirdiğim an uyanıyo dünden beri mafolduk oda bende. Sürekli ağlamaklı kucaktan inmiyor memede ağlıyo doğru düzgün ememiyo memeyi bırakıp ağlıyo çekiştiriyo kıvranıyo şöyle bi güzel emmedi iki üç gündür. Biberondan da içmiyo napcam bilemedim yaa gazını da çıkardım baya
Atak haftası hesaplayicilar var internette, her haftayı tek tek söylüyor. Ataklarda bebekler çok sıkıntılı davranıyor. Uyku ve beslenme bozuklukları ile sürekli ağlama olabiliyor.
Atak haftası hesaplayicilar var internette, her haftayı tek tek söylüyor. Ataklarda bebekler çok sıkıntılı davranıyor. Uyku ve beslenme bozuklukları ile sürekli ağlama olabiliyor.
Evet canım çok şükür daha iyiyim. Kabullendim bazı şeyleri çok takmamaya çalışıyorum artık çocuktur diyorum kusacak da ağlayacak da memeyi de istemiycek ama geçecek hepsi
Atak haftasi hesaplanirken normal doğmasi gereken günü yazıyoruz yani 40 haftayı doldurduğu günü ama bu aralar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz az uyumalar hep meme istemeler bence doymamakla bir ilgisi yok
Kızlar çok fena grip oldum dün gece haksizlikten oturdum ağladım bebeğim uyumuyor ben hastayım eşim ertesi gün erken kalkıp okula gidecek perişan olduk vallahi. Nasıl geçer bu grip ilaçsız limonlu çay içiyorum sürekli. Portakal tüketmiyorum gaz yapıyo diye. Doktora gideyim mi...
Alerjiler 5.6.aydan sonra başlar alerji değil demek istedim. Mukuslu olması barsakların hızlı çalıştığını gösterir bunada sebep gaz damlası veya prebiyotik türevleri olabilir
Kızlar bu balgammis. Benim gibi bilmeyen varsa başına gelince korkmasın diye yazıyorum. Kakasında da olabilirmiş , normalmiş. Ekim annelerine dadandım, bilemediğimi ya da burda cevap alamadığımi onlara soruyorum. 1 ay öndeler bizden önce yaşıyorlar. Sağolsunlar doktordan önce cevap verdiler.
Sut alerjisi olduğunu nasıl anlamıştınız kızınızda ve siz süt ürünleri diyeti yapınca geçti mi şikayetleriniz bende bugünlerde bu durumdan şüphelenmiyordum da
Canm benim kızda tüğlü doğdu ilk görünce bunlar ne böyle dedim çok şaşırdım :)) kulağında Omuzlarında belinde minik tüğler var yüzünde de vardı gözaltı yanlarında onlar döküldü hepsi dökülecek yani merak etme benim kız eşime benziyor çok oda doğduğunda tüğleri varmış
Kızlar benim iki göğsümde fena yara oldu napıcam bilmiyorum sadece sağ göğsü verebiliyorum solu sağıyorum çünkü çok yara var kanlı süt içiyor kızım sağmazsam lansinoh kullanıyorum göğüs pedi vs ama geçmiyor sağmakta yara yapıyor ama mecburum şişiyor göğüslerim kızım hala boşaltamıyor tam memeyi silikon göğüs uçları işe yarıyor mu göğsü yara olanlar nasıl çözüm buldunuz
Kızlar benim iki göğsümde fena yara oldu napıcam bilmiyorum sadece sağ göğsü verebiliyorum solu sağıyorum çünkü çok yara var kanlı süt içiyor kızım sağmazsam lansinoh kullanıyorum göğüs pedi vs ama geçmiyor sağmakta yara yapıyor ama mecburum şişiyor göğüslerim kızım hala boşaltamıyor tam memeyi silikon göğüs uçları işe yarıyor mu göğsü yara olanlar nasıl çözüm buldunuz
Göğüs pedi ucuna deydiginde canin acimiyor mu ? Biz 2 aylik olduk hala arada acimaya basliyor hemen lansinoh sürüp kalkan takiyorum bi kac gune geciyor bence ped yerine kalkan kullanmalisin ucuna bisey deymemeli yani
Göğüs pedi ucuna deydiginde canin acimiyor mu ? Biz 2 aylik olduk hala arada acimaya basliyor hemen lansinoh sürüp kalkan takiyorum bi kac gune geciyor bence ped yerine kalkan kullanmalisin ucuna bisey deymemeli yani
Kızlar aranızda sütü tazyikli gelen var mı sütümün hızlı akmasından dolayı bebeğim çok hava yutuyo o yuzden gazı çok bence. Ayrıca emerken ağlaması kafasını surekli geriye atması da bundan kaynaklı. Her emzirme öncesi biraz sağım yapmakta olmuyor napıcam bilemedim bebeğimi emzirmek için alır almaz göğüslerime süt iniyo ve taş gibi oluyo ön süt ise çok fazla bebek onla doyuyo.
Benimki de göğsü boşaltmıyor bende sağıyorum. Ben baştan berş silikon göğüs ucu kullanıyorum göğüs ucum çok azdı kızım tutmadı bir tek silikon uç ile tutuyor. Yara da hiç olmadı bu sayede. Ama şimdi göğüs ucum biraz çıktı da o silikona alıştı asla onsuz tutmuyor o da çok gıcık sürekli yıkayığ sıcak suda bekletiyorum felan zor oluyor ama daha emsin de öyle emsin diyorum. Zaten buara çok cebelleşiyor meme ile bırakacak gibi çünkü mama da veriyorum az kilo almışyı diye. Mamanın fazla gelişine alışıyor memeyi iyice tutmuypr sağıp veriyorum çoğu zaman maalesef