Kanli kaka yapti, siddetli kusma oluyorsu, surekli gaz sancisi vardi, vucudunda kirmizi benekler oluyorsu ozellikle sirt ve karin bolgeisnde.. Kanli kakayla brlikte hastaneye gtmistik o zaman anlasilmisti..Sut alerjisi olduğunu nasıl anlamıştınız kızınızda ve siz süt ürünleri diyeti yapınca geçti mi şikayetleriniz bende bugünlerde bu durumdan şüphelenmiyordum da
Maşallah ne güzel ama bir yandsm bebek zorlanıyor demek ki. Kimimizin az gelir bebek emmez kimimşzin çok işte ortamız yok herhaldr:)Kızlar aranızda sütü tazyikli gelen var mı sütümün hızlı akmasından dolayı bebeğim çok hava yutuyo o yuzden gazı çok bence. Ayrıca emerken ağlaması kafasını surekli geriye atması da bundan kaynaklı. Her emzirme öncesi biraz sağım yapmakta olmuyor napıcam bilemedim bebeğimi emzirmek için alır almaz göğüslerime süt iniyo ve taş gibi oluyo ön süt ise çok fazla bebek onla doyuyo.
Memeyi kahve rengi kısmıyla beraber vermeye çalış ucundan tutuyorsa devamlı tetikler yarayı, meme ucu hava alsın kıyafete yapışmasınKızlar benim iki göğsümde fena yara oldu napıcam bilmiyorum sadece sağ göğsü verebiliyorum solu sağıyorum çünkü çok yara var kanlı süt içiyor kızım sağmazsam lansinoh kullanıyorum göğüs pedi vs ama geçmiyor sağmakta yara yapıyor ama mecburum şişiyor göğüslerim kızım hala boşaltamıyor tam memeyi silikon göğüs uçları işe yarıyor mu göğsü yara olanlar nasıl çözüm buldunuz
Sana ters gelebilir ama bana 2 aylıkken süt alerjiniz var diyene kesinlikle inanmazdım bu 3.çocuğum ilk çocukta oyle çok hatalı teşhisle olaylar yaşadımki şuan hepsi komik geliyor... Süt alerjisi için sütün bebeğin ağız kenarına değdiği anda öbek öbek kızarması kabarması gerekir. Kırmızı noktalar kakada kan olması kusma bana farklı durumları işaret eder. Bebeğin oturunca geçebilir denmesinden ziyade bilimsel olarak bebeğin belli süre sonra artık süt proteinini hazmedebildiğinde alerjisi geçecek demesini beklerdim doktorun. Oturunca geçebilir diyen doktoruda ciddiye almazdım. Lütfen yanlış anlama ahkam kesmek gibi gelebilir fakat , sağlık sistemi doktorluk çok farklı yerlere geldi size alerji var denmesi boşyere yapılan tahlil teşhis kontroller hepsini anlıyor ve farklı bi açıdan bakıyorum.Kanli kaka yapti, siddetli kusma oluyorsu, surekli gaz sancisi vardi, vucudunda kirmizi benekler oluyorsu ozellikle sirt ve karin bolgeisnde.. Kanli kakayla brlikte hastaneye gtmistik o zaman anlasilmisti..
Ayran dahi icmedim ama emzirmeye devam ettim anne sutunden kesmedim.. Bazen keci sutu urunlerini yedim ictim ama dikkat etmedgim icin 11 tane disimde dolgu kanal gbi seyler ckti sonrasinda..
Oturmaya basladginda gecebilir demisti doktorumiz oyle de oldu 6 -7 aylkken yogurt veriyordum cok sukur erken gecti bizimki
Bu tam tarih olarak hesaplamıyormuş benimki 2 hafta önden doğdu.tam tarihe göre benimkide atak haftasindaBenim bebeğim atak haftasındaymış
Ya işte sütün fazlalığı da iyi değil cnm gece emzirmeye kalktığımda bebe meme isterken ben oturup pompamı yapıcam nefes nefese kalıyo bebeğim napıcam bilmiyorumMaşallah ne güzel ama bir yandsm bebek zorlanıyor demek ki. Kimimizin az gelir bebek emmez kimimşzin çok işte ortamız yok herhaldr:)
Valla kuzum hepimizin bşr türlü benimde süt az bide kız tutmak istemiyor gece kendisi de uyanmıyor zorla uyandırıyorum onda da hemen geri uyuyor bende kalkıp sağıyorum süt boşa gitmesin dşye. O sırada kendisine mama veriyorum zorla 30 cc yşyor hemen uyuyor kalkmak istemşyor biberonla bile tutmuyor kuzum ya kilosu az olmasa zorlamam uyusun çovuk ama kilo almamış işte. Millet bana gülecek ama çok isterdim kendisş uyansın emsin güzelcr razıyım uyansın her saat ama yok cadı bir saat uyandırmakla uğraşıyorum sonra yarım saat süt sağıyorum uyku hşç yok neredeyseYa işte sütün fazlalığı da iyi değil cnm gece emzirmeye kalktığımda bebe meme isterken ben oturup pompamı yapıcam nefes nefese kalıyo bebeğim napıcam bilmiyorum
ya bence senin süt durumu uykusuzlukla da ilgili olabilir, benim de numara sütüm azaldı yine. Uyumaya çalış dicem ama çok mümkün olmuyor biliyorum. Allah afiyet versin bebişlerimizeValla kuzum hepimizin bşr türlü benimde süt az bide kız tutmak istemiyor gece kendisi de uyanmıyor zorla uyandırıyorum onda da hemen geri uyuyor bende kalkıp sağıyorum süt boşa gitmesin dşye. O sırada kendisine mama veriyorum zorla 30 cc yşyor hemen uyuyor kalkmak istemşyor biberonla bile tutmuyor kuzum ya kilosu az olmasa zorlamam uyusun çovuk ama kilo almamış işte. Millet bana gülecek ama çok isterdim kendisş uyansın emsin güzelcr razıyım uyansın her saat ama yok cadı bir saat uyandırmakla uğraşıyorum sonra yarım saat süt sağıyorum uyku hşç yok neredeyse
Aynen uyuyamıyotum gündüz 1 2 saat uyuyor onda da iş güç yemek derken dinlenemiyorum vallaya bence senin süt durumu uykusuzlukla da ilgili olabilir, benim de numara sütüm azaldı yine. Uyumaya çalış dicem ama çok mümkün olmuyor biliyorum. Allah afiyet versin bebişlerimize
Benim kızımda bazı geceler uyanmıyo canım kendim kalkıp emzirmeye çalışıyorum ağzı kilit açmıyo kesinlikle biberonla denedim onudq almıyo kilo alımı iyi bizimkinin ama şu son günlerde memede yaptığı davranışlardan dolayı kilo alımı azalacak gibiValla kuzum hepimizin bşr türlü benimde süt az bide kız tutmak istemiyor gece kendisi de uyanmıyor zorla uyandırıyorum onda da hemen geri uyuyor bende kalkıp sağıyorum süt boşa gitmesin dşye. O sırada kendisine mama veriyorum zorla 30 cc yşyor hemen uyuyor kalkmak istemşyor biberonla bile tutmuyor kuzum ya kilosu az olmasa zorlamam uyusun çovuk ama kilo almamış işte. Millet bana gülecek ama çok isterdim kendisş uyansın emsin güzelcr razıyım uyansın her saat ama yok cadı bir saat uyandırmakla uğraşıyorum sonra yarım saat süt sağıyorum uyku hşç yok neredeyse
Anladım canm sağma makinesi yara yapmıyor mu benim sağarken de yara oluyor hangi göğüs ucunu kullanıyorsun tavsiye var mi sağmak bile zor geliyor bana ama büyüdükçe göğsü tam boşaltacak biz de o dertten kurtulacaz inşallh memeyi zorla ağzına tutar mutlaka bırakasada üzülme Önemli olan anne sütünü almakBenimki de göğsü boşaltmıyor bende sağıyorum. Ben baştan berş silikon göğüs ucu kullanıyorum göğüs ucum çok azdı kızım tutmadı bir tek silikon uç ile tutuyor. Yara da hiç olmadı bu sayede. Ama şimdi göğüs ucum biraz çıktı da o silikona alıştı asla onsuz tutmuyor o da çok gıcık sürekli yıkayığ sıcak suda bekletiyorum felan zor oluyor ama daha emsin de öyle emsin diyorum. Zaten buara çok cebelleşiyor meme ile bırakacak gibi çünkü mama da veriyorum az kilo almışyı diye. Mamanın fazla gelişine alışıyor memeyi iyice tutmuypr sağıp veriyorum çoğu zaman maalesef
Ağzını kocaman açıp öyle veriyorum memeyi ama illa ısırıyor ya emzik verdim ondan mi acaba böyle yapıyor memeyi ayırt etmek için bilemiorym bugün ağlaya ağlaya emzirdim biberonlada versem illa meme istiyorMemeyi kahve rengi kısmıyla beraber vermeye çalış ucundan tutuyorsa devamlı tetikler yarayı, meme ucu hava alsın kıyafete yapışmasın
Bizim gibi 2 aylik olanlar var mi ? Bugun 2 ay aşılarımızı olduk atesi yok cok sukur ama cok huysuz surekli ağlıyor memede bile susmuyor sanırım ağrısı var içim gidiyorsimdi 1 çay kaşığı calpol verdim ağrısı hafiflesin diye. Var mi bu aralar 2 ay aşısı olanlar
Off iki ay aşısın dan bende çok korkuyorum bize 16 ocağa gün verdi hemşire ilk kızımda aşıyı vurdurmadan calpol vermiştim bi çay kaşığı bunda ateşlenirse vermeyi düşünüyorumBizim gibi 2 aylik olanlar var mi ? Bugun 2 ay aşılarımızı olduk atesi yok cok sukur ama cok huysuz surekli ağlıyor memede bile susmuyor sanırım ağrısı var içim gidiyorsimdi 1 çay kaşığı calpol verdim ağrısı hafiflesin diye. Var mi bu aralar 2 ay aşısı olanlar
Canım ben valla hastanedeyken annemler almıştı ama ucuz birşeydş hemen eczamede aldılar da wee nin miydş neydi bilmiyorum. Memnunum ama. Buarada annemler de diyor büyüdükce bağlanır memeye korkms felan ama bayağı az emiyor inşallah düzelşr sağıp veriyorum daha alsım da böyle alsın napayım. Benim yara olmadı ama çok ağrıyor çok kanamadı felan da buara arttırdım sağmayı ondan dolayı ağrı var bundan sonra yara olursa bilemem çübkü önceleri yşne emiyordu bu kadar sağmıyordumAnladım canm sağma makinesi yara yapmıyor mu benim sağarken de yara oluyor hangi göğüs ucunu kullanıyorsun tavsiye var mi sağmak bile zor geliyor bana ama büyüdükçe göğsü tam boşaltacak biz de o dertten kurtulacaz inşallh memeyi zorla ağzına tutar mutlaka bırakasada üzülme Önemli olan anne sütünü almak
Bana da dediler 2öay aşısına gitmeden calpol ver öyle yapcam sen neden öyle yapmaktan vazgeötşn5Off iki ay aşısın dan bende çok korkuyorum bize 16 ocağa gün verdi hemşire ilk kızımda aşıyı vurdurmadan calpol vermiştim bi çay kaşığı bunda ateşlenirse vermeyi düşünüyorum
Dün olduk aşıları, huysuzluğu oldu bende yarım fitil attım bugun daha iyi ateş yapmadı bacağa yapılan aşıların biri ağrı yapıyor.Bizim gibi 2 aylik olanlar var mi ? Bugun 2 ay aşılarımızı olduk atesi yok cok sukur ama cok huysuz surekli ağlıyor memede bile susmuyor sanırım ağrısı var içim gidiyorsimdi 1 çay kaşığı calpol verdim ağrısı hafiflesin diye. Var mi bu aralar 2 ay aşısı olanlar
Bende cok stresliydim ya evet cok agladi malesef bazi bebekler pek aglamiyor ama benimki kan alinirken falanda cok agliyor biraz canı tatli galiba anasına cekmis bide susup susup tekrar agliyor gozunden yas gelmesine dayanmiyorumBizim 5 şubata gün verdiler de korkulu rüyam oldu ya, cidden endişe ediyorum. Çok ağladı mı aşılar yapılırken. Ben ek olarak rotateq de yaptiricam o gün. Kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?